Matsu ei jaga,aga nägin esmakordselt miskit heas toitumuses Keenia noolemeest! Ja suisa võitis!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Darts/nooleviskamine
Collapse
X
-
Ted Lasso ja Beard on käinud ka aktiivselt uudistamas.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Duublid 11/11 (rekord) ja siis neli järjjest mööda, et lõpuks siiski võita. Hood - pull ja kõva kraam ühes.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
See on Justin Hoodi maailm ja meie ainult elame selles.Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustDuublid 11/11 (rekord) ja siis neli järjjest mööda, et lõpuks siiski võita. Hood - pull ja kõva kraam ühes.
Teine tänane wtf hetk oli kui Rootsi mees üheksat tegema läks, 3xT20, 3xT19 ja siis 150 viskamiseks proovis Bull-bull-bulli. Sõge vana.
Litler ja Humphries on kindlad. Ise loodan, et Van Veen ka närvid lõpuni kontrolli all hoiab. Tulevad põnevad mängud.
- Likes 1
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar