320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MMA

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Täna oli siis Liverpooli õhtu. Hea meel Paddy üle, see et ta ’pooli fänn, teeb asja palju nauditavamaks. JFT97
    Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
    Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

    Kommentaar


      Täiesti uskumatu kui hea on Tom Aspinall

      Kommentaar


        Välismaal olles ei jõudnudki ennast tühjaks kirjutada ja veel eriti peale matchi mida sai kolm aastat oodatud, aga õnneks Colby võitis.

        Tänane hommik algab vähemalt humoorikalt MMA maastikul

        Masvidal ründas 2 päeva tagasi Miami Restorani ees oma kamraadidega Colby Covingtoni ning lõid tal hamba välja ning Miamis on ajaloo pärast ülimalt karmid reeglid planeeritud vägivallaaktide suhtes avalikes kohtades ning kuna Masvidalil on varasemalt ka kriminaalne minevik, siis on väga tõenäoline, et ta saab mingi reaalse vabadusekaotuse

        Läks kaks päeva mööda ja üks mees ei seedi, et keegi saab kunagi rohkem tähelepanu kui tema ehk täna öösel peeti Conor Mcgregor kinni ning vahistati, sest tal on varem nii palju rikkumisi ja kollased kõlakad räägivad, et oli Rolls Royce (teine räägib lamboga) sõitnud 50/70 alas 200+ga. Kuna juba kommentaare jagatud, siis jutt on, et kuna ka temal on varasemaid karistusi (avalikus kohas ründamised, seotud iiri maffiaga jne), siis seal pidi olema see, et kõik karistused on seotud ning ka temal on väga reaalne kinniminemise oht. Muidu ei oleks teda elus koheselt vahistatud.

        UFC top 2 (Masvidal) ja top 1 (Mcgregor) suurimat PPV staari ja rahalehma ähvardab mõlemat reaalne kinniminek. Mõlema mehe omavahelisest vastasseisust on varem räägitud ja väga tuliselt. Võtta arvesse, et 2020. Märts hakkas maailm ennast closedownima ja UFC leidis juba aprillis võimaluse, kuidas jätkata kui ülejäänud maailmale tundus see täiesti mõeldamatu. Ehitati Saudi-Araabiasse kahe nädalaga Fight Island, mille ametlik hind oli fucking 1.3 miljardit, aga spekuleeritakse, et tegelik 3 juures.

        Võttes arvesse UFC võimalusi ning seda kui hammas verel on neil viimase 7 aasta ebamäärasest edust ning millegi ees risti ette ei lööda, siis 2022 Undisputed 5. osa tuleb UFC frantsiisi alt ja ilma Yuri Boykata, aga Masvidal vs Mcgregor ei jää alla.

        Nali naljaks, aga Conor on suur poksifänn ja kogu ta fighting põhineb sellel (nooruses oli ka poksija) ning ta suurim iidol ofc Ali ja muidugi no suprise Mike Tyson. Alillt ta on ilmselgelt mental warfare õppinud (Ali ja Mcgregor oma tippajal täiesti next generation, kuidas vastaseid enne matchi vaimselt töödelda ja alistada) ning Mike Tysonilt seda, kuidas ikkagi järjest pärdikuid nokki vajutada. Ali puhul lõppu jõudes ka Mcgregor tegi nii Iirimaal kui mujal väga kõvasti heategevust jne ehk väga super. Mike Tysoni eluloo puhul oleks pidanud keegi Mcgregorit ikkagi hoiatama. Sest see doomed road, mida mööda ta hetkel käib on väga sarnane sellega, mida üks legend on kunagi käinud... Deja vu lausa.

        Masvidalist on nvn pohhui ja peale ööbikute kuulamist Usmani poolt oli Colby fightis näha, et see vend on nii obsessed oma rahast ja ülipikk karjäär on ta füüsiliselt nii tühjaks tõmband, et seal oleks nagunii ainult 1 big fight järgi olnud seega see kaotus pole väga suur. Gängsta talk ei ole ka enam väga tõsiselt võetav kui sul oli just ringis 25 minutit aega teha oma suurimale vihavaenlasele pmst ükskõik, mida (sa olid ka lubanud, et purustad ta näo jne) ning siis tuled 0 ettevalmistusega lased ennast 25 minutit rapeda ja suudad matchis ainult ühe korraliku löögi teha, mis tekitab 5 sekundit elevust, sest sa oled nii küpse, et ei suuda teist lööki järgi lüüa.

        Kommentaar


          Bentley tibimobiil oli, ei ole vaja Lamborghinit niimoodi laimata eks? Keskmine MMA ambaal ei suudaks ühte head Lamborghinit isegi sirgel maanteel ohjes hoida.... Masvidal on täistont ja võiks Miami-Dade teede äärest prügi korjata lähimad 5 aastat küll

          Kommentaar


            Läheb lahti

            Võtlusspordi viimaste aastate ja peale Conorit esimese nii räige Hype Traini Khamzati esimese väga väga kõva testiga. Gilbert Burns on üks maailma parimaid ja ta koef on Khamzat vastu 5-6 juures, mis on täiesti nonsense, aga ei julge bettida, sest Khamzat on nii räige müstika. Gilbert Burns on 3 fucking kordne maailmameister Jiujitsus... Muidugi see, et Dana White ja UFC juba plaanivad, et peale võitu Colby Covingtoniga vastamisi jne, siis lõhnab ühe suurima upseti järgi.

            Kommentaar


              Jumala pohhui, kes see võidab kohtunike otsusega, aga see oli üks ajaloo MMA parimaid matche. Pulss on 300.

              Kommentaar


                Sterlingggggggggg, keep smelting those mothefucking soyboy russians.

                Kommentaar


                  Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
                  Jumala pohhui, kes see võidab kohtunike otsusega, aga see oli üks ajaloo MMA parimaid matche. Pulss on 300.
                  Jep. Khamzati kohta pole enam midagi kobiseda, et ei ole tippudega vastamisi läinud. Esimene tõsine test ning läbis selle päris ilusti. Eks näha ole, mis tulevik toob talle.
                  Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
                  Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka

                  Kommentaar


                    #UFC lightweight Tony Ferguson opens up on his frustrations with the promotion and Dana White ahead of his #UFC274 fight with Michael Chandler, and much more...


                    Parim single pressikas UFC ajaloos vaieldamatult. Tony Ferguson on fucking goat ja legend. Ilmselgelt on ta suurim rahva lemmik ka laupäeval.

                    Tony Fergusoni kohta võib julgelt öelda ilma ühegi kahtluseta, et tegemist on parima võitlejaga ajaloos, kes pole saanud maailmameisritiitlit.

                    Kommentaar


                      Nasfali kommi ka w

                      Kommentaar


                        Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
                        Nasfali kommi ka w
                        Ma olin nii kurb ja õnnetu nagu enamus vaatajaid, kuna Tony on lihtsalt nii sümpaatne ja real vend, et ei olnud tuju midag kommenteerida.

                        Kommentaar


                          Jani ehk Polish Poweri üle alati ülhea meel, aga no selline põlvevigastus nagu Rakic sai on shit happens... Seda juhtub suht igas spordis ja jäi mulje, et see polnud tal esimene kord kuna kohe teadis, mis juhtus. Roundid olid suht kindlalt selleks hetkeks 1-1. Jiri vs Gloveira nüüd next title match ja Jan tolle võitjaga kokku, sest Light Heavyweight on tegelikuses hetkel nii tühi kaaluklass, et mitte kedagi teist ei ole reaalsuses isegi valikus.

                          Kommentaar


                            Kas Khamzat on putinist? Kas kuulus tšetšeen olla on hetkel keeruline?

                            Kommentaar


                              Pole kaua aega postitanud, aga International Fight Week ja ikka väga kõvad matchupid

                              Adesanya vs Cannonier

                              Adesanya on peale Conorit suurim staar hetkel UFCs

                              Cannonier tegelikult on selline nii ja naa vastane, sest oli ka teisi mehi, kes oleks väärinud title shoti, aga Adesanya rohkem ise tahtis teda.

                              Cannonier on vana kogenud kala tulest ja veest läbi käinud ja alustas MMA Heavyweightina, siis liikus Light Heavyweighti ja nüüd Middleweightis ehk on karjääri algusest peale kaalus 30kg alla liikunud, mis on muidugi sensatsiooniline. Tal on meeletu löögijõud ja palju K0sid karjäärijooksul ja ega see ongi tema ainukene lootus täna. Muidu on Adesanya igas asjas üle.

                              Ise jahin siin valujev beti ehk

                              Adesanya võidab 4 roundis @18 või 5 roundis @26, mis on väga kõvad koefid ja see on koht kus tasub korralikult riskida, sest Cannonier on 38 ning tal on vastupidavuse ja kestvusega probleeme olnud ja kui Adesanya tal jalad alt lööb ja tükkideks lahti võtab ning Cannonier on väsinud, siis ei suuda ta Isreali kiirusele mitte midagi vastu panna.

                              Kaks väikest safe beti panen ka Cannonier võidab 1 või 2 round mõlemad on ©15 juures ning see on ka ainus viis kui Cannonier üldse võita tahab.


                              Teine kõva match, mida ma ise kõige rohkem ootan ka tiitlimatch Featerweightis ehk Volkanovski vs Holloway

                              Kohtuvad nad kolmandat korda ja kui esimene kord Volkanovski suutis Hollowayd üllatada ja ta polnud kõige paremini valmis, siis teine kord oli UFC ajaloo kõige suuremaid röövimisi ja 90%+ võitlejaid, fänne kui ka muid asjapulki andsid kindla võidu Hollowayle samuti oli kogu stastistika Hollowayle ning see oli müsteerium. Volkanovski tundub jätkuvalt natukene ülehinnatud ja ei ole ta mitte midagi nii säravat näidanud. Max Holloway tundub mega näljane ja tahab näidata + ta kaks viimast matchi on fantastiliseltt head olnud.

                              Volkanovskit hypetakse ja pushitakse ülirõvedalt, sest loodetakse Austraalia turg tänu temale ära vallutada. Ta räägib ise ka ennast nii võimsaks, et see on kohati juba häiriv.

                              Reaalsuses on see 50-50 match ja Holloway võidukoef 2.80 on täielik nali ja tundub väga hea väärtus olevat.

                              Kommentaar


                                Alex Pereira K0 Stricklandi vastu oli sick ja näitas selgelt, et ta on üks maailma parimaid strikere.

                                Volkanovski vs Holloway oli jama... Volkanovski siiski vaigistas paljusid (kaasaarvatud mind) ja näitas masterpiece, aga samas Max oli ringi tulles täiesti teistsugune ja kas üle häälestunud või närvis vms, aga oli näha, et kõik pole korras ja no see vend oli ringis nagu ta oleks 3 nädalat deliiriumis olnud. Volkanovskilt oleks oodanud natukene rohkem julgust taaskord ja see K0 või TKo oli käega katsutav, aga liiga kontrolliv... Muidugi Featherweight division on suht empty ja seal ei ole Volkanovskile mitte ühtegi huvitavat vastast. Lightweight tiitlimatch Oliviera vs Volkanovski võib täitsa teema olla.

                                Adesanya vs Cannonier oli ka igav match, kus oli vähe actionit. Adesanya tehnilisus ja kliinilisus lubavad tal nii kindlapeale kontrollida ja vastast osadeks lahti võtta ning ta füüsilised eeldused ja distantsitunnetus on nii teiselt planeedilt, et ükski vastane keskkaalus ei ole olnud suuteline mitte mingit ohtu pakkuma.

                                Alex Pereira vs Adesanya on järgmine tiitlimatch 100% ning Pereira on Glory Kickboxingus Adesanya kaks korda alistanud minevikus ja ta ka nokki löönud ning ainus vend, kes tõmbab Adesanya mugavustsoonist välja, sest ta on ehk ainus vend maailmas, kes on suuteline Adesanya distantsilt üle mängima + tal on meeletu power.

                                Erutus UFC 276 eel oli väga suur, aga hetkel on küll väga meh mulje ja emotsioon.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X