Algselt postitas PraS
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
NBA
Collapse
X
-
"Dallase sugused" ei tohikski post-seasonile pääseda. Praegu on nad vist 13-21 ja selle peaks jutt piirduma. Kedagi ei huvita jutt stiilis: aga neil on Dirk alles 4. või 5. mängu kasutada. See hooaeg on see tiim kehv olnud, midagi teha pole. Praeguses põhihooaja staadiumis on aega seda viga neil muidugi parandada, aga paganama raske saab see olema ja mina nendel šanssi kasvõi 8ndaks tõusta ei näe. Lisaks, "Indiana ja Milwaukee sugused" on praegu vastavalt 20-14 ja 16-16, mis on hulga soliidsemad kui Mavsi .382 võidupromill. Ei saa virinast aru.
Kommentaar
-
Algselt postitas Homie Vaata postitust"Dallase sugused" ei tohikski post-seasonile pääseda. Praegu on nad vist 13-21 ja selle peaks jutt piirduma. Kedagi ei huvita jutt stiilis: aga neil on Dirk alles 4. või 5. mängu kasutada. See hooaeg on see tiim kehv olnud, midagi teha pole. Praeguses põhihooaja staadiumis on aega seda viga neil muidugi parandada, aga paganama raske saab see olema ja mina nendel šanssi kasvõi 8ndaks tõusta ei näe. Lisaks, "Indiana ja Milwaukee sugused" on praegu vastavalt 20-14 ja 16-16, mis on hulga soliidsemad kui Mavsi .382 võidupromill. Ei saa virinast aru.
Kommentaar
-
Jalen Rose...........Bill Simmons
Stephen Curry.........Chris Paul
Kobe Bryant............Russell Westbrook
Carmelo Antony.......Blake Griffin
LeBron James..........Kevin Durant
Tyson Chandler.......Dwight Howard
Subs
Deron Williams........Dwayne Wade
Pau Gasol..............Marc Gasol
Zach Randolph.......Dirk Nowitzki
David Lee..............James Harden
Kes keda? Rose'il oli esimene valik.
Mulle meeldis Rose'i oma, kui Lee asemel oleks Love, kuid too on vigane, mistõttu vist ei loe. Rose oleks ka siis sees nt.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustJalen Rose...........Bill Simmons
Stephen Curry.........Chris Paul
Kobe Bryant............Russell Westbrook
Carmelo Antony.......Blake Griffin
LeBron James..........Kevin Durant
Tyson Chandler.......Dwight Howard
Subs
Deron Williams........Dwayne Wade
Pau Gasol..............Marc Gasol
Zach Randolph.......Dirk Nowitzki
David Lee..............James Harden
Kes keda? Rose'il oli esimene valik.
Mulle meeldis Rose'i oma, kui Lee asemel oleks Love, kuid too on vigane, mistõttu vist ei loe. Rose oleks ka siis sees nt.
Kus on Irving? Harden on parem kui Westbrook, see mingi parimad mängijad nba? sest Dirk pole see aasta mänginud ju? ja mängijad on täiesti lampi võetud ju Pekovic on parem kui Love ja Howard
Kommentaar
-
Pole just kõige suurem Indiana fänn, aga kaitses vist ollakse päris julmad, vähemalt skooride põhjal. Huvitav, mis peale Grangeri tagasitulekut juhtub. ja üks uustulnuk Venemaalt on üllatavalt võimsalt nba ukse lahti löönud, mingeid laineid ta ei löö nagu Rubio eelmine aasta, aga ise ütleks, et on parem kui Rubio eelmine aasta.
Kommentaar
-
Algselt postitas CD7 Vaata postitustNeil ei olnud mängijate nimekirja ees kui valisid niiet peast tegid seda:
http://espn.go.com/espnradio/grantla...yer?id=8826763
Kommentaar
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustMingid lambid vennad, kes ei tea nbast midagi? ma suudan ka peast paremini valida
Kommentaar
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustPole just kõige suurem Indiana fänn, aga kaitses vist ollakse päris julmad, vähemalt skooride põhjal. Huvitav, mis peale Grangeri tagasitulekut juhtub. ja üks uustulnuk Venemaalt on üllatavalt võimsalt nba ukse lahti löönud, mingeid laineid ta ei löö nagu Rubio eelmine aasta, aga ise ütleks, et on parem kui Rubio eelmine aasta.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustKui ma nüüd ei eksi siis Indianal peaks olema liiga parim kaitse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar