Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tuleva hooaja suurimad tegijad: Spurs, Heat, Cavs, Bulls, Rockets, Mavericks ja Nets.
Pistonsi, Sunsi, Kingsi ja Lakersi edusse enam ei taha uskuda. Tegelikult Seattle võib ka see hooaeg väga kaugele jõuda. Memphis võib ka tegusi tegema hakata, palju uusi mängijad, mine sa tea.
Mina pooldan igatahes see hooaeg Heati, Grizzliest ja Lakersit. Vot nii. :P
Edasi veel... Atlanta, Dallas ja New York. Kõik.
10 okt. hakkavad siis hooaja eelsed mängud pihta ja 1 nov. hakkab põhihooaeg. ei suuda ära oodata rsk, peaaegu pool aastat pole enam nbad saanud nautida, varsti siis jälle
Ma olen toetanud Lakersit juba sellest ajast kui NBA-st huvituma hakkasin, kuskil 7 aastat tagasi. Memhphis on meeldinud mulle sellest ajast, kui Gasol sinna läks ja Miami üle eelmisest aastast, kui Wade tiimiga liitus.
minu lemmikud on
timberwolves kuna seal on garnett(leemikmängija) ja hakkasin fännama umbes neli aastat tagasi
suns kuna seal on marion ja fännama hakkasin umbes 2 aastat tagasi(ja mitte sellepärast et nad koguaeg võidavad)
nuggetsit hakkasin fännama siis kui anthony tuli
Kommentaar