oi kurja. mängu lõpp oli kui väga kole unenägu Kaia jaoks alates hetkest kui ta murdis Azarenka servi ära... edasi oli pees...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tennis
Collapse
X
-
Algselt postitas silverman Vaata postitustAntitennis kuubis. Kahjuks nagu alati. Vähemalt rahvusvahelises telepildis.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustMisasi on antitennis? Pole sellist väljendit kuulnudki ...
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustMisasi on antitennis? Pole sellist väljendit kuulnudki ...
Kommentaar
-
Algselt postitas smörgåsbord Vaata postitustsee on nagu Eesti jalgpallikoondis -- lööd palli kõrgele ja jooksed kiiresti.
Võimalik muidugi, et probleem on saviliivaväljakute mittesobivuses tema mängustiiliga. Sisehallis nägi esitus tunduvalt kobedam ja veenvam välja.Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik
Kommentaar
-
Algselt postitas silverman Vaata postitustKanepi puhul väikese modifikatsiooniga - lööd palli kõrgele ja uimerdad ise edasi.
Võimalik muidugi, et probleem on saviliivaväljakute mittesobivuses tema mängustiiliga. Sisehallis nägi esitus tunduvalt kobedam ja veenvam välja.
Ah et sa ei näinud telekast neid matše? No see ei tähenda, et neid poleks toimunud.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustJa selle, et alles teisipäeval ja kolmapäeval tulid veenvad võidud top 30 mängijate vastu, viskame kohe aknast välja?
Ah et sa ei näinud telekast neid matše? No see ei tähenda, et neid poleks toimunud.
Äkki oskad kuidagi tema läbi aastate äärmist ebastabiilsust seletada?Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik
Kommentaar
-
Algselt postitas silverman Vaata postitustÄkki oskad kuidagi tema läbi aastate äärmist ebastabiilsust seletada?
no offence, aga nii on lihtsalt.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas silverman Vaata postitustKusjuures nägin, küll mitte telekast...
Algselt postitas silverman Vaata postitustÄkki oskad kuidagi tema läbi aastate äärmist ebastabiilsust seletada?
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustTegemist on naiste tennisega.
no offence, aga nii on lihtsalt.
Tõenäoliselt häirib see emotsioonitus sellistel hetkedel, nagu ei tahakski ja ei viitsikski ja ei üritakski. Tuima näoga üks topeltviga teise järel... Mängu lõpus kaotada 14 punkti järjest vastasele kes ise ka millegagi hakkama ei saanud. Sama oli tegelikult Pekingis Na Li vastu.
Ja mul ei ole muide midagi Kanepi vastu, soovin talle ainult edu.Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik
Kommentaar
-
Algselt postitas silverman Vaata postitustnõus
Tõenäoliselt häirib see emotsioonitus sellistel hetkedel, nagu ei tahakski ja ei viitsikski ja ei üritakski. Tuima näoga üks topeltviga teise järel... Mängu lõpus kaotada 14 punkti järjest vastasele kes ise ka millegagi hakkama ei saanud. Sama oli tegelikult Pekingis Na Li vastu.
Ja mul ei ole muide midagi Kanepi vastu, soovin talle ainult edu.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustNoh, reket siiski korra topeltvea järel lendas.
Ja ega ma just nii äärmuslikku emotsionaalsust ka silmas pidanud.
Lenc, just nagu ütled, et on ründav mängija, ja sellepärast liivaväljakutel ei pääsegi tema stiil niivõrd maksvusele, isegi kui tal lähevad löögid raamidesse. Ja no täna oli ta küll hoopis teistsuguse taktika ka valinud, ainult kõrged kaetud pallid. Tagantkäe pealt olid need aga väga-väga mannetud, mis lubas Azarenkal tihti intsiatiiv haarata ja pall maha lüüa.Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar