Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tour de France

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Tour de France\'

Itaalias käies jäi mulle silma, et enamustel noorukitel oli jalas kunstmuru putsa. Üks põhjus võib olla see, et nad on odavamad, kui teised jalavarjud. See jäi igastahes Itaalias silma
    \\"Lampard is the perfect example of a modern player. He has athleticism, strength, and the ability to attack or defend. He scores a lot of goals, has great vision and is very consistent.\\"
    Marcello Lippi

Kommentaar

Algselt postitas waluswend

Itaalias käies jäi mulle silma, et enamustel noorukitel oli jalas kunstmuru putsa. Üks põhjus võib olla see, et nad on odavamad, kui teised jalavarjud. See jäi igastahes Itaalias silma
      Ja siis saab ju veel iga hetk kohe mängima hakata kui on võimalus .

Kommentaar

Seda ka muidugi
        \\"Lampard is the perfect example of a modern player. He has athleticism, strength, and the ability to attack or defend. He scores a lot of goals, has great vision and is very consistent.\\"
        Marcello Lippi

Kommentaar

Järgmise aasta Giro esimesed 4 etappi sõidetakse Belgias.
          Sportnet
          Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)

Kommentaar

asi hakkab lagunema
            Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
            Ott Järvela

Kommentaar

Rene Mandri teenis esimese võidu profileeris

Maanteerattur Rene Mandri teenis oma äsjaalanud profikarjääri esimese võidu, olles parim Prantsusmaal sõidetud UCI 1.2 kategooria ühepäevasõidu Monts du Luberon.

Auber 93 värvides sõitev Mandri oli finišis parem venelasest Ivan Seledkovist Moskva Omnibike Dinamost.

Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
              Ott Järvela

Kommentaar

no kino paris-roubaixil just kova tagaajamine kaimas ja booneni jalitusgrupi peatas rong seda asja naen ma esmakordselt

pull, 3 venda kes enne seda gruppi tokkepuude korvalt panid mooda, said disklaffi:P
                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Midagi sellele, kes nagu mina profijalgrattast midagi ei tea, aga võib-olla vaatab Touri paari etappi.
                  Räägitakse küll, et dopingupatuste nimekiri pikeneb veelgi.
                  the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                  because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Viimased 7 aastat Tour de Lance`i nime all tuttavaks tulnud kurikuulsa rattamatka eel esimesi potensiaalseid patuoinaid tõmmatakse juba rajalt maha. Lilleline algus jälle kord

Kommentaar

McEwen - vapustav. Üsna põnev Tour on käimas, hoolimata mingitest skandaalidest. Paraku on katkestamisi juba olnud paljuvõitu. Valverde kui Touri üks favoriite üldvõidule, Rodriguez, jne.

Kommentaar

Algselt postitas ethan

McEwen - vapustav. Üsna põnev Tour on käimas, hoolimata mingitest skandaalidest. Paraku on katkestamisi juba olnud paljuvõitu. Valverde kui Touri üks favoriite üldvõidule, Rodriguez, jne.

Ma isiklikult jätkuvaid skandaale ei alahindaks...fakt on see, et samamoodi jätkates võib peatselt kogu jalgrattaspordi maine vetsupotist alla lasta.

Kommentaar

Maine maineks, ma vaatan Touri edaspidigi. Traditsioonilist (spordi)pidu ei takista skandaalid. Neid on enne olnud ja tuleb ka edaspidi, kuid Tour jääb. Seega milleks lasta sel end segada nautimast üht suurimat spordietendust kalendiaasta sees?

Kommentaar

Algselt postitas ethan

Maine maineks, ma vaatan Touri edaspidigi. Traditsioonilist (spordi)pidu ei takista skandaalid. Neid on enne olnud ja tuleb ka edaspidi, kuid Tour jääb. Seega milleks lasta sel end segada nautimast üht suurimat spordietendust kalendiaasta sees?
                            Ma ei mõista, mis naudingu sellest saab, kui enne võistsust, selle käigus ja hiljemalt peale võistlust selgub, et iga teine tipptegija, kes midagigi saavutanud on, on dopingut täis pumbatud?

Kommentaar

Algselt postitas Blue Rock
                              Ma ei mõista, mis naudingu sellest saab, kui enne võistsust, selle käigus ja hiljemalt peale võistlust selgub, et iga teine tipptegija, kes midagigi saavutanud on, on dopingut täis pumbatud?
                              Ega vaataja dopingust naudingut ei saa, vaid ikka vahetust elamusest ning melust. Tekib küsimus, kas oled mõnd etappi tõepähe vaadanud ka? Esita selline küsimus siis neile hordidele, kes raja ääres iga aasta kolmele suurele velotuurile kaasa elavad.

Milleks rikkuda teiste lõbu. Mulle ka tennis näiteks ei imponeeri, jube igav, aga hoian selle enda teada, sest teistele ehk ei meeldi jalgpall, millesse mina kiindunud olen. Lihtne inimlikkus. Imho.

Pealegi on Sinu väide \"iga teine tipptegija, kes midagigi saavutanud on, on dopingut täis pumbatud\" laim ja totaalne üldistav jura. Aga eks me kõik ole vahel sellele libedale teele sattunud

Kommentaar

Algselt postitas ethan

Algselt postitas Blue Rock
                                Ega vaataja dopingust naudingut ei saa, vaid ikka vahetust elamusest ning melust. Tekib küsimus, kas oled mõnd etappi tõepähe vaadanud ka? Esita selline küsimus siis neile hordidele, kes raja ääres iga aasta kolmele suurele velotuurile kaasa elavad.

Milleks rikkuda teiste lõbu. Mulle ka tennis näiteks ei imponeeri, jube igav, aga hoian selle enda teada, sest teistele ehk ei meeldi jalgpall, millesse mina kiindunud olen. Lihtne inimlikkus. Imho.

Pealegi on Sinu väide \"iga teine tipptegija, kes midagigi saavutanud on, on dopingut täis pumbatud\" laim ja totaalne üldistav jura. Aga eks me kõik ole vahel sellele libedale teele sattunud

Heh, väike dilemma siinkohal. Kas väljendasin end ebakorrektselt või tõlgendasid mind valesti. Hmm, anyway....

Küsimus pole selles, mis kellegile meeldib ja mis vastavalt mitte.
                                Olen jalgrattaspordi sõber olnud juba Induraini esimesest Tour võidust alates (mille järgi ka kunagise küüliku ristisin, kuid see selleks ) ning seejärel olin müüdud. Ükski iga-aastastest kolmest suurest tuurist (Giro d`Italia, TdF ja Vuelta) pole tollest hetkest huvi poolest vahele jäänud.

Hetkest (loe: Tourist) võib loomulikult nautida, kuid üldisemas perspektiivis taustal olevad probleemid pole kusagile kadunud. Vaevalt kellegil vastuväiteid sellele leidub, et nauding oleks veelgi suurem, kui kogu jalgrattasport \"puhastaks\" enda maine.

-BR-

Kommentaar

Working...
                                X