NBA saatis hooaja alguses league pass'le -10% promotion code. kas NFL'i league pass'l ka mingeid promotion code leidub? 160€ oleks ju mõistlik tiba ikka alla saada
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
--SUPERBOWL--
Collapse
X
-
Algselt postitas artz Vaata postitustNBA saatis hooaja alguses league pass'le -10% promotion code. kas NFL'i league pass'l ka mingeid promotion code leidub? 160€ oleks ju mõistlik tiba ikka alla saada
Kommentaar
-
Kui keegi tahaks teha mingit huvitavat fäntasit, siis eelmine aasta ma osalesin sellises:
Sisseost 50 taala ja sisuks on, et iga voor valid ühe QB, ühe RB ja ühe WR/TE ja nii Superbowlini välja ja need siis toovad punkte sisuliselt yardide ja TDde pealt (miinus turnoverid). Valitud mängijad ei tohi korduda, mis toob päris huvitava strateegilise aspekti (eriti seoses QBdega).
P.S. 2te esimest respekteeritud foorumlast võin sisseostu ülekandmisega aidata, kuna mul eelmisest hooajast on korraldaja ees krediit. Kui kedagi huvitab saatke mulle PM."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Hawaiian bowl: Fresno - SMU
Hunt, #92 punasärkides, paneb päris hästi.
edit: Forced Sack-Fumble Hundi poolt. 5+! Saab korralikult eetriaega!
edit2: Sack + Safety nüüd Hundi poolt.
Hunt hetkel tootnud viimased 5 punkti. Turnover pärast Forced sack/fumble'it tõi Field Goali (+3) ning nüüd vastaste väravaalas maha tõmmatud QB andis Safety ehk siis +2. Hetkel ollakse siis 12-0 ees.
Edit3: Ja veel üks Sack-Fumble!
Kommentaar
-
Algselt postitas jyriöö Vaata postitustKui palju eesootav Senior Bowl veel kaalukausse kõigutada võib, st. kui olulist mõju too konkreetne mäng veel draftile avaldab?
Kommentaar
-
Senior Bowlilt jäävad tihtipeale kõige kõvemad senior talendid eemale, kes ei taha riskida võimaliku vigastuse ning halva mänguga olukorras, kus nende aktsia on niigi kõrgel.
Samuti, pakki segavad juuniorid ehk nö mitte viimase kursuse tudengid, kes otsustavad draftis välja tulla. See peaks selguma järgneva kuu jooksul.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar