Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Markko Märtin

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Markko Märtin\'

Küsimus: kes pole sellest foorumist Märtini fännid?

Kommentaar

mina,mis siis? loomulikult on tore,et meie mees rallimaailmat vallutab,kuid tema fänn ma ei ole.

aga kui tagasi tulla selle veepumba-asja juurde,siis otsus peaks sel nädalal aset leidma.mina isiklikult olen 80% kindel,et nii peugeotid ja citroen\'i jäetakse alles.põhjus lihtne: kui ma õigesti tean,siis on FIA juhtkonnas suht palju prantslasi ja kuna peugeot ja citroen on prantsuse autod,siis ei usu,et neid ahistama hakatakse.rallimaffia ütleks ma selle peale,kuid loodame,et tehakse siiski õige otsus
      buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

Originally posted by H.M Murdock

aga kui tagasi tulla selle veepumba-asja juurde,siis otsus peaks sel nädalal aset leidma.mina isiklikult olen 80% kindel,et nii peugeotid ja citroen\'i jäetakse alles.põhjus lihtne: kui ma õigesti tean,siis on FIA juhtkonnas suht palju prantslasi ja kuna peugeot ja citroen on prantsuse autod,siis ei usu,et neid ahistama hakatakse.rallimaffia ütleks ma selle peale,kuid loodame,et tehakse siiski õige otsus
        Umbes nii, nagu Rio Ferdinand versus FA, jah? :P

Ma ka Märtini fänn pole, kuid eestlasena toetan tema missiooni ikka
        Which ship has never docked at Liverpool?
        The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Nojah. Gröönholmilt võeti võit käest!

Kommentaar

Originally posted by sarvik
            Nojah. Gröönholmilt võeti võit käest!
            ähh, keskpärane otsus. oleks võinud tiimile rakendada parem mingi 1000 eurose trahvi vms. oleks sportlikult olnud ilusam lahendus.

Kommentaar

sama meel sleepiga või kui juba läks annulimiseks oleks võinud ikka Loebile ka ära teha, sest tõenäoliselt on just prantslane üldvõitu silmaspidades tiba tervam konkurent kui Grönholm.

Kommentaar

henryfan käis paariks päevaks ära ja nüüd on korra tagasi! :P

Enda arust tundus otsus natuke vale, kui uudised lahti keerasin lootsin seal uudist, et ei tühistatud, aga ei tulnud.

Arvan nii, sest oleks Märtin saanud järgmiseks etappiks parema positsiooni mitmendana tantsida ja fordi edu on ju nüüd vaid 1 punn.
                sigpic

Kommentaar

Bye-bye Kreeka ralli võit .

Märtin sõitis teelt välja kolmandal kiiruskatsel
                  sigpic

Kommentaar

Ja Märtin ei sõidagi enam punktidele
                    Aga ma pole päris hästi aru saanud sellest Super Rally süsteemist.
                    Kas tehasetootjate arvestuses koguneb ikka punkt või ei ole enam katkestajal üldse punkti võimalik saada?

Kommentaar

Minu teada võib ta homme-ülehomme sõita vaid oma lõbuks või testimiseks, mingeid punkte ei tule talle ega tiimile..
                      Supplies!

Kommentaar

Njah Märtin juba Katkestanud!
                        Vaikne.....

Kommentaar

Kas tõesti oli vaja katkestada, loll idee. Kuhu on jõudnud Solberg ei kuskilt tänu katkestamistele, punktidele. Miks Märtinil sellist usku pole? Küprose etappilt sai Solberg nt väga kõrge koha, kuigi vahepeal oli kahkesandast kohast nagu lootuseltult maha jäänud.

Kreeka rallilt võib kokku võtta vist nii: Katkine auto, MM võidu võimalused vähenevad, Ford kaotab ilmselt oma liidrikohe autode seas.

Aga vähemalt üks hea asi Türgis läheb ralli kinni, kuna esimesel päeval hea stardi positsioon
                          sigpic

Kommentaar

Kahju jah, et Märtin katkestas Aga nüüd siis - nagu Henryfan juba ütles - on Türgis hea positsioon

Kommentaar

türaimejad olete..

1 ralli ei tule välja ja kohe lootused kadunud..

Kommentaar

Oota eston kus seda on öeldud? Mina ütlesin, et võimalused vähenevad, aga keegi pole sedasi küll öelnud? Kui sulle tundub, et kui ma ütlen, et võimalused vähenevad, siis ma mõtlesin otseselt, et lootus kadunud?

Tegelt üks küsimus, kas Eston on siia kriitikuks palgatud?
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X