Okei, et kõik ausalt ära rääkida, pean alustama sellest, et ma olen juba viimane nädal aega tõsiselt tõbine. Haiguse tõttu on ka und väga vähe saadud ja nii päevast-päeva olen siis tiksunud. Täna üritasin vaadata Kalev Spordi pealt siis seda Selveri ja serblaste mängu. Justnimelt üritasin, sest ega sellest suurt midagi välja ei tulnud, kahjuks. Terve aeg kui mäng käis, siis lasti tribüünidel mingeid udupasunaid vms, lihtsalt non-stop! Ja kui pea ikka korralikult valutab, siis ega ei tule sellest vaatamisest ka midagi välja sellise pasundamisega. Ilma helita ma ei soovi vaadata, sest tahaks ikka kommentaari kuulda ja vähe tarkusi ka mängust seeläbi omandada (proovisin ka väga vaikse heliga - teleri volume oli 2-3, kuigi tavaliselt see 20 siin, aga ikka häiris). Nii siis jäigi minul see mäng nägemata, päris kahju tegelikult, aga mu tervis tõesti ei vedanud välja...
Aga see toobki mind oma postituse pointi juurde...kas alati on võrkpalli lahingutes selline kisa ja möll?
tõesti uskumatu kogemus! spordisaade jääb vaatamata liigse müra tõttu
Aga see toobki mind oma postituse pointi juurde...kas alati on võrkpalli lahingutes selline kisa ja möll?
tõesti uskumatu kogemus! spordisaade jääb vaatamata liigse müra tõttu
Kommentaar