Algselt postitas cbulls13
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
NBA
Collapse
X
-
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKuradi Detroit. Keeras kõige rajuma rekordi tegemise pekki.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustMilles rekord seisnes? Sorry, ei viitsi guugeldada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Wedur Vaata postitustDrive to the finals jälle algamas, seal mingi private eesti liiga tekkinud äkki keegi teab passwordi?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustHakkasin vaatama Suns-Grislide mängu ja olin esimese hooga Sunsi poolt. Siis tegi Dragic Neymari-Suareze-Ronaldo ristsugutist ja olin kohe Grislide poolt. See oli hea käik, sest Suns on siiani päris kräpp ka.
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustKüll nad esimeses raundis langevad ka.
Kommentaar
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitust2-3. Chicago Bulls vrs Indiana Pacers, Minu arust on Bulls tsipa ülehinnatud hetkel, aga kui Rose nüüd muidugi hakkab samamoodi paugutama nagu nagu enne vigastust siis on kõik võimalik. Indiana on minu arust jälle liiga kõige ühtlasema viisikuga, kus kõik võivad lammutada ja mängu ära teha.
Algviisikud: 1.Rose vrs Hill, pole vist kahtlustki kumb parem on, aga Hill läheb vaikselt-vaikselt iga hooajaga paremaks, ning tegu on suurepärase tiimi mängijaga. 2. Butler vrs Stephenson, mõlemad tegid eelmine hooaeg korraliku hüppe arengus, hetkel tundub Butler vähekene parem. 3. Deng vrs George, Deng on küll väga hea mängija, aga George on selle aasta lõppedes kindlasti top 10. mängija (kui ta juba eelmine aasta seda polnud). Nii, et teda võib võrrelda küll Lebron Jamesiga, minu arust kõige sarnasem mängija talle, muidugi tasemevahe on veel suur, aga potentsiaali tal on, et saada üheks parimaks mängijaks. 4. Boozer vrs West. Suht võrdsed mängijad, aga ise eelistaks Westi. 5. Noah vrs Hibbert. Kui Hibbert jätkab samamoodi nagu ta playoffides lammutas, siis on tegu ühe parima tsentriga liigas. Ründemängus on ta igastahes prantslasest kõvasti parem.
Pingid on mõlemal küsimärgiga – Bulls Hinrich, Nazr Mohammed, Gibson ja Dunleavy, puhkust suudavad anda aegajalt, aga peale Dunleavy mängumuutjaid väga pole. Samal ajal Indiana pingil on Granger ja Scola, kes võivad heal päeval mängu ära teha, samuti on veel vajadusel snaiper Copeland. Igastahes hetkel tundub mulle Indiana natuke parem meeskond ja ennustaks neile teist kohta.
1.Miami Heat – Meeskond on enamvähem sama, mis eelmine hooaeg, aga juurde on tulnud Beasley, ehk pingil on rohkem valikuid ja kui väga suurt pohmakat eelmisest hooajast just pole, siis peaks põhiturniiri võit ära tulema.
Aga 3. Järjestikust tiitlit ei tahaks kaela veel panna, Indiana, Bulls, Warriors on kõik võimelised tiitli eest võitlema.
Ehk siis kogu tabel:
1. Miami
2. Indiana
3. Bulls
4. Nets
5. Knicks
6. Detroit
7. Toronto
8. Cavaliers
9. Wizards
10. Bucks
11. Atlanta
12. Charlotte
13. Orlando
14. Boston
15. 76ers
Ida Top 5 Punktid keskmiselt 1. Carmelo 2. James 3. Irving 4. Rose 5. Wade
Top 5 lauad 1. Noah 2. Sanders 3. Bynum 4. Jefferson 5. Valanciunas
Top 5 söötjad 1. Rondo 2. Williams 3. Wall 4. Teague 5. Rose
Kommentaar
-
Indiana - Atlanta 4:1
Kuigi Indiana on nagu nad on, siis vastane on ju Atlanta. Äkki ühe jopastavad, kui Indianal on eriti jube päev.
Miami - Charlotte 4:0
Eelmine aasta arvasin, et vastane kobistab ühe ära. See aasta siis tõenäoliselt kobistabki, ennustamise värk.
Toronto - Brooklyn 2:4
Noored kutid versus kogenenud riistad. Pakun, et esimese mänguga pannakse asjad paika.
Chicago - Washington 4:2
Washintoni viimase päeva lollus maksab neile nüüd endile kätte. Toronto vastu olnuks kuldne võimalus, kuid siin sõidetakse üle. Rose, muide, veel tagasi ei tule, kuid kuulujutuveski tuleks käivitada, kas ta juba cleared ikka on?
Et siis:
Indiana - Chicago
Miami - Brooklyn
---
SAS - Dallas 4:1
Kogenud riistad versus juba krimpsus riistad. Naljakas seeria tuleb. Dallas on võitnud 49 mängu ehk umbes sama palju kui Bucks, 76rs ja Orlando kokku ning idas oleks üldse kolmas asetus ja saaks järgmisse ringi. Konverentside kokku tõstmist ma siiski ei poolda, seega piisab neile ühest ringist.
OKC - Memphis 4:3
Umbes kõige jälgim vastane üldse see Memphis. Lisaks on publikul sitaks palju kollaseid rätte. Kuid OKCl on põhihooaja parim, kes on parim veel ka esimeses ringis.
LAC - Golden State 4:2
Tahaks küll teisiti pakkuda, kuid pole väga põhjust, sest Bogut on liialt oluline. Viskega kaks tükki võtavad vast ikka.
Houston - Portland 4:3
Houston tundub uinuva/ärkava kaunitarina, kuid ei suuda uskuda, et murraks finaali, kuidagi liiga ulme. Portland on täiesti meh, nagu suurem oma lääne teisest poolest, kellel heal päeval on super ja sitemal ikka parem kui ida kaheksas.
Et siis:
SAS - Houston
OKC - LAC
Poolfinaalides võib juba kõiki paare vaadata. Avaringis saab ida täielikult vältida.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar