320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tennis

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Kontaveit enda elu huvitavamaks tegemas

    Kommentaar


      otsustavas setis 6-5 kontaveit ja seis 30-30 ja tennise klassika -underdog lööb põhimõtteliselt võrgupealt eeskäe linti kuigi punkt oli välja mängitud.

      Näitab, et seal top 50 tasemel mängijatel on vahed ikka väga väikesed päeva lõpuks ning asi ei ole kinni oskustes vaid peas. Vastane ei oleks never sealt eksinud kui ta oleks mänginud samas seisus WTA 300nda vastu.

      Kommentaar


        Päris pingeline lõpp sai (põnev vaatamine), ei teagi kas koduväljak esitas kuidagi hoopis surve meie omale, toetuse asemel.

        Kommentaar


          Algselt postitas Wingback Vaata postitust
          Päris pingeline lõpp sai (põnev vaatamine), ei teagi kas koduväljak esitas kuidagi hoopis surve meie omale, toetuse asemel.
          Kontaveit on pärast koroonat gassed. Seda on väljakult näha. 41 aastase Serena vastu oli 3. setis kops koos.Täna kiirel väljakul sul on olnud 2 kiiret setti ja sa oled otsutavas käed põlvedel sellisel moel - midagi tundub kehvasti selles osas tbh.

          Kommentaar



            tundub, et lisaks Õismäele kadus elekter ka Tondi hallis
            GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
            GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
            (Seinfeld, The Pitch)

            Kommentaar


              Kas keegi omab võrdlust WTA Tallinn ja mõne teise samalaadse v suurema yritusega välismaal? Kas igalpool nii et ainult esimesed kolm rida näeb tervet väljakut? Ulme lihtsalt, mitte kottigi näha pole, lapsed tahtsid ära minna nii et õnneks nii suur kahju polnud aga kohutav negatiivne kogemus endal nyyd sellest.

              Kommentaar


                Algselt postitas käbi Vaata postitust
                Kas keegi omab võrdlust WTA Tallinn ja mõne teise samalaadse v suurema yritusega välismaal? Kas igalpool nii et ainult esimesed kolm rida näeb tervet väljakut? Ulme lihtsalt, mitte kottigi näha pole, lapsed tahtsid ära minna nii et õnneks nii suur kahju polnud aga kohutav negatiivne kogemus endal nyyd sellest.
                Ei pea minema välismaale. Piisab kui meenutada neid mitmeid kordi kui Eestis on Fed Cupi turniiri korraldatud ja mitte kunagi varem pole ma sellist tribüüni näinud. Varem on alati ka viimastest ridadest kenasti kogu väljakut näha olnud. Sealhulgas ka seal samas Tondi keskuses. Tundub, et kogu see atribuutika, mis oli vaja nüüd lae alla tõmmata tähendas seda, et tribüünid oli vaja suht laugelt panna. Aga tõepoolest, lastel pole seal tagapool mitte midagi näha. Viimaste ridade täiskasvanutel on veel suht hästi, et nemad saavad püsti tõusta ja vähemalt poolt väljakut näha. Isegi imestan, et seda aspekti pole veel suurema kella külge pandud.

                Kommentaar


                  sellist sportlikku viha täis Kontaveiti polegi varem näinud vist. huvitav koht/ajastus selle välja laskmiseks.

                  Kommentaar


                    Minu kaks senti turniiri kohta.
                    Käisin vaatamas sisuliselt kõiki mänge ning homne finaal ka ees. Välismaal pole varem tennist vaatamas käinud ja seega võrdlusmomenti teiste turniiridega mul pole.
                    Kvalifikatsioonimängude ajal oli korraldus päris halb. Esiteks oli probleem, et leida üldse üles koht, kust halli pääseda. Istekohtadel samuti mingeid viiteid polnud. Õnneks põhiturniiri alguseks olid suured asjad lahendatud, staff oli sõbralik ja aitas. Kvalifikatsiooni ajal oli asi päris poolik ja tundus, et esimesed päevad olid rohkem katsetamiseks neile endale ja probleemide tuvastamiseks. Publikualas midagi erilist polnud – toitlustajaks meie kõigi lemmik amps, sportlandi toodete väljapanek ja väike tennisemängu ala lastele. Toiduvalikus oleks tahtnud ka sooja toitu (hot dog, pannkook või panini siiski pole päris see), sest esimestel päevadel olid mängud hommikust õhtuni. Ma pidin käima alast väljas söömas, mis tähendas ajakadu ja osade mängude ohverdamist. Õllega tribüünile ei pääsenud.
                    Nagu siin enne mainitud, siis kui esimeses reas või VIPis kohta polnud, siis Kaia ja Anetti mängudel hea ülevaade mängust sisuliselt puudus. Anett vs Kaia võib küll aasta spordisündmus olla, aga seda oli parem vaadata kodus diivanil kui areenil. Kvalifikatsiooni ajal oli veel peaväljaku äärne must võrkkate vms üleval, mis raskendas ka esimesest reast vaatamist. See õnneks keerati põhiturna ajaks allapoole. Ma seisin samuti viimases reas püsti, kui oli näha, et piletit sinna keegi ostnud pole. Areenilt väljumine eestlannade mängu järel võttis samuti palju aega. Umbes sama teema nagu alekokil, kus üks värav on lahti. Ehk ühest kitsast pilust pidid kõik 2000+ inimest läbi minema. Eks esimest korda tehakse ja ei tohi esialgu ülikriitiline ka olla.
                    Publikuhuvi oli väga leige. Täismaja oli vaid Kaia-Anetti omavahelisel ja ilmselt ka finaalil. Kaia teise ringi kohtumises oli ka päris palju vabu kohti. Mis aga puudutab kõiki ülejäänud mänge kus eestlasi polnud, siis pakuks, et keskmiselt oli ca 200 inimest ehk Premium liiga tasemel publik. Osadel mängudel oli ilmselt paarkümmend pealtvaatajat. Tööaeg, pilet kallis jne, see kõik on arusaadav, aga ma ise ja ilmselt ka korraldajad on nii madalates publikunumbrites pettunud. Ehk kui eeldatakse järgmistel aastatel siia turniir tuua, siis võite oma imelisest korraldusest rääkida palju tahate, aga kui inimesi ei huvita, siis on väga keeruline näha, et sellel turniiril siin kohta oleks. Ma muidugi ei eelda, et teistes riikides palju publikut on, kui omasid pole, aga tegelikult on see siiski märk, et tennise laiem huvi kui ainult meie tüdrukute vaatamine on sisuliselt olematu.
                    Kui nt Kaia karjääri lõpetab, siis järgmistel aastatel on ju huvi veel väiksem. Kuna tegu siiski „vaid“ WTA250 turniiriga, siis Anettil võib punktide nimel olla tähtis kuskil mujal turniiril mängida. Eestlasteta seda turniiri siin teha pole absoluutselt mingit mõtet. Malõgina, Saar ja Nuudi ei too päris kindlasti publikut.
                    Mängulisest poolest ka. Kuna publikut polnud, siis sain enamikke mänge vaadata esireast ja tippude mänge (v.a eesti tüdrukud) nägin väga lähedalt.
                    Kvalifikatsiooni esimeses mängus sai preili Krunic Serbiast matšpalli, mille kaotas ning paar punkti hiljem suutis õnnetult vigastada ja ACL läks. Pool aastat pausi temale. Lisaks peaväljakule oli kvalifikatsioonis kasutusel ka teine court– 3 rida tribüüne, kus ka tegelikult häid mänge nägi. Nt Anetti vastane Bonaventure tundus juba seal vaadates palju etem kui tema edetabelikoht. Tagajoone mäng oli tal päris võimas. Kvalis langes ka nt ukrainlanna Snigur, kes siin hiljuti Halepi US Openil üle mängis. Kohati mängis super hästi, aga kahjuks ebastabiilne. Nagu Anett ütles, siis noorte puhul on see üsna tavaline. Üliemotsionaalne ka, nagu tema kaasmaalanna Kostjuk. Üldiselt ukrainlannadele arusaadavatel põhjustel peab praegu kaasa elama, aga veidi nende käitumine väljakul ja emotsioonide välja näitamine ikkagi häiris.
                    Kõige ägedamad tundusid tšehhitarid. Elasid üksteisele kaasa ja intervjuusid andes tundus, et nad on siin tõesti kõigega rahul. Kui teised käisid Tallinnat avastamas, siis nt Kreijcikova käis päris palju tribüünil teiste mänge vaatamas. Kreijcikova on üldse kõige stabiilsemalt kõrgel tasemel kuni finaalini mänginud. Teekond Tomljanovic-Kostjuk-Haddad Maia-Bencic on tegelikult Grand slami vääriline, mitte WTA250 tasemel tabel. Ta mängis täna küll poolteist tundi rohkem kui Anett, aga peaks teda küll kergeks soosikuks.
                    Kokkuvõtteks on ägedaid mänge olnud küll ja nädal aega tennisefännil seal veeta on päris huvitav, aga ideaalselt korraldatud see asi ikkagi polnud. Ootame kas järgnevatel aastatel ka tuleb, aga eelkõige oleks vaja, et tribüünilt üldse mängu näha saaks kui publikut rohkem on.

                    Kommentaar


                      sai ka 2päeva kohapeal käidud. Esimene päev mul oli 30eurine pilet ostetud kuskile keskele aga sealt tõesti ei näinud väljakut üldse ja ronisin viimasesse ritta kus seisin püsti ja siis oli fine. mis mulle silma jäi oli see ,et õue oli tehtud mingi peldikute ala kuhu oli siis aed ümber pandud aga nii,et ühes kohas oli suur auk sees.Tegin sellest omad järeldused ehk siis teine päev kui tulin kohapeale vaatama 2.ringi mänge, piletit ma ei ostnud, ronisin sealt august läbi ja läksin istusin tuima näoga esimesse ritta kus vaatasin ära mingi 4-5 mängu, keegi kordagi ära ei ajanud, selle kogemusega jäin rahule
                      Madridista

                      Kommentaar


                        https://sport.delfi.ee/artikkel/1200...tvaatajate-ees
                        No muidugi, nüüd kus turniir on läbi ja kõigilt piletiraha sisse kasseeritud tunnistatakse viga, mis oli kõigile kohal käinutele juba eelmisel laupäeval selgelt näha. Huvitav kas meedia mängis siin kaasa, et seda teemat varem välja ei toodud? Ei tahetud püha üritust kritiseerida kuidagi?

                        Kommentaar


                          See suhtumine ajab eriti kettasse, olen üks kes kirjutas neile ja vastused olid sellised et hoia peast kinni, et kas pean minema abi otsima kuskile, et julgen kurta. Umbes vastati nii et mina olen ainuke, kes pole rahul korraldusega, et mis sul siis viga on.

                          Kommentaar


                            Algselt postitas käbi Vaata postitust
                            See suhtumine ajab eriti kettasse, olen üks kes kirjutas neile ja vastused olid sellised et hoia peast kinni, et kas pean minema abi otsima kuskile, et julgen kurta. Umbes vastati nii et mina olen ainuke, kes pole rahul korraldusega, et mis sul siis viga on.
                            Minu õde sai täpselt sellise vastuse:
                            Iga päev on meil tuhat kuni kaks tuhat pealtvaatajat ning negatiivset tagasisidet ei ole.

                            Kommentaar


                              Täpselt sama ülbe ja nüüd tagantjärgi teame valetav vastus tuli ka mulle.
                              Kirjutasin teise korra veel ja siis tuli veel selline "Mul on väga kahju, et pidite pettuma. Eile õhtul oli täismaja ning vaatajad lahkusid heade emotsioonidega. " et nagu kas sa käisid ja küsisid kõigilt ise üle v, mis krdi üleolev vastus see on lihtsalt.
                              ahh perssse peab tahavaatepeeglisse selle ürituse jätma aga nii närvi ajab kui loen mingit mäda Delfis, kus et osadel polnud 20% näha ja 10-15 inimest kirjutas ja tegeleme kompromissiga jms lausvalet lihtsalt. Ma käisin esimesel päeval kohal, pakkusin ise kompromisse erinevaid, et maksan peale soetan kallimad pieltid esiritta vms ja lihtsalt mingi mutt, kes on kusjuures veel töötanud klienditoe kohtadel vastab niimoodi.
                              okei sry old man rant selleks nädalaks tehtud, rohkem ei tegele selle teemaga.
                              Tennis ise oli tasemel.

                              Kommentaar


                                Venus alustas 30. hooaega tuuril. Äge naine.
                                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

                                Kommentaar

                                Working...
                                X