320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MMA

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas kaala Vaata postitust
    Norm käts. Arvasin isegi, et valge poiss vöib siin punnidega üllatada aga ei. Ma ei tea kui tavaline see on, aga väga tuus oli näha et tüübid näitasid välja suurt respekti üksteise vastu. Respekt et must poiss vöttis ka Joe Rogani kaitseks söna ja tampis kriitikuid
    Tegelikult Uus-Meremaa ja Austraalia ragbides ja asjades võistelnud, siis seal on rahvuslik vastasseis on alati väga austav lõpuks olnud ja taandub spordile. Oli see ka 2019 esimeses tiitlimatchis UFC-s see ja oli ka nüüd teises. Eks enne fighti natukene ikka torgitakse võitluse teemal, aga no eks peabki ja UFC ongi sp viimase kümnendi sensatsioonilise hüppe täiesti maailma tippu teinud, et pigem antakse tipus ennem võimalus milligramm nõrgemale vennale, kuid kellel on karismat/isikupära/iseloomu/midag muud huvitavat mitte suruta esile vendasid, kellel on igale lausele stampvastus ja kui küsitakse arvamust, siis, et ,,I dont talk anything about him, i let fight to do talking'' vendasid. See ongi spordiala surm. Pärast fighti ofc kõik tahavadki näha respecti ja positiivsust ja see tekitab ka vaatajas ja fännis hea emotsiooni ole kumma fänn tahad.

    Adesanya pressikal võttis Joe Rogani kohta suure auditooriumi ees tõesti väga ägedalt sõna kui talt küsiti ning väga hästi rõhutas, et ,,Im black i can handle this'' ning tunnustas ja kiitis Joe Roganit võimsalt. Igast BLM pederastidele mõnus verbaalne pauk vastu vahtimist. Isreal mainis ka kunagi mingis previewis enne eelmist fighti, et Usa ühiskond on nii tundlik iga sõna kohta, et see rassismi teema on ebareaalne ja see on üks väheseid asju mis talle Usas ei meeldi. Ei imesta kui talle ka nüüd skandaali kaela ei tõmmata, sest ta ju max reetur.

    Whittaker tundus 1 round küll no täpselt selline kaigas nagu eelmine title fight ja no arusaamatu kuidas selline legend ja kes kogu karjäär oma fighting IQ säranud lihtsalt ühe vastase vastu taas ajudeta puuri tuleb. Teine round suutis väga hästi mitu korda ülikavalalt counterattackida ja lõi Adesanya selgelt rivist välja. Ja siis teises roundis peale head tabamust sai takedowni lõpuks kirja, aga see oli tänu löögile, aga ajastus oli hea ning see suutis Isreal Adesanya palju tagasihoidlikumaks muuta, mis oli Whittakerile surm, sest ainult distantsile ja punktidele võitlev Isreal on ikka alistamatu. Korra ikka Whittaker suutis tabada ja ronis lausa selga ja sai väga heasse haardesse ja tundus, et kägistab ära nagu Oliviera Poirieri. Samas sellel hetkel sai selgeks, miks kõik Whittakeri maadluse juttu naeruvääristasid, sest no see oli lasteaed, mida ta tegi ja no kui jalgpallis öeldakse väravaees vahest, et 10x lihtsam sisse lüüa kui mööda, siis seal oli, et 10x lihtsam oleks olnud käed ära siduda ja kägistada kui lasta Isreali sugusel vennal, kelle keha pole absoluutselt jõuline rahus seista ja sind ennast seljast maha siduda ja veel pöördelt lüüa.

    Whittaker natukene üllatas, aga pigem tekkisid tema momendid sellest, et Isreal väga endale mitte omaselt tegi lihtsaid vigu ja seda pole peale Gastelumi fighti, mis oli 2018 koradgi näinud. Kas ikkagi tahtis peale esimest roundi naela kirstu vajutada ja lõpetama minna või alahindas natukene Whittakerit. Sest kui Isreal oleks peale 1 roundi sama keskendunult surunud ja distantsi kontrollinud, siis poleks mingit võitlust tulnudki.

    Noh see näitabki reaalse champi taset, et isegi kui su fight on nagu ameerika raudtee ja fuckid upi, siis hoiad pea külmana ja muudad taktikat ning see ongi ju küpse champi tunnus.


    Adesanyale ei ole middleweightsis ühtegi reaalset vastasseisu enam. Cannonier jäi samas kickboxi matchis eelmine match whittakerile kilomeetritega alla, Brunsoni vastu, kes on stand upis suht kehv oli täna raskusi. Sean Strickland on ainult jabi ja poksi peal ning oma imeliku trash talki. Long reach töötab enamus ajast ideaalselt, aga Adesanya vastu jääb sellega alla + Adesanysa striking arsenal on valgusaastatega Stricklandist ees. Vettori sai alles teist kordselt põske. Brunson, Hermansson jne on alles kaotused alla saanud ja liiga taga rankingutes ning neil pole tiitlile lootustki ja oleks ka väga ebareaalne.

    Ainukene reaalne threat võiks olla Darren Till, kes on ka massive striker, aga tal on peale kodulinnas Londonis 1 roundi knockouti Masvidali poolt peas asjad veits korrast ära ja sellest on kahju.

    Whittaker võiks nüüd ala Vettori ära alistada ja siis teha 3mas fight ja Isreal oleks ka kindlasti nõus, sest see tooks kordades rohkem raha kui ükskõik milline teine vastasseis.

    Middleweight on nagu Featherweight, kus kõik ootavad Volkanovski vs Halloway 3mandat, aga kuna Halloway vigane, siis ei ole mitte ühtegi reaalset vastast Volkanovskile.

    Middleweightsis unranked seltskonnas, kes alles tulnud ja kellel 1-3 matchi ei ole ekspertide sõnul reaalsuses huvitavaid real deale tulemas. Tundub, et Isrealil läheb oma legacy loomisega raskeks, sest no sul peab olema vastaseid, kelle vastu seda luua, aga kurb seis on ja seda MMA konkurentsitult kõige populaarsemas kaalukategoorias üle maailma.

    Kommentaar


      Kommentaar


        Tänud taaskord nasfal suurepärase postituse eest. Sattusin Lewis vs Tuivasa peale, kui järelvaatamisest otsisin Adesanya vs Whittaker. Otsustasin vaadata ning ei pidanud pettuma. Päris vinge andmine oli. Kahjuks põhivõitlu ei olnud nii nauditav. Adesanya võidus polnud kahtlust muidugi, kuid kolmanda kohtuniku punktid olid küll liiga veidi imelikud. Erinevus polnud nii suur. Aga nagu ka nasfal välja tõi, oli Whittakeri takedownid olid piinlikud.

        Kes muidu kommenteerivad UFC Go3’s?
        Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
        Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

        Kommentaar


          Eelviimane võitlus käimas ja siis ma ootaks kohe huviga, kas Islam Makhachev koos Khabibiga tulevadki vene lippudega ning näidatakse neid ka ekraanil. Ma loodan, et ikkagi väga selged juhised on Usal ikkagi sinna ette dikteeritud ja välja cuttitud.

          Mingid ütlemised juba olnud ka, et Khabib investeerib sadu miljoneid kahtlast raha ostes Usas kinnisvara ja luues võitlusorganisatsioone ja tuleks piirata nagu oligarhe, aga see on rohkem inimeste teadmatusest, sest Khabibi rahad tulevad kõik Saudi-Araabia riigilt täiesti ametlike teid pidi, sest pole ühtegi põhjust varjata ja tegemist on lihtsalt Moslemite jaoks iidoliga.

          Kommentaar


            Ah mine perse Ufc ja Dana White

            Kommentaar


              Ukraina Lippudesse pandud sissepääs ja värki ja siis Prožektoritega kõrvale Vene Lipp Makhachev sisse tuli..... nagu reaalselt ka? Mis asi see just oli UFC poolt...

              Kommentaar


                Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
                Ukraina Lippudesse pandud sissepääs ja värki ja siis Prožektoritega kõrvale Vene Lipp Makhachev sisse tuli..... nagu reaalselt ka? Mis asi see just oli UFC poolt...
                Kas see kogu MMA ei ole üldse mingi neandertaalidelt neandertaalidele võistlussari?

                Kommentaar


                  Algselt postitas Arsenaalium Vaata postitust

                  Kas see kogu MMA ei ole üldse mingi neandertaalidelt neandertaalidele võistlussari?
                  sp nasfal seda vaatabki, whohitwho

                  Kommentaar


                    Arsenali ja manku toetamine ka neandertaalidele, kuid siin me oleme.
                    Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                    Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

                    Kommentaar


                      Algselt postitas Arsenaalium Vaata postitust

                      Kas see kogu MMA ei ole üldse mingi neandertaalidelt neandertaalidele võistlussari?
                      Mida sellisele soustile vastata? Tädi Maali pool pudelit peeti all laudas lehma lüpsmas jutt, kes on 70-sse endaga kinni jäänud..... Mulle ka osad spordialad ei meeldi ja tunduvad tobedad, aga kui see on maailmas ikkagi väga arvestatav ala (see ei mängi üldse rolli), siis nagu pigem peaks ennast neandertaalina tundma, et asjast aru ei saa.

                      Aga saad ennast Putinina tunda ja oma võimast väidet suruda. Nimastaini varikonto näol oled endale täitsa oma Kadyrovi või Lukašenka leidnud, kes on true puppet.



                      Elu või asi see Pühapäeva hommik.

                      Kommentaar


                        Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
                        Arsenali ja manku toetamine ka neandertaalidele, kuid siin me oleme.
                        Kas siis live fännid on homo erectused

                        Mul raske tõestada, et ma pole varikonto, aga nasfal nagu näha, sa pikaajaline kasutaja. Küsi siinsetelt modedelt, nad äkki kinnitavad - kõik uued kasutajad pole varikontod(kui ma saan kuidagi anda loa, siis võib seda otseselt minu kohta kinnitada/ümberlükata, saad parakatest lahti.).
                        Ma muidugi mõistan, et oled saanud ühe teise kasutajaga kahasse põhihariduse, ning paranoiad ja ilmselt ka mingid sõltuvused on ajukeemiat veelgi enam laastanud. Loodan, et tuled sellest välja.


                        MMAl ilmselgelt pole spordina otseselt midagi viga. Paraku elu on näidanud, et tihti(mitte kõik)selle spordiala suured fännid on aga parajad kivipallurid. Samas vutt on nõnda popular - seal vähemalt sama hulk neid. Et ma lähen jooksen peaga vastu kive kohe ja proovin levelit saavutada.


                        Sorru, mul on igav sel päikeselisel pühapäeval.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas nimastain Vaata postitust



                          Mul raske tõestada, et ma pole varikonto, aga nasfal nagu näha, sa pikaajaline kasutaja. Küsi siinsetelt modedelt, nad äkki kinnitavad - kõik uued kasutajad pole varikontod(kui ma saan kuidagi anda loa, siis võib seda otseselt minu kohta kinnitada/ümberlükata, saad parakatest lahti.).
                          Ma muidugi mõistan, et oled saanud ühe teise kasutajaga kahasse põhihariduse, ning paranoiad ja ilmselt ka mingid sõltuvused on ajukeemiat veelgi enam laastanud. Loodan, et tuled sellest välja.




                          Sorru, mul on igav sel päikeselisel pühapäeval.
                          No vot rääkisid end ise sisse varikonto

                          Esiteks su eelnev kõnepruuk on deja vu minevikust, aga ei viitsi seostama hakata hetkel nii parakates ma ka ei ole

                          Teed mingeid wannabe poliitnalju meie riigikogu stiilis ühelt erakonnalt teisele, hairdus ja ained jne ning üritades ,,ära panna'' nagu noh see on ju veits....

                          Kui inimesel on igav päikselisel pühapäeval, siis tekib küsimus, et äkki ta on ise põhiharidusega ning puudub sissetulek, et midagi teha? Äkki ta on ise ainete sõltuvuses või paranoias, et keegi temaga suhelda ei taha ja tal sellepärast igav on? Koguaeg ei üritaks mu tähelepanu võita torgetega, mis tunduvad sellised 3. klassi tasemel, et kirjutan salaja paberi peale (foorumis siis varikontoga), mis sust arvan ja panen koolikotti, kuna ei taha, et keegi otseselt teaks.



                          Kommentaar


                            Algselt postitas Nasfal Vaata postitust

                            No vot rääkisid end ise sisse varikonto

                            Esiteks su eelnev kõnepruuk on deja vu minevikust, aga ei viitsi seostama hakata hetkel nii parakates ma ka ei ole

                            Teed mingeid wannabe poliitnalju meie riigikogu stiilis ühelt erakonnalt teisele, hairdus ja ained jne ning üritades ,,ära panna'' nagu noh see on ju veits....

                            Kui inimesel on igav päikselisel pühapäeval, siis tekib küsimus, et äkki ta on ise põhiharidusega ning puudub sissetulek, et midagi teha? Äkki ta on ise ainete sõltuvuses või paranoias, et keegi temaga suhelda ei taha ja tal sellepärast igav on? Koguaeg ei üritaks mu tähelepanu võita torgetega, mis tunduvad sellised 3. klassi tasemel, et kirjutan salaja paberi peale (foorumis siis varikontoga), mis sust arvan ja panen koolikotti, kuna ei taha, et keegi otseselt teaks.


                            Üldiselt ma olen su torgetele lihtsalt mitte vastanud. Minu meelest, tahad sina igas teemas mulle midagi vastata(kusjuures vahepeal täitsa mõistlikult) või “ärapanna”. Kuigi, tuleb tunnistada - olen ise vahel samale tasemele langenud. Proovin seda edaspidi paremini vältida. Päikest


                            Teemasse, kes rohkem jälgib, kas makhachevil on võimalus varsti tiitliheitluseks? Ja mis võimalused Oliveiral temaga 1-0 teha? Või tegu järgmise khabibiga?

                            Kommentaar


                              Algselt postitas nimastain Vaata postitust

                              Üldiselt ma olen su torgetele lihtsalt mitte vastanud. Minu meelest, tahad sina igas teemas mulle midagi vastata(kusjuures vahepeal täitsa mõistlikult) või “ärapanna”. Kuigi, tuleb tunnistada - olen ise vahel samale tasemele langenud. Proovin seda edaspidi paremini vältida. Päikest


                              Teemasse, kes rohkem jälgib, kas makhachevil on võimalus varsti tiitliheitluseks? Ja mis võimalused Oliveiral temaga 1-0 teha? Või tegu järgmise khabibiga?
                              No vot nii need tekivad, sest minul on täpselt vastupidine mulje jäänud, et sina üritad mulle igal võimalusel ,,ära panna'' ja ma mõnikord olen meelega kuskil sinu tasemel lasknud ja üritanud vastu torkida.

                              Praegusel ajahetkel on ikkagi Putin see, keda tuleb torkida mitte üksteist.


                              Islami Makhachevi puhul ma ise arvan, et ta ei lähe üldse Olivieraga kokku, vaid Justin Gaethjega, kes kohtub 7. mai Olivieraga. Oliviera laseb niipalju endale lööke sisse lüüa ja Chandleri ja Poirier vastu oli ikka julm vedamine, et ta nokkis kohe avaroundis ei lõpetanud. Chandleril teine UFC match ja peale avaroundi ta oli nii kindel, et see asi on taskus ja kohe lasi esimese 10 sekundiga sellise amatöörliku vea sisse ja Oliviera kasutas ära ning Dustin Poirier ta võitleb rahapärast ja tal pole enam seda nälga ning ta jäi liiga pehmeks endakohta.

                              Justin Gaethje ulmelise löögiga kergkaalukohta ja ta lööb iga distantsi ja situatsioonipealt ning ülimalt tehniliselt ja kliiniliselt. Ei suutnud Khabib isegi Gaethjet 1 round esimesel 5-6 korral maha viia ja feilis täielikult ja õnnestus ainult tänu sellele, et Gaethje taktika muutis ta 1 roundi lõpuks täiesti laibaks. Chandler kõva maadleja ei suutnud Gaethjet kuni 3mnda roundi maha viia ja Gaethje näol on tegemist endise väga arvestatava maadlejaga, kellel on ülitugev keha. Oliviera on mega hea jiujitsus ehk kui juba maas ollakse, siis oskab alistada, aga ta mahaviimane on kehv. Oliviera peaks suutma ala poolteist roundi vastu pidada, et Gaethjet reaalselt maha viia, aga selle ajaga on ta ära lõhutud. Gaethjel on tuli silmis ja ta tahab seda tiitlit ja tal on üks kogemus all ning tal pole nõrka kohta seekord, mida Oliviera saaks ära kasutada.

                              Seega ma arvan, et Septembris või Oktoobris see sõltub kuna Islami usulastel see mingi paastumise värk on ja kui see on läbi, siis nädal-kaks peale seda suht kindlalt Gaethje vs Islam. Ehk Makhachev peab ootama. Toda fighti on hetkel raske ennustada, sest Islami 2 viimast fighti on kestnud kokku alla ühe roundi ja olnud täielikut masterpieced, aga ei ole näidanud tema reaalset seisu, sest seal oli küsimärke varasemate vastastega (Dober,Moises) kus ta ei olnud üldse veenev. Samuti neid näiteid on niipalju erinevaid kui mõni võitleja saab lõpuks tiitli kätte, siis kuidas mentaalne ja vaimne pool on ning on näiteid võitlejatest, kes saavad tiitli ja peale seda ei suuda enam ennast kokku võtta ning on teised, kes tunnevad nn ,,Goat'' statust ja Legacyt iga matchiga ning kelle puhul aina kasvav enesekindlus omab positiivset effekti.

                              I
                              Sinu esialgne küsimus, et Oliviera kui peaks võitma, siis ta koguaeg suhtleb Conor Mcgregoriga on andnud talle nõusoleku, et jumala pohhui, mida keegi arvab kuna tal oleks siis 4as kaitsmine ning ta võib siis põhimõtteliselt ise väga väga palju vastase valiku üle otsustada mitte UFC ei määra enam 100%. Ilmselgelt Oliviera teab, et Conoriga match tiitlile tooks talle rohkem raha sisse kui kogu varasem karjäär eriti veel täpselt peale kolmandat kaitsmist ning ta saadaks rahus Makhachevid ja asjad esialgu kõik perse. UFC ilmselgelt sekkuma ei hakkaks, sest Conor=RAHA ja kauaks teda üldse on ning võimalusel tuleb surnud lehma lüpsta.

                              Muidugi Khabib suudaks ühe telefonikõnega Saudi Araabiast Olivierale parema pakkumise teha, kuna seal on raha lihtsalt number ja ta on islami maailma suurim iidol, kes ei saa 95% islamiriikides ilma meeletu turvameeskonnata ja üldse liikuda ning tema tegelik staatus seal ei jää Muhammed Alile väga palju alla.

                              Olivieral oleks siis mõttekoht, kuna kui tuled meistriks, siis tuleb automaatne lepingulisa UFC, kus saad % PPV müügist. Kui oled 3 korda tiitlit kaitsnud, siis saad uue lepingulisa ja suurema %+saad hakata lõpuks sponsordiilidega ja ka ise mingil määral tegelema + rohkem ise asju suunata.

                              Kui Olivieral oleks kevadel edukas kolmas kaitsmine, siis tal tuleks teine lepingulisa ning Conor suudaks müüa peale sellist jalavigastust jne kindlalt taaskord 2M PPV juurde, ehk siis 160 Miljonit Dollarit (1 UFC PPV on 79.90), ja peale kolme kaitsmist on räägitud 1.5%-3% ja eeldusel, et ta nüüd päris maksimumi ei põhenda elus ära, siis võib hinnata, et see protsent oleks seal 2% juures ehk ala 3.2miljonit+ kõik muud tasud/boonused/reklaam mis tuleks temapuhul kõik kokku matchiga 4.5M ühe õhtuga. Siiamaani on ta teeninud oma karjääris 14 aastaga ja 40 matchiga 4.1miljonit. Võib aru saada, miks ta Conori ees põlvili laskuks ja annaks talle täiesti teenimata võimaluse.

                              Islamiga matchi puhul Oliviera teenivus võiks jääda 1.5 juurde maksimaalselt.




                              Fun fact on see, et UFC tippudel jäävadki 4m juurde ja Usman, kes pikalt meister olnud 5-6M juurde, Adesanyal on megaleping ja saab 12-13M matchi eest. Kõik on pikalt valisevad meistrid.

                              Conor kaotas 2021 2 matchi ja tema UFC teenivus, tema PPV müügiprotsent, mis on talle tehtud sinna 25% juurde (mis on nonsense vahe)+ tal on ainsana õigus reklaami müüa, mida mitte kellelgi teisel UFC pole ja ta ainsana ei ole lepinguga UFC seotud vaid läbi Mcgregor Promotionsi ehk ta on äripartner mite tööline. Mcgregori ärifenomeni kõige ehedam tõestus on, et 2021 ta kaotas kaks matchi Poirierile ja nende kahe kaotuse eest teenis ta kilomeetritega rohkem raha kui kõik UFC fighterid kokku, mis on müstika, aga mida Forbesi edetabelid ka selgelt tõestavad.


                              UFC kohapealt nii sotsiaalses suhtlemisvõlas, kuna punt kellega sai koguaeg jauratud, main evente alati koos vaadatud on igalpool maailmas juba natukest aega laiali ning siis kirjutan end foorumisse tühjaks. Keegi lugema ei peagi ja võib olla täiesti arusaamatult kirjutatud seega sorry.

                              Kommentaar


                                Nasfal?

                                Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                                Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

                                Kommentaar

                                Working...
                                X