320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MMA

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Kogub fänne teatud kontingendi hulgast. Samas äkki ongi veits kyrie peast

    Kommentaar


      Tavaline Colby ju kes mõnitab teisi ja tõmbab beefe käima. Ta on UFC üks enimteenivaid ja üks väheseid, kellele Dana White ka PPV-st osa annab. Ta pani Khamzatile juba uue hüüdnime ka ,,Cumshot''. Ta marketing on üles ehitatud sarnaselt nagu Mayweatheril ehk inimesed tahavad näha teda kaotamas ja mingi seltskond võitmas. Khamzat on esimene fighter peale Conor Mcgregorit, kes on mõne fightida suutnud endale sellise audience ja rahvahulga taha tõmmata, et ilmselge, miks seda fighti jahtima hakatakse eriti Usmani/Colby poolt, kes saavad PPV cutist osa, sest see toodaks räige hulga PPV-sid. Teised fighterid ilmselgelt ei tahaks, sest Khamzat on unranked hetkel veel ning liiga palju oleks kaalul ja ei tasuks riski ära.

      Colby jutu peale, siis Khamzat kui oli koroonas, siis ta postitas twitterisse ja igalepoole, et ta Quitib, sest ta ei saa enam trenni teha jne jne, millepeale ufc maastik põlema läks. Ilmselge, et ideaalne thing, mida üles korjata ja trashtalkida. Seal pole mingit reaalset seost Covidisse uskumisega jne nii, et lamemaa siltidega vennad võivad kleepsud omale hoida.

      Kommentaar


        Yair vs Holloway 1 round oli üks läbi aegade parimaid, kes ei vaata, siis Go3 lahti!

        Kommentaar


          Kommentaar


            UFC ja mma üks läbi aegade suurimaid bad beate, suprise mis eales juhtunud, aga Amanda Nunes suutis peale sellist avaroundi kaotada ja mitte mingile reaalsele contenderile. Täiesti ootamatu, aga Nunesega juhtus midagi tõsist, sest no ta oli täiesti süsi ilma ühtegi lööki sisse saamata.

            Kommentaar


              Ametlik kinnitus tuli ka twitteris ära -1100 ehk 1.10 koefiga võitja ei ole mitte kunagi MMA ja UFC ajaloos kaotanud. 1.10neseid koefe muidugi näeb ka megaharva. Annab aimu kui suur upset see oli.

              Kommentaar


                Nagu natukene arvata võis, et räägiti liialt, et kas Charles Olivieral on motti peale meistriks tulemist samamoodi jne ning hypeti Dustinit sittakanti ning hakkas ka kumama juba enne fighte, kus ta tundis ennast ka ise meistrina juba ja see on ohtlik ning peale esimest võimast roundi Dustini poolt läks ta endaarust juba asja vormistama ja bravo Charles, kes ei ole quiter nagu osad ütlevad ning näitas, miks ta on parim jiu jitsu must vöö, kes eales UFC ringi astunud. Stand up rear naked choke ning peaks olema lausa esimene ufc ajaloos.

                Inimlikult on Dustinist väga kahju, sest tõesti see rada, mille ta mõlema tiitlimatchini on käinud on ikka väga muljetavaldav, aga on jäänud see täpp i-le panemata. Kui esimene kord Khabib lihtsalt sõi ta ära seal ringis nagu ta kõikide vastastega tegi, siis täna nii kogenud vend, kes on tulest kui veest läbi käinud andis natukene lapsikult ise selle ära, aga noh emotsioonid ja fighter instinct said võitu.

                UFC kõige populaarsem kaalukategooria ilma kahtlusteta lightweight (tänu Khabibile ja Conorile) on saanud, siis uue kuninga (nimetatakse peale esimest title defence), kes kaitses ka oma esimest tiitlit. Tulevik Charlesil muidugi kerge ei saa olema, sest ta stand up defence on ikka kuradi sitt ja ta saab kõvasti lööke sisse ning ta löökide taluvus ei ole kindlasti kiita (ka täna Dustini vastu 1 roundis jalad tantsisid keskmiste löökide peal all) ja ime, et Dustini sugune MMA top 3 stand up fighter teda 1 roundis ära ei kustutanud.

                Tuleviku osas, siis järgmine tiitlimatch saab seal olema 90% tõenäoususega nagu igaltpoolt arusaada ja ka Dana White jutust Charles vs Gaethje. Gaethje on täpselt samasugune top 5 stand up fighter, kellel on sitem tehnika kui Poirieril, aga lööb palju kõvemini. Samuti on ta wrestling reaaluses ikkagi sitt ning Charlesil seal on ikkagi oma võimalus jiujitsu ja maadlusega see ära võtta, aga kohe alguses, et Gaethje lööke ta alla ei neela sellises koguses eluilmas. Samas Veebruar lõpus tuleb Interimtitle Islam Makachevi (khabibi parim sõber lapsepõlvest ja kutsub teda vennaks ning kellega koos alustasid) vs Beneil Dariush ja ühel on 9 WInstreak ja teisel 7 Winstreak ning selle matchi võitja saab siis automaatse privileegi tiitlimatchiks tavaliselt 3-4 kuud hiljem. Islam on khabib vol 2 ja täielik beast maas ning ta stand up on palju parem ja Beneil Dariush on lihtsalt kehaliselt ülivõimas kreeka rooma maadleja ja nende mõlema vastu on Charlesil väga olematud väljavaated, sest ta ei suuda neid elusees maas domineerida ja kui ta jääb kehaliselt ikkagi nii selgelt alla, siis jiujitsust ei ole kasu väljaarvatud juhul kui keegi lapsiku vea teeb ja käe/jala/kaela ära annab ning saab lukualistust kasutada.

                Lightweightiks kirjuada, siis peab mainima ka Conorit, kelle jalg juba kannab, aga kes tegeleb ei tea millega ning on bulkinud ennast 190lb+ peale ja mõtleb ei tea mida. Spetsialistid ja analüütikud ütlevad, et Conori omapära ja on Stamina ning mida rohkem lihast (pildid ja reklaam müüb muidugi paremini) seda rohkem see avaldub ning sellisena ei ole tal elusees mitte midagi UFC teha + ta kiirus kaoks samuti. Ehk on see mingi uus plaan, et pärast korralikult alla võtta, et oleks sama kaaluga parem kehakoostis vms, sest ta testib seda koguaeg (kuna ringis peab ju hea välja nägema), aga võimalik, et ta plaanib ka Welterweighti minna. Põhjuseks võib tuua just selle, et Lightweightis domineerivad world class maadlejad ning Conoril ei ole seal mitte mingisuguseid väljavaateid. Welterweightis Usman, kes tahab ikkagi raha ja respecti võtaks Conori igakell vastu ning Usman oli väga kõva maadleja, aga kuna ta põlved on nii läbi, et kohe peale karjääri peab minema mõlemasse põlve metall mingid asendused saama, siis ta suhteliselt hoidub maadlusest ning seal oleks Conoril ikkagi arvestatavad võimalused. Muidugi kõik teavad, et Conor oli beast Featherweightis ehk üks kaalukategooria alla lightweighti, aga ilmselgelt kuna ta oli seal skinny, siis see ei sobitu tema egoga ja nüüd oleks ka juba natukene kehale liiga raske transformatsioon + Conor vaevalt isegi mõtleb sellele.

                Conori pidi lightweightis ära mainima, sest enne teda oli see kaalukategooria UFC kõige vähem jälgitum (flyweighti siis ei arvesta veel) ning tänu temale ja see, et tema paljud staarid on staarideks teinud on sellest saanud top 1. Samas Conori aeg sellega on ka otsas.

                Kommentaar





                  Kommentaar


                    Hea postitus Nasfal. Tänud et ei alustanud oma kirjutist sellega, kes võitis. Sain minna veel järgi vaadata Go3st.
                    Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                    Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

                    Kommentaar


                      Nasfal on musi jah. Kahju, et see UFC normaalsel ajal ei ole..

                      Kommentaar


                        Colby Covington vs Jorge Masvidal UFC 272 5. Märts Spordiajaloo kõige isiklikum ja kõige suurema draamaga match ilma ühegi kahtluseta

                        Väga väheseid matche ajaloost, mis ei ole tiitlimatch aga on Main Event ja no see on rohkem kui loomulik

                        Ainukene match mida arvati, mis võiks Conor vs Khabibi rekordit ohustada ja ma usun, et hetkel see lööb ka selle üle

                        See story, mis selle fighti taga on muudab selle kõige isiklikumaks. Ligi 10 aastat parimad sõbrad, elasid koos, treenisid koos, veeretasid sente koos ning ronisid koos UFCsse ja on nüüd maailma ühed enimteenivad ja rikkaimad vabavõitlejad. Selle raha ja fame pärast on sellest sõprusest saanud reaalne vihkamine, mis on kestnud juba mitu aastat.

                        Youtubes on mitu dokumentaali sellest seega, kes vähegi UFC vaatab ja huvi tunneb võib selle story läbi vaadata. Inimlikult on see muidugi kurb, aga fighti pärast lets fucking goooooo. Pressikonverentsid tulevad kogu selle saaga highlightid.

                        Kommentaar


                          Francis Ngannou u fucking deep tricky bad motherfucker. Esimesed kaks roundi jalad vigastuse tõttu all ei liikunud ja Gane sugust venda on ikka suht võimatu niimoodi catchida kuigi sai mõne hea korra löögile ja siis kõmm üks kõige täiuslikumaid masterplane, et võtta enne matchi kaalust kõvasti alla, aga jääda Ganest raskemaks ja lihtsalt Grounding Poundida 3 roundi.... Geniaalne. Francis Ngannou oli enne tänast matchi maas maadeldes edu hoidnud alla ühe minuti kogu oma MMA karjääri jooksul ja maadles täna edu hoides 10+ minutit.

                          Nüüd võib öelda, et Ngannou on valmis meister, sest siiani oli ta ikkagi selline maailma tugevaima löögijõuga vend, kes lihtsalt natukene lihvib tehnikat ning on lihtsalt tänu oma lapsepõlvele kehatugevuselt valgusaastatega kõigilt eest ära ja ega tal peale Stipe Miocici 1 fighti tänu sellele ka tagasilööke ei tulnud. Samas tänane masterplan, delivery, keset võitlust turnover jne olid täpselt sellise küpse meistri väärilised.

                          Samas Heavyweightis ei ole mitte kedagi huvitavat, keda Ngannoule vastu tahaks saada peale fucking Jon Jonesi, aga no see vend on omadega ikkagi ei tea kus. Naisepeksmise pärast ja täispeaga laamendamise tõttu on ta jätkuvalt ametliku keelu all suurüritustelt. Kui Jonesi ei tule, siis kipub küll jubedalt ikkagi Tyson Fury vs Ngannou showmatchiks. Fury kutsus juba Ngannou välja ligi aasta tagasi ja sellest ajast saadik sotsiaalmeedias ikka seda teemat kruvitakse ja ilmselgelt see match toodaks kordades rohkem PPV, raha ja tooks just Furyle ka rahvast taha, sest see match müüdaks Usas mega hästi maha. Samuti Furyl ei ole hetkel kellegagi poksida ka ja ma usun ta isegi ei viitsi nende sandikopikate pärast Dillan Whytega kokku minna, sest mitte kedagi absoluutselt ei koti see.

                          Ennustus 2022 Ngannou vs Fury showmatch

                          Kommentaar


                            Oleks tahtnud varem kirjutada, aga kuidagi natukene eemal olnud foorumist viimasel ajal

                            Kes veel üleval või kes varem ärkavad, siis hommikul ala 7.30 paiku (ametlik 07.00), aga Houstoni puhul + varasemate matchide tulemused 7:30 olla juba reaalne. Las Vegases või New Yorkis võib tund silmad kinni juurde joonistada, siis üks oodatumaid ja kindlasti üks võimsamaid võitlusi just 2022 esimeses pooles

                            Ufc suurim superstaar hetkel Isreal Adesanya vs Robert Whittaker, kaks kickboxist tulnud MMA võitlejat, Isreal oli muidugi 5 klassi kõrgem seal. Robert Whittaker on juba suht vana tegija UFC ja oli varasem meister ja kaitsis mitmeid kordi ka tiitlit kuniks 2019 kaotas selle Adesanyale kui teises roundis põrandal lõpetas.

                            Peale seda on Adesanya kaitsnud middleweight tiitlit 3 korda ja igakord tol hetkel kõige ohtlikuma ja parima võitleja vastu ning kahel korral on 50-45 tulemus kõigilt kolmelt kohtunikult, et võitnud kõik 5 roundi (mis on uskumatu) ning Paulo Costa, kes oli alistamatu ning pidi stiilipoolest olema Adesanyale kõige ohtlikum võeti algosadeks lahti teise roundi alguseks ja iga matchiga Adesanya tundub siiamaani arenevat.

                            Whittaker oleks pidanud üldjuhul saama 2019 kohe rematchi kuna oli mitmeid kordi tiitlit kaitsnud, aga ta ise ei surunud seda läbi ning tahtis natukene peas asjad korda saada ja pidas kohati arusaamatult lausa 3 väga kõva matchi ka ise ja ilma probleemideta ning kõik võidud tulid väga kõvade stand up fighterite vastu ja punktidega ning arengut on näha olnud kõvasti.

                            Whittaker muidugi on vabanduseks toonud, et ta polnud 2019 emotsionaalselt valmis ja alahindas Isreal Adesanyat. Noh seda võib ka uskuda, sest ta tegi väga endale mitte omase matchi ja tema vaieldamatu trump on fighting IQ nagu ka Adesanyal ning tolles matchis tundus ainult Adesanyal aju puuris kaasas olevat.

                            Whittaker on ikkagi nüüd öelnud, et ta on valmis maadlema jne, sest kui Isreal eelmine aasta üritas saada Lightweightis (205 poundsi) teist tiitlit, siis seal sai ta punktide poolaka Jani käest oma esimese MMA kaotuse ja just maas võitluse pärast. Fakt on see, et Isreal Adesanya suutis 185 pealt oma kaalu tõsta kolme kuuga 191 peale ehk oli 14 poundsi alla kaalu ja Jan suure vennana oli kaalumisel 205, aga reaalsuses kindlasti võitluspäeval 220. Ehk 30 poundsise eelisega ongi kerge maadelda kickboxeri vastu + Isreali väga pikk keha ei omanud enam eelist kuna Jan oli samapikk. Ehk Whittakeri maadlus jutt on bullshit Jani fighti põhjal + Robert ei ole ka ise mitte mingisugune maadleja ja middleweightsis on Isreal Adesanya take down defence vb parim üldse + eelmine match Vettori vastu, kes on top 2 maadleja keskkaalus sai ühe korra 5 roundi jooksul Adesanya maha ning suutis seal Adesanyale lõpuks alla jääda, mis oli miracle. Maas on Whittakeril hetkese seisuga küll 0 lootust ja vaevalt, et ta üldse võimeline mahagi on viima.

                            Isreal on väga väga rahulik enne igat fighti ja 100% keskendunud, mida tihtipeale superstaaride puhul enam ei näe. Samuti kuna Isreal on oma takedown defence nii võimsaks lihvinud ja oskab ka maas väga hästi hakkama saada, siis ta ei karda enam ning ta saab keskenduda ideaalselt distantsile ja ründamisele. Nagu eksperdid on öelnud ja kickboxi maailmameistri tiitlid näitasid, siis võib ühe käe sõrmedel ülesse lugeda inimesi, kes Adesanya püstivõitluses üle mängiksid.

                            Whittakeril ei ole 1 punch knockout powerit käes (mis ei tähenda, et ta ei suudaks, aga no peab ikka ülitäpne ja ootamatu löök olema, mis üldjuhul sünnib vastase veast ja Isreali puhul suht olematu) + Isreal seedib lööke kuradi hästi ning 1-2 üllatust Roberti poolt võivad talle küll anda ühe roundi, aga mitte midagi enamat.

                            Whittaker on näidanud just viimased fightid sisemist rahu ja tasakaalukust ja algust võibki eeldada väga tehnilist/kompamist/aeglast kulgemist.

                            Ma ise usun, et küll Adesanya low kickid töö ära teevad ning Whittakeri vastased ei ole väga ammu korralikud lowkick meistrid olnud ning hilisemates roundides tuleb see kindlasti väga raske katsumus talle.

                            Pinget muidugi lisab see, et see oli okeaania top 3 suurim spordisündmus läbi ajaloo 2019. aastal kuna Isreal esindab Uus Meremaad (olles küll Nigeeria päritolu, aga seal kasvand poisist peale) ning Robert Whittaker on väga suur staar Austraalias. 2022 eeldaks, et see võib isegi need Six Nationi asjad üle lüüa.

                            Nasfali bettimismõtted oleks

                            Isreal Adesanya 1.35 on muidugi UFC mõistes hoia eemale koef ja Whittakeri väljavaateid arvates tema 3.25 on ikkagi natukene liiga väike koef.

                            Võitlus kestab lõpuni ja kohtunikud otsustavad, siis kõik, mis on üle 2.00 on tegelt suht hea. Adesanya viimased fightid on näidanud, et temajaoks ei ole üldse vahet kas 50-45 või knockout ja talle meeldib lihtsalt domineerida ning Whittakeri kõik 3 fighti on samamoodi punktideni läinud ning pole üheski hakanud K0 otsima.

                            Staminat, Low kicke, eelduste kohaselt, et esimesed roundid Adesanya Whittakeri üle mängib ning Whittakeri jalad ei kanna või tekib meeleheide ja hakkab riskima, siis

                            Adesanya võidab 4 roundis koefi saab 15+ kätte
                            Adesanya võidab 5 roundis koefi saab 23+ kätte

                            Mis on müstiliselt head valujevid, ja arusaamatult liiga fucking kõrged

                            Kommentaar


                              Whittaker ei ajanudki udu ja ta üritabki Adesanyat maha viia ja ta ei ole maadlust mitte kunagi oma võitlustes kasutanud ning no see on ikka piinlik vaadata ja no Adesanya jaoks on need nagu lapselt kommi ära võtmine.

                              Kommentaar


                                Norm käts. Arvasin isegi, et valge poiss vöib siin punnidega üllatada aga ei. Ma ei tea kui tavaline see on, aga väga tuus oli näha et tüübid näitasid välja suurt respekti üksteise vastu. Respekt et must poiss vöttis ka Joe Rogani kaitseks söna ja tampis kriitikuid
                                “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

                                Kommentaar

                                Working...
                                X