Algselt postitas Jürvi-Hool
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
--SUPERBOWL--
Collapse
X
-
Algselt postitas dimaggio Vaata postitustfail siis, kui kaotus tuleb
Ma ei oleks uneski oodanud Mendylt sellist mängu..arvasin, et raudselt jagab Moore'iga 50-50When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitustvõibolla kui sa loed kohutavaid ameerika kolumniste või midagi.
Vata lihtsalt pärast vanamehe lahkumist muutus GB kohe hoobilt sümpaatseks satsiks..vb on mul mancrush Rodgersiga..võimalik
Algselt postitas Martin Vaata postitustÜldiselt: kui kedagi üles korjata ja ta alustab, siis miks pingile jätta? Ma muidugi jätsin aisas mitterahaliigas sama mehe pingile, seega hea targutadaWhere were you in '62?
Kommentaar
-
LOL. Coltsi vastu paistis Titansil juba mingitki mängulõhna olevat ja loomulikult piisas sellest, et Titans (+9,5) - Patriotsil panna Titansi peale raha. Esimene poolaeg läbi 0-45, Brady on visanud NFLi rekordiks 5 TD ühe veerandi jooksul, see raha ei paista olevat just eriti hästi investeeritud. NE võiks ikka lasta skoori teha, kui nad tahaks viskaks Brady mingi 10 TD ka vasaku käega."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas dimaggio Vaata postitustunreal...tits situb ennast korralikult täis
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustNorid või?
ma väga väga lootsin, et panevad täna patsile põske, aga näe...Where were you in '62?
Kommentaar
-
Tra, 5 minti enne lõppu läksin magama. Mäng oli ju tehtud. Täiesti haige."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Special team, Bruce Arians, Ligurshesky ning pool kaitsest võiksid nüüd esmaspäeval oma avaldused ilusasti mr. Rooney lauale viia! Head aega, sitapead!!!
Kickoff coverage tiim ei suudaks isegi ratastoolis vaimuhaiget kinni püüda!
Kansas City aga oli tubli ning võitsid auga!
Ning Boldin, Ocho, SJax ning CJ, ärge vedage mind alt ning tehke Šmutovile kotti
PS. Troy, palun palun saa terveks!!!Where were you in '62?
Kommentaar
-
ah jaa.. unustasin juba :
okei okei, eks ma saan aru, et steelersil oli ben ja troy väljas aga arvestades praegust seisu, siis võit on võit siiski . ega eelmine aasta ravensil parem polnud kui 19 mängijat olid IR.
igatahes suht pull mäng oli, Lardarius Webb ehk suudab elu ravensi tagaliinile tuua.
ja lõpuks ometi läks üks selline mäng ravensi kasuks ka, see hooaeg ebaõnne olnud palju .
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar