Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

NBA Uus Hooaeg 03/04

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'NBA Uus Hooaeg 03/04\'

Vaatsin siis huvi pärast millega Marbury oma NY debüüt mängul hakkama sai

Väga eduaks see ei kujunenud - 29 minutiga ainult 8 punkti visked 10-st 3 + 3 pallikaotust. Samas 8rs ja 5lp Knicks sai Cavsi käesti kotti 96 - 107

Kommentaar

Nii!!! Los Angeles LAkers hakkab tasapisi oma koosseisu taas terveks saama
      Peale Kobe Bryanti naasmist,millega kaasnes võit teadagi Utah`i üle,on positiivseid uudiseid kuulda ka O`Neali naasmise kohta!!!
      Täna siis tehakse talle uus uuring,kuid on olemas võimalus,et Shaq naaseb 28 jaanuari mänguks Seattle``i vastu,kuid miski polevat kindel. Nimelt kardavad arstid,et O`Neali jalg ei pea vastu kiiretele liigutustele ja hüppamisele...
      Kuid selge on see,et O`Neali oleks tagasi vaja hädasti!!!Aga peab tunnistama,et Medvedenko on Lakersi liidrirolli koormaga hästi toime tulnud!!!

Kommentaar

Täna siis teatati All-Star mängu algviisikud.

Ida: Iverson, McGrady, Carter, J.O\'Neal ja B.Wallace.

Lääs: Francis, Bryant, Garnett, Duncan ja Ming.

Vahetusmängijad selguvad 3.veebruaril, mäng ise toimub 15. veebruaril

Kommentaar

mnjah ühest küljest on rahva hääl see mis loeb, kuid samas, kui hunnik hiinlasi ikke häält võtavad, siis ega ikka annab sama suurt massi vastu panna. ok Yao on jah täitsa kobe viimasel ajal, aga Francis , käivad ju jutud, et Steve sai hääli just seetõttu kuna on Yao tiimikaaslane , võibolla. Aga lootust on, et vahetusmängijatena pääsevad All-Starile ka ikka need, kes seda samuti väärivad, Davis, Cassell, Peja, jne, jne.

Kommentaar

Ma oleks siiski õnnelik, et asjad nii ei läinud, et me all Star mängus ka ZhiZhi Wangi platsil oleks näinud. Siis oleks ikka väga karm AllStar - hiina tsentrid üksteise vastu.

Kommentaar

no kui ZhiZhinaator oleks platsile saanud, siis võiks kohe teha sellest sündmusest kaks järeldust:

1) hiinalseid on rohekm, kui me arvata oskasime
              2)aastal 2013 alustab NBA liigas mängimist ida/lääne poolel(oleneb kust poolt vaadata) Peking black/white men cant jump or samting laik tätt.

siiski ei saa ühtki väga paha sõna öelda Wangi ründemängu kohta, muidugi on teisest galaktikast tema kaitsemäng, seni.

Kommentaar

Keegi teab, mis kanalid all-star\'i värki-särki üle kannavad? Ma ütlen juba ette ära, et mina ei tea, sest muidu ma ei küsiks ju.

Kommentaar

enda lemmik on lakers, kuigi viimasel ajal on ypris sitasti läind nyyd on önnex o\'neal tagasi pärast 12 mängulist vigastust keegi ei takitsta keegi neil nba meistrix tulemast

Kommentaar

Originally posted by zidane_5

enda lemmik on lakers, kuigi viimasel ajal on ypris sitasti läind nyyd on önnex o\'neal tagasi pärast 12 mängulist vigastust keegi ei takitsta keegi neil nba meistrix tulemast
                    v.a. 28 meeskonda, kes samuti NBA\'s mängivad

Kommentaar

Originally posted by Jyrka

Keegi teab, mis kanalid all-star\'i värki-särki üle kannavad? Ma ütlen juba ette ära, et mina ei tea, sest muidu ma ei küsiks ju.
                      Ma ka ei tea, Eesti kanalid ka ignoreerivad seda toredat mängu juba mingi 2-3 aastat

Kommentaar

Originally posted by Epic
                        Ma ka ei tea, Eesti kanalid ka ignoreerivad seda toredat mängu juba mingi 2-3 aastat
                        Lihtne ja loogiline, Eesti telekanalitel pole lihtsalt raha, et NBAd või miskit muud profiliigat üle kanda Tglt küsib ka NBA ikka hingehinda.
                        Ise ma täpselt seda kanalit ei tea, kust NBAd saaks jälgida, kuid kuskil novembris sattusin DSFi peale ning seal käis Philadelphia ja Washingtoni mäng.

Ah ja... niipalju veel, et ise toetan juba pikka aega Spursi, nii et GO Duncan & co.
                        Where were you in '62?

Kommentaar

Originally posted by dimaggio
                          Ah ja... niipalju veel, et ise toetan juba pikka aega Spursi, nii et GO Duncan & co.
                          Las ma pakun...hooajast mil nad tiitli võitsid?
                          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Originally posted by Martin
                            Kahjuks pean ma sind kurvastama, toetan neid juba 1998. aasta hooajast alates, nii, et ära tule siin mingit gloorihanteri jama ajama.
                            Where were you in '62?

Kommentaar

Originally posted by dimaggio

Originally posted by Martin
                              Kahjuks pean ma sind kurvastama, toetan neid juba 1998. aasta hooajast alates, nii, et ära tule siin mingit gloorihanteri jama ajama.
                              Ja kes tuli 98/99 hooajal meistriks?

Kommentaar

Originally posted by Jyrka
                                Ja kes tuli 98/99 hooajal meistriks?
                                OK, saite võibolla valesti aru, Suprsi mäng hakkas mulle silma hooajast 97/98, siis tegi Jordan veel Bullsis tegusid.
                                Ning oma väitega pidasin silmas 1998. aasta algust, mitte hooaega 98/99.
                                Where were you in '62?

Kommentaar

Working...
                                X