Djokovic ja Federer loositakse alati ühele tabelipoolele, Nadal ja Murray aga teisele. On see suur salaliit?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tennis
Collapse
X
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustDjokovic ja Federer loositakse alati ühele tabelipoolele, Nadal ja Murray aga teisele. On see suur salaliit?«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Azarenka on Bartoliga mängides nii ära väsinud,
et ei jaksa enam karjudagi
/../Kvitova vs Azarenka finaali. Daamid riietusid silmapaistvalt sarnaselt
Kvitova karjatas aga siis, kui punkti võitis - nii sai seisust ka ülevaate, kui kogu aeg ekraanile ei vaadanudGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Vaatasin veidi eilset Kvitova vs Azarenka finaali. Daamid riietusid silmapaistvalt sarnaselt, peapaelad hoopis identsed, mäng kah kole ühtemoodi. Nojah - tšehhitar julges rohkem võrku tulla, servis veidi paremini ja ehk sellepärast võitiski.
Aga minu silmale on naiste top 8 igav. Üksluine stiil. Isegi kunagi väljapaistvalt paari mänginud Stosur ei julge ründavalt mängida.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Ühe silmaga sai täna Davis Cupi finaali jälgitud. Esimene üksikmäng Nadali ja Monaco vahel ei pakkunud sisuliselt midagi. Argentiinlasel puuduvad Nadali vastu igasugused relvad ning mõttetult ühepoolne tulemus käes.
Ferrer ja Del Potro seevastu pakkusid enam kui nelja ja pooletunnise klassiku. Argentiinlane võitis väga valusate löökidega nii teise kui kolmanda seti, kuid Ferreri parem füüsis ja ehk lõpuks ka tugevam tahe otsustasid asja Hispaania kasuks. 2:0 niisiis ja väga raske uskuda, et sinivalged siit enam tõusevad.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
No mis sa ütled. Nadali väsimusest polnud sel nädalavahetusel midagi järel. Del Potro ei mänginud halvasti, kuid need lõputud möödalöögid ta tapsid. Vapustav publik ka Sevillas. Just publik teeb Davis Cupist erilise sündmuse, mängijad lihtsalt on sunnitud endast viimast andma.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
Kommentaar
-
Enesekindlus on võimas asi. Ja ma olen kindel, et iga mänguga see tal kasvab. Sest nüüd on kõik ainult peas - ta füüsis on paigas hetkel ja see lubab saada jalad maha pea igaks löögiks ja see on see vahe, miks varem tuli palju unforced erroreid. Ehk meie varasemat Kaiat võime näha saada ehk siis kui mäng kolme setiliseks läheb tugeva vastasega, aga selles setis eksivad kõik rohkem ja see varemmainitud enesekindlus võib hakata ka neid siiamaani kaotatud setilõppe meile ära tooma. Ainus, mida mina soovin on, et ta püsiks terve. Sellest piisab, et olla aasta lõpuks TOP10-s
Kommentaar
-
Kohe hakkab siis finaal....
TV-st kannab üle ES2
Kes teleka ees olla ei saa siis neile lingike http://www.sportlemon.tv/v-2/14/92/v-349288.html
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar