Tore võit oli tõesti. Siiski see mäng näitas, et jõudu on juurde vaja, sest Heati maha ei murtud. Õnneks oli James Knicksi 6's mees väljakul täna. Liiga palju on mäng kolmeste peale ehitatud. Isiklikult meeldiks, kui Melo tuleks, tegemist siiski lemmikmängijaga :P.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
NBA
Collapse
X
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustMängu sa niikuinii ei näinud.
Kommentaar
-
Point on selles, et probleem pold üldse Bosh-i ja Haslemit polnud, vaid hoopis see:
Õnneks oli James Knicksi 6's mees väljakul täna.
Kommentaar
-
Algselt postitas CD7 Vaata postitustEi tea mis tal täna viga oli, aga 4/14 pole küll see Lebron, kellega harjunud oleme.
Algselt postitas CD7 Vaata postitustJames Jones viskas ka 5/7 kolmeseid
Kommentaar
-
Noh jah. Ma kirjutasin enne pikema postituse kus panin ka kirja, et ei viitsi kontrollida numbreid, aga siis vajutasin valele nupule ja kõik läks kaduma.
Tegelt oli vist teisel poolel Lebronil 4/14 vms ja Jones-il oli esimese kolme veerandi peale 5/7 millest esimesed läksid mööda, aga kui Wade hakkas möllama, pani ka Jones kõik sisse.
Leborn-i 7/24 ütles ka kõik. Lõpus ta lihtsalt tegi nii äkke liigutusi et sundis lihtsalt vastaseid vigu tegema, teades et palli ta mujalt korvi visatud ei saa lihtsalt.
Kommentaar
-
Miami LOL. See, kuidas Detroit mängu ära andis oli muidugi tore. Viimase sekundi vise oli nii puhas korv, et ei saagi aru, mida Daye seal tegi ja kuidas ta selle korvi alt mööda pani. Kes saab, see vaadake. Väga hea kombinatsioon.
Ja huvitav, kes pühapäeval Oklahoma vastu üldse veel koosseisus alles on, sest Miller ei suutnud isegi pingini longata ja LeBron sai põlvega pähe ja siis lõhkus uuesti niigi haiget hüppeliigest.
Miks ma aga kirjutada tahtsin: kolm viimase sekundi mängu on antud Eddie House'ile. Nagu WTF!When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustMiami LOL. See, kuidas Detroit mängu ära andis oli muidugi tore. Viimase sekundi vise oli nii puhas korv, et ei saagi aru, mida Daye seal tegi ja kuidas ta selle korvi alt mööda pani. Kes saab, see vaadake. Väga hea kombinatsioon.
Kommentaar
-
Oh seda Duranti küll, niivõrd sümpaatne ja Miami järel võib see number kaks meeskond mul olla küll.
Boshi mängimine on muidugi üllatav, sest varem väideti, et ilma trennita vigaseid mängu ei panda.
Aga esimene veerandaeg oli juba super. Loodame, et läheb samamoodi edasi ja Lakers-Boston tuleb ka mõnna-mõnna.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitust
Miks ma aga kirjutada tahtsin: kolm viimase sekundi mängu on antud Eddie House'ile. Nagu WTF!
Kommentaar
-
Algselt postitas noname Vaata postitustHehe, make it 4When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustKnicks ja kaitse, see on ju sama hea kui Flora ja promo ja fännidMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar