Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tennis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Minu ennustus, et Pariisis läheb põnevaks, ei pidanud paika, sest Alcaraz ja Sinner on ülejäänutest mäekõrguselt üle. Kuid kui nad lõpuks teineteisega mängida said, oli tulemus täielik klassika. Kahtlemata esimene väga paljudest nende kahe omavahelistest finaalidest. Ja juba viis ja pool tundi mängitud.
    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Kui vaim ja füüsis korras, siis tõesti kedagi väga ligidal ei näe, murumängus ka pro-d, NY-s võib mõni ameeriklane sudida, Djokovic lõpuks ametlikult vana. Tglt naistes Sabalenka ikka hirmutav, a sama kerge ka teda endast välja viia, Wimbledoni finaal tal veel üldse puudu.

Kommentaar

Vaatasin Sinner vs Djokovic poolfinaali ja mõtlesin, et Sinnerit ei ole küll võimalik võita. Finaali kaks esimest setti ja arvamus sama ja see, mis siis edasi toimus...
        Sinner ikka pigem chokes selle finaali, Alcarazi abiga muidugi, aga kolmandas setis kohe murdis esimese Alcarazi servigeimi, seejärel kaotas 2 enda oma järjest ja lõpus murdis uuesti tagasi ja seisuks 4:5, aga servi hoida ei suutnud ja kaotas seti 4:6. Neljas sett ees 5:3 ja 40:0 Alcarazi servil 3 matchpalli, murda ei suutnud, seejärel oli vaja ainult servi hoida, aga lasi jälle murda. Lõpuks tiebreakis kaotas. Ja siis oli juba näha, et momentum on täiesti kadunud ja jalad ka läinud. Viiendas lasi kohe murda ja kuigi sai murde tagasi lõpus, siis tiebreakis polnud shanssi ka.
        Üks parimaid finaale, mida ma näinud olen.

Kommentaar

Mark Lajal on parajasti Go3 televusseris, aga ilma eestikeelsete kommentaarideta. Mängib hetkel kenasti, muruplats talle sobib.
          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
            Mark Lajal on parajasti Go3 televusseris, aga ilma eestikeelsete kommentaarideta. Mängib hetkel kenasti, muruplats talle sobib.
            Ma ei saa sinust aru tegelt. Kas see, et kommentaare pole, oli halb või mida sa selle osas täpsemalt igatsesid?

Tõmbasin flashscorei lahti ja boom - pani 2:0 endast 131 kohta kõrgemal asuvale tüübile ära. Hea töö, nii hoida!

Aga.... tulidki siis foorumisse lihtsalt ütlema, et parajasti on ta Go3's ja ei viitsinud isegi mängu lõpuni vaadata? Ma mõistan, et olid pikalt häiritud sellest, et sind Tartus kinos märgati jne, aga ma ei teadnud, et nii kaua see kestab.

Ise käisin siin mitu korda psühholoogi juures ka aitas väga, eriti pärast esimest korda hakkas palju parem. Ma mõtlen, et kui sa oled oma mingite asjadega kimpus, siis jumala okei on ju ka minna. Soovitan, kindlasti teeb sul olemise kergemaks.
            slimm.ee

Kommentaar

Wimbledonis jälle Sabalenka peatamise operatsioon, Raducanu oli juba lähemal, a ta enda mõõnad pühikisid selle võimaluse minema, samas küll see turna midagi veel pakub. Meeste poolelt ka palju räägitud, et "oi see ja too asetatutest väljas", põhinimed veel alles.

Kommentaar

Working...
              X