Algselt postitas Y2KViinaordu
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
NBA
Collapse
X
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustPalun seleta nüüd ara kuidas Miami = raha? Üleminekud toimusid ju vabaagendina ning suur kolmik teenib igaüks $14M-$14.5M aastas, millega nad on NBA palgaedetabelis 22.-26. kohal. Where is the money in this?
Sulerüütlitele ei saa siiski midagi ette heita, millestki tuleb ju kirjutada ja kui on siis kirjuta millestki "seksikast". Miamit on niipalju haibitud et isegi pisike naabripoiss Peeter teab et neil on pingil Mike Miller. Dallasel pidi olema keegi Dirk aga rohkem ei tea.
Raha ja marketing - Miamist kirjutatakse, näidatakse jne sest see müüb. Pere lemmiklaps vms. Kogu selle tsirkuse pealt teenib liiga ja klubi ulmepappi. Minu jaoks ei ole see mõõdupuu et klubi oleks teistest parem.
Kommentaar
-
Algselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitustMinu jaoks ei ole see mõõdupuu et klubi oleks teistest parem.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustAga kas see on mingisugunegi mõõdupuud, et Chicago ja Boston pandi kümne mänguga kotti? Lisaks juurde: pandi kotti sellise tähelepanu (ja pinge) all, mida pole ükski meeskond vist kunagi tundnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitustDallas pani Lakersi ja Oklahoma 9 mänguga kotti ...When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustJa see tähendab, et Miami on marketing/raha ning Dallas sport? Huvitav loogika muidugi.
Algselt postitas Martin Vaata postitustLisaks juurde: pandi kotti sellise tähelepanu (ja pinge) all, mida pole ükski meeskond vist kunagi tundnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitustMartin, kirjutamine on tore asi aga lugema võiks ka õppida. Ole pai ja loe kogu postitus läbi, mitte ära rebi välja katkeid mis sulle eriti ei meeldi
Algselt postitas Y2KViinaordu Vaata postitustPäeva parim huumor. Huvitav millega seda tähelepanu ja pinge suurust mõõdeti? Postimehe mõõdupuu?
Tundub küll nagu suurem tähelepanu ja tähelepanu tingib ka pinge, mis peaks ka underdogi loogikale vastama. Võid muidugi selgitada, kuidas see nii pole.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Mina arvan, et mängija oskuste järgi peaks Lebronn ja Wade olema palgaedetabelis mõlemad TOP6 hulgas. Aga nagu öeldi on nad 22-26 kandis. Ja siis igasuguseid vanameistreid on sinna võetud, kes ka palju raha ei taha saada, peaasi, et saaks kaasa teha. Sest sõrmus on ootamas. Need kõik asjad pole normaalsed - see on nagu kokkumäng. Eesmärgiks võita tiitel. Ja ideaalne lahendus oleks, kui nad seda ei saaks. See oleks selline "In Your Face!" ...
Aga arvestades kõike peaks Mavs tegema superseeria, et võita ja siis ei tohiks ka keegi Heati poolehoidjatest öelda, et nad ei saanud seda teenitult. Pean silmas, et mulle ei meeldiks Mavsi võit, kui see saadaks ntx viisil, kus kas Wade või James saavad vigastada esimeses või teises mängus ja jäävad seeriast eemale. Kokkuvõttes - ma kardan, et Heati plaan läheb korda ja nad võtavad oma.
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustEndiselt ma ei saa aru, mismoodi on meistrisõrmuse seadmine rahast ettepoole ("pole normaalne loobuda väljateenitud palganumbrist, et võita tiitleid") negatiivne. Tundub ju olevat üldlevinud seisukoht. Palun lollile selgitada.
Kommentaar
-
loomulikult ei arva/ei jää, aga siin kõva palk vs tiitlid vastandamine käib ju. sellest ka hämmar.
nagu vihjataks, et übertrio moodustamise eesmärk oli oma võimalik reklaamitulu täiesti läbi lae pushida? justkui see juba ei kõigutaks sarikaid. mul on karvane tunne, et neil kõigil plekk jookseb koju niigi üsna vihaselt, sõrmusega või ilma.
arvata, et vennad panidki reaalselt kolmekesi kokku plaani eesmärgiga "võtame tiitli, sest siis saab naigilt reklaami eest palju rohkem rulli küsida" oleks küll ikka veits paranoia juba.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar