320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

NBA

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

No 34-32 on kindlasti liialdus. Aga kuna sel mehel pole Lakersiga soojad suhted, siis seda võib sealt oodata. Kihlveokontorid hoiavad Lakersit ikkagi tiitlipretnedentide esikolmikus ja see tundub siiski liialdus. Ehk tõde on seal kuskil vahel.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
      Kihlveokontorid hoiavad Lakersit ikkagi tiitlipretnedentide esikolmikus ja see tundub siiski liialdus.
      Sa oled ju kihlveokontoritest töötanud ja peaksid aru saama, kuidas see on võimalik või millest tingitud.
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Eks ma saangi. Antud juhul ei ühine minu arvamus. Kui mingit treidi ei tule, siis ma hakkan siin kõvasti lakersi vastu panustama. Kuniks turul aru pähe tuleb. Või mul raha otsa saab.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis Vaata postitust
          Eks ma saangi. Antud juhul ei ühine minu arvamus. Kui mingit treidi ei tule, siis ma hakkan siin kõvasti lakersi vastu panustama. Kuniks turul aru pähe tuleb. Või mul raha otsa saab.
          Sinu arvamus ju ei peagi ühinema, kuid see, kuidas oddse tehakse, pole ju ka kontori arvamus (va algsed, kui esimest päeva esitatakse). Edasi määrab liikumised ja oleku ju klient.
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Kommentaar

dafuq
              The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Kommentaar

Ja kes veel ei tea siis league pass esimesed nädalad tasuta: https://ilp.nba.com/nbalp/secure/registerform

Kommentaar

Esimene mäng on ukse ees.
                    Celticks Knicksi vastu ja mina ise hoian vanuritele pöialt. Koduseinad teevad Knicksist favoriidi, aga loodan, et tuleb close game ja viimane minut otsustab võitja
                    Heat Mavericksi vastu. Ma ei tea, miks selline matchup nüüd on pandud. Tundmatud satsid. Pakun umbes, et Dallase kokkumäng pole piisavalt hea veel ja Heat võtab võidu. Kuigi mäng toimub Dallases.
                    Bulls Lakersi vastu. Nagu ma varem rääkisin siis arusaamatu on see Lakersi heroiseerimine ja eile oli liin veel Bulls -3,5 täna -4,5 ja ma arvan, et see on ikka vähe. Bulls võidab selle mängu võõrsil kindlalt. Vahe ei pruugi jääda üle 10 punkti, aga mina arvan, et neljandal quarteril pole Lakers kordagi lähemal kui 5-6 punki.

Hooaja esimese raundi ennustamine on igal ala kõige keerulisem ja eriti siis kui preseasoni praktiliselt pole olnud. Seega ei imesta, kui olen kolmest null nende ennustustega.

Kommentaar

Algselt postitas CD7;1366129Ja kes veel ei tea siis league pass esimesed nädalad tasuta: [url
                      https://ilp.nba.com/nbalp/secure/registerform[/url]
                      Odav asi on ikka odav asi...

Kommentaar

Vanameestel on raske. Knicks lammutab ära. Ainuke koht on point guard, kus on Bostonil eelis. Ja sellest ei piisa.
                        Aga TNT stuudio, kuhu on lisandunud Shaq on ikka väga pull kooslus. Puhas kino.

Kommentaar

Rondo ja Bass on küll väga normaalsed vennad, Allen ka lammutab korralikult ja üks vana on veel puudu ka. Täitsa normaalne võistkond. Tundub et newyorklased saavad kotte.

Kommentaar

Defense on osutunud oluliseks osaks mängust jälle. Mul on ka hea meel Bostoni pärast, isegi kui nad peaks selle ära kaotama, aga ikkagi on karta, et nemad ja Lakers seda hooaega vastu ei pea samal levelil mis mullu.

Kommentaar

Algselt postitas karl54 Vaata postitust
                              Rondo ja Bass on küll väga normaalsed vennad, Allen ka lammutab korralikult ja üks vana on veel puudu ka. Täitsa normaalne võistkond. Tundub et newyorklased saavad kotte.
                              ei tahaks kaunil jõuluajal su ema siin mängu tuua aga ma tean, et newyorklased täna õhtul kotte ei saanud

Kommentaar

Aramis sai mis tahtis ülipõneva Celts-Knicks mängu näol. Minu jaoks oli mängu lõppresultaat neetult tore, väga tahan näha, et NYK taaskord päris liiga laes oleks.
                                League Pass on tõesti täiesti maas, vähemalt mul. See on see, kui kümned(ehk isegi sajad?) miljonid vaesed pilukad arvutiekraani ees erektreenult NBA'd püüavad vaadata.

Kommentaar

Working...
                                X