Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

NBA Uus Hooaeg 03/04

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'NBA Uus Hooaeg 03/04\'

Originally posted by ferdinand

Originally posted by K1ly

Originally posted by Alessandro

Sunsi management arvab et Barbosale on kasulikum pingiroll veel aasta kaks ja Nashi taga peaks tal olema ideaalne õppida kõiki PG positsiooni nüansse.

Omaette probleem on see ,et see hooaeg peaks Sunsiga liituma ka Bologna tagamängija Milos Vujanic keda mõned Euroopa parimaks mängujuhiks on tituleerinud (mina nende hulka ei kuulu).Kust need minutid talle peaks hakkama tulema on minu jaoks täielik müsteerium,aga aega peab see mees saama ,sest olles Euroliigat viimane hooaeg jälginud leian ,et temast saaks väga hea NBA mängija (potensiaalne All-Star isegi).

Bryantit ei ole minu arvates Sunsi vaja kuna see pidurdaks Amare Stoudamire arengut.Ca 25 punkti ja üle 10 laua mis ta pärast Stephon Marbury minema saatmist üles pani näitavad et mehest on tulemas Duncani ja Garnetti järel parim PF niiet tema rahulolu on peaks Sunsile kõige tähtsam olema.Bryant tahab palju palli käsitseda ja ka 20-30 viset mängu kohta,mida on palju kui võistkonnas on veel Nash,JJ ja Marion kes kõik puuteid ja viskeid tahavad.Nash on kõige vähem egoistlikum sellest kambast,aga ülejäänud hakkaks mossitama mis rikuks kogu võistkonna mängu.

Seda ,et Vujanic-it euroopa üheks paremaks tagamängijaks peetakse ei tähenda , et ta NBA - s läbi lööks. Mäletame , et möödunud hooajal pidi Darko Milic (Esimene Valik Eurooplaste Seas) niukese tähelennu tegema mida ükski eurooplane varem teha pole suutnud . Mis aga juhtus? Mees kõrbes ja ei olnud enam võimaline endast kõike välja andma , isegi pooltki mitte

Bryant-it pole Sunsi vaja , sest ta viskab liiga palju peale???
    SG ülesanne ongi visata ja kui ta oma punktid ära toob siis milles probleem . Vbl jah see isetsemine aga eks seda peavad meeskonnakaaslased talle ütlema ja selgitama ,et KOBE ME OLEME KA KASULIKUD anna meile ka söötu

Suns peaks hankima endale ühe korraliku tsentri ja siis oleks meeskond tip-top!
    Euroopas pallinud meestega ongi see probleem, et mehed on harjunud natuke teistsuguse mängustiiliga, kus kaitsele ja rünnakule pannakse 50/50 rõhku. NBA-s kaldub see protsent aga rohkem rünnakule. Mängustiil on üldse väga erinev.

Mis puutub tsentrisse siis ma ei nõustu sinuga. Minuarust moodustavad McDyess ja Stoudamire hea duo korviall. Nüüd kui Jahidi White on punahilveste meeskonnas siis peaks McDyess veel rohkem mänguaega jätkuma.
    McDyess on siiski PF mitte tsenter ja kui nad mängivadki 1-2-2 te siis ikka Jao Mingi ja teiste niukeste vendade vastu läheb ikka suht raskeks , arvestades veel seda ,et Antonio pole enam see kess ta oli kunagi
    Why is there more Manchester United supporters than Manchester City?
    When you were a kid, your mum always said \\"... and keep away from that Maine Road!\\"

Koss on lahe

Kommentaar

Sunsi management arvab et Barbosale on kasulikum pingiroll veel aasta kaks ja Nashi taga peaks tal olema ideaalne õppida kõiki PG positsiooni nüansse.

Omaette probleem on see ,et see hooaeg peaks Sunsiga liituma ka Bologna tagamängija Milos Vujanic keda mõned Euroopa parimaks mängujuhiks on tituleerinud (mina nende hulka ei kuulu).Kust need minutid talle peaks hakkama tulema on minu jaoks täielik müsteerium,aga aega peab see mees saama ,sest olles Euroliigat viimane hooaeg jälginud leian ,et temast saaks väga hea NBA mängija (potensiaalne All-Star isegi).

Bryantit ei ole minu arvates Sunsi vaja kuna see pidurdaks Amare Stoudamire arengut.Ca 25 punkti ja üle 10 laua mis ta pärast Stephon Marbury minema saatmist üles pani näitavad et mehest on tulemas Duncani ja Garnetti järel parim PF niiet tema rahulolu on peaks Sunsile kõige tähtsam olema.Bryant tahab palju palli käsitseda ja ka 20-30 viset mängu kohta,mida on palju kui võistkonnas on veel Nash,JJ ja Marion kes kõik puuteid ja viskeid tahavad.Nash on kõige vähem egoistlikum sellest kambast,aga ülejäänud hakkaks mossitama mis rikuks kogu võistkonna mängu.

Seda ,et Vujanic-it euroopa üheks paremaks tagamängijaks peetakse ei tähenda , et ta NBA - s läbi lööks. Mäletame , et möödunud hooajal pidi Darko Milic (Esimene Valik Eurooplaste Seas) niukese tähelennu tegema mida ükski eurooplane varem teha pole suutnud . Mis aga juhtus? Mees kõrbes ja ei olnud enam võimaline endast kõike välja andma , isegi pooltki mitte

Bryant-it pole Sunsi vaja , sest ta viskab liiga palju peale???
      SG ülesanne ongi visata ja kui ta oma punktid ära toob siis milles probleem . Vbl jah see isetsemine aga eks seda peavad meeskonnakaaslased talle ütlema ja selgitama ,et KOBE ME OLEME KA KASULIKUD anna meile ka söötu

Suns peaks hankima endale ühe korraliku tsentri ja siis oleks meeskond tip-top!
      Euroopas pallinud meestega ongi see probleem, et mehed on harjunud natuke teistsuguse mängustiiliga, kus kaitsele ja rünnakule pannakse 50/50 rõhku. NBA-s kaldub see protsent aga rohkem rünnakule. Mängustiil on üldse väga erinev.

Mis puutub tsentrisse siis ma ei nõustu sinuga. Minuarust moodustavad McDyess ja Stoudamire hea duo korviall. Nüüd kui Jahidi White on punahilveste meeskonnas siis peaks McDyess veel rohkem mänguaega jätkuma.
      McDyess on siiski PF mitte tsenter ja kui nad mängivadki 1-2-2 te siis ikka Jao Mingi ja teiste niukeste vendade vastu läheb ikka suht raskeks , arvestades veel seda ,et Antonio pole enam see kess ta oli kunagi
      Phoenix mängib kahe PF-ga. McDyess võtab tavaliselt peale vastaste tsentrit ja ta on kaitses parem kui kunagi varem.
      ½121½

Kommentaar

Mäletame , et möödunud hooajal pidi Darko Milic (Esimene Valik Eurooplaste Seas) niukese tähelennu tegema mida ükski eurooplane varem teha pole suutnud . Mis aga juhtus? Mees kõrbes ja ei olnud enam võimaline endast kõike välja andma , isegi pooltki mitte

See lause äratas kohe tähelepanu.MITTE KEEGI ei oodanud Milicicilt tähelendu (tähelennu all mõtlesid mingit All-Star valikut või siis midagi selle lähedast ?),vaid öeldi et see mees kuulub Pistonis tulevikuplaanidesse.Tunnistan ,et lootsin Milicicit saavat natuke rohkem aega ,kuid teadsin et talle siiski suurt rolli veel ei anta.

Teades Larry Browni ei ole kunagi enda võistkondades esimese aasta mängijatele palju vastutust andnud oli arvata ,et Milicicist ei tule mingi erand.

Pärast seda hooaega ei ole Pistonsi managenmenti arvamus Darkost muutunud.
        Räägitakse suurest arengust treengingutes mille kohta on tunnistust andnud nii kaasmängjijad (Ben Wallace olles kõige suurem toetaja) kui ka treenerid.Darkol pole olnud lihtsalt võimalust oma oskusi näidata (2-5 minutit mängus ei ole mingi indikaator tema oskustest).Kuna Pistons panustas väga palju sellel hooajal tema kaaspositsiooni kogenenumate mängijate peale (B.Wallace,Mehmet Okür,R.Wallace pärast vahetust),siis oli Darko roll rohkem vaadates õppida.

Tõelist rolli Darkole lubatakse alles tuleval hooajal ja mul ei ole mingit kahtlust et mees paneb paljude arvamuse temast muutuma.

Mis on väga hea kui ainuke võistkonnas on ainult 1-2 tõelist skooritegijat peale Bryanti.Lakersi tiitliaastatel oli selleks Shaq,aga nagu näitas eelnenud hooaeg ,kus Lakersil oli rohkem mehi kes olid võimelised ja tahtsid skoori teha(Payton,Malone),tõi Bryanti egoistlik mäng rohkem kahju kui kasu.

Vaevalt , et nüüd A.Stoudemire areng peatuks sellega kui Kobe meeskonnaga ühineks .Kui ta on hea PF , mida ta kindlasti ka on ja võtab hästi lauda siis on ju see kasulik Bryanti mööda läinud visetele . Võtab laua paneb korvialt sisse ja nii tema punkid tulevad .
        Ma loodan et sa ei arva et tippkaliibriga PF\'i mäng rünnakul piirdub ründelaudade maha võtmise ja nendeärgsete putbackite peal ?NBA parmimad võistkonnad mängivad läbi korvialuse mehe mis tähendab konstantset sisse välja söötmist.Bryant tahab ise palli vallata ja iseendale ründevõimalusi luua (Kui oled Lakersi mäge vaatanud siis tead ,et Bryant peaks tohutult palju rohkem O\'Neal\'i toitma all ,mida ta aga mitte teha ei suvatse).

Originally posted by Ferdinand

Ja kui natuke täpsem olla siis viskas Amare 20 punkti ja võttis keskmiselt 9 lauda
        Pärast vigastusest tagasitulekut ja Stephoni lahkumist pani ta ligi 25 ja üle 10 laua (nii umbes kolmveerand hooaega mis tema tõelist taset näitas)

Niiet Amare arendamine peab jääma selle võistkonna jaoks prioriteediks number ÜKS.Bryant jäägu Lakersisse kus TEMA ümber võistkond ehitataks (seda on öelnud Lakersi omanik Jerry Buss).
        Muidugi kõik võib juhtuda ,aga arvata on et Bryant Sunsi ei tule enam (juba Sunsi palgalimiiti ei luba seda enam pärast Nashi lepingut).Selle vaba palgaruumi(võib olla vale vaste,inglisekeeles on \"cap space\") eest mis neil veel on võivad nad aga korralikku centrit vaadata (Erick Dampier näiteks) mis annaks neile järgmisesks hooajaks (ja edaspidisteks) väga korraliku tuumiku.
        A.Del-P

Kommentaar

Phoenix mängib kahe PF-ga. McDyess võtab tavaliselt peale vastaste tsentrit ja ta on kaitses parem kui kunagi varem.
          Leidsin selle päris naljaka olevat.McDyess ei ole kindlasti kaitses nii hea kui ta kunagi oli.Mehe mäng oli nii rünnakul kui ka kaitses suuresti üles rajatud altleetlikusele (kiirus,hüpe,jõud).Kuigi ta on pärast põlvevigastust jõu säilitanud(see on siis puhtalt jõud),siis hüppevõimes ja kiiruses ei tundu mees ligilähedalgi olevat oma kunagistele võimete (mäletame et tal räägiti olevat puhast vertikaalhüpet üle 40 tolli mis nii pika mehe kohta ennekuulmatu oli).Kaitset mängis mees põhiliselt nii et ootas kuni vastasmängija on juba pooleldi viskel/lay-upil/donk\'il ja tänu oma hüppevõimele ja kiirusele suutis ta enamasti selle täiesti ära segada/blokkida.
          Kui sa mõtlesid ,et ta mängib targemat kaitset kui kunagi varem (\"tänu\"oma uutele piirangutele),siis sellega võin ma nõus olla ,aga kui sa tõesti arvad ,et ta praegu parem kaitsja on siis selle vastu pean vaidlema (teades kui domineeriv ta enne vigastust oli).
          A.Del-P

Kommentaar

Tõelist rolli Darkole lubatakse alles tuleval hooajal ja mul ei ole mingit kahtlust et mees paneb paljude arvamuse temast muutuma.
            Põhjus, miks Detroit Darko valis, pole mitte niisama lihtne ning ei peitu AINULT noormehe enda vaieldamatus talendikuses. Nagu teada liikusid koos temaga veel paar nime. Ja mitte üldse halba. Ja Euroopast ja see aasta NBAs nad ei mänginud.
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Originally posted by Martin

Põhjus, miks Detroit Darko valis, pole mitte niisama lihtne ning ei peitu AINULT noormehe enda vaieldamatus talendikuses. Nagu teada liikusid koos temaga veel paar nime. Ja mitte üldse halba. Ja Euroopast ja see aasta NBAs nad ei mänginud.
              Selgitad äkki mis põhjus siis VEEL oli Darko valimisel sest ,kui sa mõtled kahe teise nime all Pistonsi kaht teist drafti valikuit siis ei näe ma kuidagi seost.

Temaga koos valis Detroit Carlos Delfino (Milos Vujanici tiimikaaslane Bolognast), teise nimi ei tule täpselt meelde(Glyn...miski,kreeklane).Delfino liitub Pistonsiga tuleval hooajal ja Detroiti GM Joe Dumars on jõudnud juba öelda ,et Delfinole peaks kõigi eelduste kohaselt suhteliselt palju aega tulema.Olen Delfinot Euroliiga mängudes palju mängimas näinud ja arvan ,et mees suudaks tuleval hooajal NBA\'s väga positiivselt üllatada ,kui talle võimalus antaks.Erinevalt Darkost ei ole tema positsioonil palju mängijaid ees - kuna Delfino võib mängida nii SG\'d kui ka väikest äärt siis peaks Rip Hamiltoni ja Tayshaun Prince\'i vahetusena talle päris palju aega tulema (algviisikusse paneb Larry Brown teda AINULT kellegi vigastuse puhul).Muide Delfino tuli viimase hooaja keskpaiku statement\'iga välja öeldes,et talle teeb tõsiselt muret kui vähe Darkole aega antakse ja ,et ta kardab sama saatust enda suhtes.
              A.Del-P

Kommentaar

kus on Phoenixi spetsid välja tulnud. enneolematu diskussioon minu lemmiksatsi käekõige spekuleerimisel. Mida lisada? Kobet me tõesti ei saa - salary cappi pole nii palju. Ja kui midagi puudu on, siis suur ja pikk mees ja 16 milliga võiks midagi saada, aga vabade agentide seas ei ole midagi sellist ja vahetada kellegi või millegiga oleks ebameeldiv, sest koosseis Nash-Johnson-Marion-Stoudemire-....... oleks ilus ainult nii, et kõik kohad täis oleks. McDyessi tervislikus seisundis ma kahtlen, aga samas loodan väga, et ta siiski suudab Sunsi aidata ja olla Stoudemirele ja uuele tsentrile heaks vahetusmeheks. Ent see uus tsenter võib see hooaeg ka unistuseks jääda ja siis kõigume me hoolimata Nashist PO piirimail. Kuigi mine seda POd tea - tehti ju divisionid ümber ja suht mitu asja muutus võrreldes varasemaga. Keegi ei oska ennustada, kes saab kasu ja kes mitte.

Kommentaar

Mängijate vahetusi ei ole praeguse seisukohaga Phoenixil mitte mingit mõtet teha ,kui siis ainult mõned väiksema kaliibriga vahetused pingi tugevdamiseks.Ma arvan ,et Suns võiks jätta see aasta vaba cap-space\'i kasutamata kuna järgmine aasta peavad nad niikuinii Amarele lepingu pikendust pakkuma (mehe 3 aasta uustulnuka leping saab läbi) või siis leppida sellega ,et kui mehele ei meeldi situatsioon võistkonnas võib ta free agentina ilma igasuguse kompensatsioonita Sunsile minema astuda.

Tsentri kohta veel niipalju ,et paljud on ära unustanud sellise mehe nagu poolakas Macej Lampe.Tema potensiaal oli nii kõrge ,et 2003 aasta draftis oleks mees ju teatavasti loterii valik olnud ,kuid segane situatsioon tema Euroopa võistkonna lepinguga hirmutas paljud võistkonnad ära ja mees langes 30ndaks.Lampe (ja loomulikult õigused Milos Vujanicile) oli üks peamisi põhjuseid miks Stephon Marbury Knicksi saadeti.Selle põhjal mis ma eelmine hooaeg nägin (mida küll palju ei olnud= võin öelda ,et mehest võib tõesti tulla midagi väga head.Kui Sunsi pikkade treenerid oma tööd teevad (aitaks ka kuulus Pete Newelli pikkade mängijate laager)võib Sunsil tsentri probleem pikaks ajaks laheneda.

Veel üks mängija kes veel Sunsile muljet avaldas see hooaeg oli loomulikult Zarko Cabaracapa.See mees on stereotüüpse Euroopa mängija täielik vastand - talle meeldib agresiisvselt korvi alla tungida ja palju palli käsitseda vastupidiselt näiteks kaugvisetele lootmisele (kuigi tal on tundub vise olemas olevat).Ta ei tunne ka mingit aukartust ,mis väljendub selles ,et mees üritab väga tihti üle kaitsjate pealt panna (selle kohta võib anda ERILIST tunnistust Ricky Davis).Loomulikult ei ole tal veel mitte mingisugust stabiilsust ja tema head mängud jäid kehvade soorituste varju.Kõigele lisaks murdis Danny Fortson hooaja lõpupoole pooltahtlikult tüübi käe (õhulennul kus Zarko üritas arvatavsti Fortsonit postri peale panna).Kui Suns suudaks tuumiku ja oma noored lootused koos hoida mõni aeg o,leks neil suurt tulevikku.
                  A.Del-P

Kommentaar

Jah, Zarko tegi päris mitu korraliku esitust eelmine aasta. Ja kui siis ehk Suns läheb Dampieri või Swift järele. Aga ma usun, et eelkõnelejal on õigus ja Suns jätab capi endale kasutamiseks tulevikus. Kuigi nad ei pruugi Lampet usalda ja kaotavad lisaks Whitele ka Clarki ja on sunnitud pika mehe palkama. Seal ka see, et ega Nash üle kolme hooaja enam jaksa tipptegija olla. Loodame, et Leandrost saab selle ajaga korralik PG. Kehalised eeldused tunduvad olemas olevat. Vahestumeheks OK..Ja tuli ka meelde, et Sunsi funktsionäärid tooksaid hea meelega Johnsonile vahetuseks kogenud SG.

Kommentaar

Originally posted by Aramis

. Ja kui siis ehk Suns läheb Dampieri või Swift järele. Aga ma usun, et eelkõnelejal on õigus ja Suns jätab capi endale kasutamiseks tulevikus. Kuigi nad ei pruugi Lampet usalda ja kaotavad lisaks Whitele ka Clarki ja on sunnitud pika mehe palkama. Seal ka see, et ega Nash üle kolme hooaja enam jaksa tipptegija olla. Loodame, et Leandrost saab selle ajaga korralik PG. Kehalised eeldused tunduvad olemas olevat. Vahestumeheks OK..Ja tuli ka meelde, et Sunsi funktsionäärid tooksaid hea meelega Johnsonile vahetuseks kogenud SG.
                      Dampieri saamine mõistliku hinna eest enam kui kahtlane minu arvates.On iseenesestmõisetav ,et mehe superhooaja motivatsioon oli kahtlemata suured palganumbrid saada see suvi ,siis ikkagi on NBA\'s praegu tsentrite põud ja paljud on tema teenuste eest kindlasti valmis üle maksma (ma ei taha ,et Suns seda teeb).Huvitav ,et sa just Swifti mainisid sest arvan ,et just need kaks mängijat vahetavad omavahel võistkondi.Jerry West on avalikult öelnud ,et ta tahab Damp\'i ja mingisugune pakett Swiftist (kelle sealolek on Gasoli olemasolul suht mõtetu)ja näiteks Mike Millerist või Bonzi Wellsist (mõlemat pole neil ka vaja) peaks Ericku Memphisesse ka tooma.

On õige ka kui sa ütlesid ,et Nash üle 3 hooaja vastu ei pea (arvesse võttes tema vanust,kehaehitust ja mängustiili).6 hooaega sellist rahasummat Nashile maksta on kindlasti liiast ,aga kuna PHX\'il oli PG\'d PRAEGU hädasti vaja siis on see mõnevõrra mõistetav (selle raha oleks ta kindlasti ka suuremal või väiksemal määral ka kuskilt mujalt saanud).
                      Suur boonus Nash\'i pika lepingu juures on,et tema kohalolek peaks aitama arendada nii Leandrot kui ka tulevat Milos Vujanici.Leandrost peaks tõesti hea PG saama (kuigi tema viskestiil ajab mul kohati südame pahaks) ,kuid minul isiklikult on suured lootused Milose peal.Tema mängutunnetus on tõesti hea ja temas on tunda suurekaliibrist mängijat (mida ma Leandrost näiteks ei saa).Vujanici kaitsemäng satub loomulikult NBA\'s halastamatu kriitika alla (ta ei suudaks kaitsta ka tooli mille peal ta istub),aga ma ei leia ,et ta seda NBA\'s ei suudaks parandada.

JJ\'le peaks oleks tõesti kogenud vahetust vaja kuna vahel teeb ta väljakul ikka väga kaheldavaid otsuseid.Damon Jones on selline mängija keda ma heameelega JJ taga näeks (viimane hooaeg oli Jonesile Milwaukeega suurepärane).
                      A.Del-P

Kommentaar

Jättes korra kõrvale Sunsi ja tulles Lakersi juurde,siis tänavune finalist otsib uut peatreenerit...läbirääkimised käivat Duke`i Ülikooli Mike Krzyzewskiga...

Kommentaar

Lakersi situatsioon on paras seebiooper praegu.Coach K räägitakse olevat Kobe isiklik valik ,mis näitab et mees otsustab ikka väga palju Lakersis.See on omakorda O\'Neili närvi ajanud kuna näeb ,et võistkonda pannakse kokku Bryanti käe järgi (O\'Neili lahkumine on pärast Coach K valikut kindel).
                          A.Del-P

Kommentaar

Nüüd siis sai selgeks ,et Duke\'i treener ütles Lakersile ära ja põhiliseks põhjuseks on siis väidetavalt tema suur kiindumus Duke\'i programmi vastu (olgugi ,et Lakersi pakkumine oli peaaegu poole rohkem tema praegusest Duke\'i sissetulekust ).Ise arvan ,et ei olnud mees kindel ,et tema edu ülikooli võistkondade juhendamisel kandub üle profiliigasse ning asja teeb hullemaks asjaolu,et oodatust mõnevõrra väiksema ebaedu korral on NBA treenerite koht tuline ja uued võimalikud järglased on juba tavaliselt juba uksele koputamas.Niiet Coach K episood on Hollywoodis läbi.
                            Kõige kindlama järglasena spekuleeritakse praegu Rudy Tomjanovitch\'i.Endise Houston Rocketsi võistkonna juhendajaga hakatakse nüüd arvatavasti uuesti läbirääkimisi pidama mis tähendab ,et lähiajal peaks Lakersi treenerisituatsioon lahenduse leidma.

Hullem on olukord praegu O\'Neil\'iga.Mees nõuab kindlalt ikka enda vahetamist mujale
                            ja olgugi et tahtjaid oleks palju ei saa see lihtne olema.Nimelt on mehe palk nii tohutult suur ,et enamikel võistkondadel tuleks tema vastu pool oma meestest loovutada ,et palgasummad enamvähem kattuksid.Juttu ei saa siin olla teisejärgulistest meestest,vaid vastu tuleks anda HÄID mängijaid (Lakers ei taha ju vahetuses kaotajaks jääda).Kahel võistkonnal,Dallasel ja Sacramentol,on Shaqi vahetuseks kõige parem võimalus,kuid tundub et Dallas on plaanist loobunud.Pärast Steve Nashi lahkumist ei suuda Dallas enam sellist mängijate paketti kokku panna mis A.võistkonda ei invaliidistaks B.ei sunniks vahetusse lisama Nowitzkit (kelle Mark Cuban puutmatuks kuulutas).Enne Nashi lahkumist peet võimalikuks vahetust ,kus Lakersisse läheksid Nash,Stackhouse,Walker + mõned mängijad pingilt (Lakersit väideti sellega nõus olevat kuna Nashi nad väga tahtsid),kuid tundub et see jääb nüüd ära (kuigi Cubanist võib kõike oodata).Ise arvan ,et Shaq satub kuidagi Sacramentosse mingi hiiglasuure 5+ võistkonna omavaheliste vahetuste tulemusena (kindlasti on sel juhul Chris Webberi minekut kes pole Sactos enam teretulnud).

Igal juhul on Hollywoodis palju draamat oodata see suvi.
                            A.Del-P

Kommentaar

Bryanti meeskonna vahetuse lugu läheb aga aina keerulisemaks. Bryantit tahavad nüüd lisaks Clippersile, Sunsile ka Nuggets ja Spurs. Lakers aga ei taha mingi hinnaga tast ilma jääda. Bryant ilmselt valib Spursi, Clippersi ja Lakersi vahel, sest Sunsil pole lihtsalt vajalikku raha ja Bryant ütles, et Denverisse ta kolida ei tahaks. Kuid kes teab, ehk ahvatleb teda meeskond kuhu kuulub noor Anthony, Miller ja Lenard. Eelmisel hooajal nad juba näitasid, et nendega võib play-offides arvestada ja kui veel Bryant sinna läheb...
                              ½121½

Kommentaar

Shaq Dallasesse igal juhul. Cuban lihtsalt ostab vaba raha eest vabaagentide turult paar dude, Dampieri ntx jne, ning saab ka mängijate pakett kokku, + lisacash.

Aramisel oli siin ennist põhjust heameelt tunda suurte Sunsi asjatundjate üle. Kas ka Knicksi poolehoidjaid siin leidub?
                                Knicksi seis pole sugugi kiita. NY nõudlik publik on Isiah esialgsete liigutuste särast üle saanud ja nõutakse uusi ja tglt võimatuid tehinguid. Ainus asjalik üleval olev move on hetkel J.Crawfordi võimalik tulek. Poleks kõige hullem arvestades A.Houstoni pidevaid vigastusi ja Crawfordi võimet mängida ka PG kohal ja anda Starburyle puhkust. Ise lootsin tglt salaja, et NY suudab Bobcatsile üle mõistuse lepingut omava A.Houstoni maha müüa. Aga paistab, et uue tiimi rahapoliitika on selge- kahtlaste-kallite vendadega end ei seota (ka A.Walker ntx). Superstaari tiimi meelitamine tähendaks samas Starbury kindlat vastupakkumist, kuna muud ju hetkel pole lihtsalt. Seda ka ei tahaks nagu. Anname aega veel atra seada. Kobe, Kobe, Kobe... Mingi mid-leveli, 5 milli eest, see kutt muidugi Big Applesse ei tule. Ainuke lootus oleks Nike välja käidud veksel, et kahekordistab sponsorlepingu nutsu Kobe NY-sse mineku puhul. Ärme aga jah, liiga unistama ka hakkame... Kui paari aasta pärast sitad lepingud lõppevad ja natuke ka vaba raha on, ehk siis saab ka asjade paranemist oodata. Aga katsu sa rääkida NY fännidele ootamisest, või pikaajalisest strateegiast!

Kommentaar

Working...
                                X