Algselt postitas Iceman
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tennis
Collapse
X
-
Ma söön oma mütsi ära kui seda mängu homme Suzanne Lengleni nimelisel väljakul üldse alustatakse. Court 1, here we come! Samas tuleb loota, et Philippe Chatrieri nimelisel väljakul mängud pikaks ei veni, muidu läheb Kvitova-Lepchenko Court 1 peale ning Kanepi ja Rus võivad ennast Karuperse nimeliselt väljakult leida, kus pole ühtegi telekaamerat 100m raadiuses.
-
Mida kaugemale turniir edasi jõuab, seda vähemaks on televäljakuid jäänud. Alguses oli neid 7 (Chatrier, Lenglen, Court 1, Court 2, Court 3, Court 6 ja Court 7). Pärast teise ringi matše võeti kaamerad maha Court 3 ja Court 6 pealt. Pärast kolmandat ka Court 2 ja Court 7 pealt. Nüüd on televäljakud ainult Chatrier, Lenglen ja Court 1. Kui mängu nendel väljakutel ei ole, siis telepilti ei näe.Algselt postitas idikas Vaata postitustNii kaugel on vast kõik juba televäljakud?
Kommentaar
-
Sharapova väsitas Pariisi publiku nii ära, et mõni jäi magama ja lõpus kostis buuuuu. Aga lõbu teeb see, et juunioride turniiril mängib USA-d esindav Spencer Papa. Kas sellise nimega mängija ikka tegelikult saab noor olla?
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
oi-oi, Kanepi vastane on nunnu.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Mingi hirmus vinniline nägu,muidugi maitse asi...Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustmisasja ?

Kommentaar
-
Natuke ketšupit peale ja kärab küll.Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustlenc, võib head isu soovida?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar