Njah, kolme musketäri läheduses pole ilmselt mõistlik isegi mitte häälega peeretada - enne haisu kadumist on vead täis ja rüüpad pingiotsal vett.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
NBA
Collapse
X
-
Algselt postitas MihkelK. Vaata postitustKasulik info, tänud. Lihtsalt huvi pärast, on sellist asja siis ka lähiajaloos juhtunud?
http://www.examiner.com/x-24396-Golden-State-Warriors-Examiner~y2010m1d16-Curry-fouls-out-but-finishes-game-for-decimated-Warriors
Kommentaar
-
Well done. Ma olin juba kirjutamas, et eri kuradi loll küsimus, kuna niipalju vigu ei jõua ikka küll raiuda, kuna vigade rekord mängus kokku on mingi 50 ringis, aga näe vigastuste peale ei tulnudki... Inimene õpib kogu elu."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas SDK Vaata postitustMartin. Sinul on õigus ja meie ülejäänud oleme pimedal eksiteel. Ma ei taha enam kunagi sinuga eriarvamusele jääda milleski, sest siis piitsutab sinu halastamatu ajakirjaniku piits mind pihuks ja põrmuks ning mul on teiste ees häbi. Miami forevä!When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Ma ei saa aru miks selline teema siin nüüd lahti on? Bosh ja Wade on ju keskpärased korvpallurid, keda igal klubil 2-3 tk on. LBJ on Miamis samasuguses seisus nagu ta oli seal külasatsis. Ei mingit eelist, ei mingit tiitlit.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustPigem on LeBron Wade`i Pippen. Või noh, ma loodan, et läheb nii.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Ma tõesti väga loodan, et CP3 ei liitu Knickiga, sest SDK ei suuda siis ära kurvastada, kuidas mees oma legacy prügikasti viskas, et parema kaaslasega edasi mängida. Ja kui veel Carmelo ühineb ... kaks legacyt sõnnikuhunnikus. Õudne!When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Thugie Vaata postitustUuel hooajal igaljuhul palju kelle mänge jälgida. Cousins vs Howard, Wall, Pattinson
Aga mis nendest Howardi ja Cousinsi kahest vms omavahelisest mängust vaadata? Eddy Curry vs Cousins on palju parem matchup. Pontšikubaaris nt.
Kommentaar
-
Kahn räägib mõne sõna Beasley'st
"He's a very young and immature kid who smoked too much marijuana and has told me that he's not smoking anymore," team president David Kahn said in an interview on 1500 ESPN Twin Cities, "and I told him that I would trust him as long as that was the case."
Kommentaar
-
Ja nende jumala poega (no Supercool Beas noh) puudutanud kommentaaride eest kohe trahvid peal...
Aga veel arutlusteemat Martinile ja Urmasele. Kuigi Urmas vist ei arutle, kuna Martinil on alati õigus.
Aga oleks ju tore küll, kui juba sel hooajal oleks Knicksi tuumik Paul, Stoudemire, Okafor. Ja siis hiljem Melo. Fu*k Wilson, Danilo, Anthony.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar