320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

NBA

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'NBA\'

Puujala-Wilti perekonnanimi oli Chamberlain siiski. Aga jah, auväärne teine plats tabelis on Kobel olemas. Läks ka selles suhtes õigesse kohta, et teist sellist venda tänapäeval ikka naljalt ei leia, kes stabiilselt nii palju peale uhaks.
    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Vastus teemale \'NBA\'

Algselt postitas vincent

Puujala-Wilti perekonnanimi oli Chamberlain siiski. Aga jah, auväärne teine plats tabelis on Kobel olemas. Läks ka selles suhtes õigesse kohta, et teist sellist venda tänapäeval ikka naljalt ei leia, kes stabiilselt nii palju peale uhaks.
      Minuni jõudis just selline võrdlus, et LeBron James saautas 5000 piiri aasta võrra kiiremini kui öine viskekahur. Pean kuningat ka vägagi \"tänapäeva vennaks\" ja leian, et siiski ei läinud see õigesse kohta ka sellepärast, et hindan üht lähiminevikutähte tunduvalt kõrgemalt.
      jokers to the right
      clowns to the left of me

Kommentaar

Vastus teemale \'NBA\'

Ma ei ole kuskil väitnud, et ma Kobet kuigivõrd kõrgelt hindaks . Või siis seda eileöist tulemust for that matter... Sel hooajal on tal isegi mõistus mõnevõrra pähe tulnud, paaril varasemal vend pildus ikka täiesti arutult. Kui arvestada, et korvpall on ikkagi meeskonnamäng, siis on LeBron ka minu hinnangul Bryantist üle.
        armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Vastus teemale \'NBA\'

Hei! Rääkides meeskonnast... Bronil on üks, aga Kobel on Kwame ja Smush.

Kommentaar

Vastus teemale \'NBA\'

smush who?
            zeke on siis tühi koht?
            või siis donyell, larry, drew
            materjali jagub piisavalt
            kwame on lihtsalt \"avanemata andega\" vend, kes jääbki teisejärguliseks vennaks
            Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Vastus teemale \'NBA\'

Mida? Bronil on üks MEESKOND tahtis ma öelda, aga Kobel pole sittagi ehk sellepärast ta mängibki üksi.

Kommentaar

Vastus teemale \'NBA\'

Algselt postitas Jasper

Algselt postitas vincent

Minuni jõudis just selline võrdlus, et LeBron James saautas 5000 piiri aasta võrra kiiremini kui öine viskekahur. Pean kuningat ka vägagi \"tänapäeva vennaks\" ja leian, et siiski ei läinud see õigesse kohta ka sellepärast, et hindan üht lähiminevikutähte tunduvalt kõrgemalt.
                njh aga lebron sai nba-sse ika 1 aasta varme ka nii umbes

Kommentaar

Vastus teemale \'NBA\'

Kas selles ütluses oli mingi point? Mulle jäi nagu arusaamatuks-kalendriaastaid jälgides sellisele järeldusele ei saa jõuda. Võib-olla siis mõtled, et aasta nooremana. Sellisel juhul küsiks, et kelle teha see on millal sa \"suurte poistega\" mängima saab?
                  Jään sinu selgitust ootama tsiteeritud posti eesmärgist.
                  jokers to the right
                  clowns to the left of me

Kommentaar

Vastus teemale \'NBA\'

Denveril läheb praegu väga hästi. Kuues võit järjest, seekord siis Toronto üle.
                    Anthony ilt 37 silma, Martinilt 25 silma ja 12 lauda

Kommentaar

Vastus teemale \'NBA\'

Algselt postitas Jasper

Kas selles ütluses oli mingi point? Mulle jäi nagu arusaamatuks-kalendriaastaid jälgides sellisele järeldusele ei saa jõuda. Võib-olla siis mõtled, et aasta nooremana. Sellisel juhul küsiks, et kelle teha see on millal sa \"suurte poistega\" mängima saab?
                      Jään sinu selgitust ootama tsiteeritud posti eesmärgist.
                      lihtsalt ütlesin, miks jõudis james bryantist varem ületada 5000 piiri, ja kas ma pean järgmine kord kõigile ülejäänutele postitustele ja tsiteerimistele selgituse juurde panema, et sa aru saaksid?

Kommentaar

Vastus teemale \'NBA\'

tegelt ma tahtsin küsida ka seda, kas kuskilt oleks võimalik tõmmata lakersi ja toronto mängu?
                        ise olen ka otsinud aga siiamaani pole leidnud:S

Kommentaar

Vastus teemale \'NBA\'

Ma ei viitsi kontrollida, aga seal NBA torrentite lehel ei ole? Google\'i esimene vastus \"NBA torrent\"ile peaks olema.

Kommentaar

Vastus teemale \'NBA\'

Kas kell on palju või mis aga mina küll ei saa aru mis see \"aasta varem\" peaks tähendama?
                            Kobe sai enne rookie hooaja algust 18 ja LeBron oli 18,5 aastane kui NBA-ga liitus.Ja mingi noorus ega aasta varem tulek ei vabanda ega põhjenda seda,et üks mees viskas 5000 täis 2,5 hooajaga ja teine tegi seda neljanda hooajaga.Tõsiselt on ohus Kobe rekord noorimana 10000 täis saada!
                            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Vastus teemale \'NBA\'

noh, mis trade´idest arvate?
                              härra olowokandi hakkab särama?
                              peja taastab oma paariaastataguse sära?
                              ron ei hakka pead tõstma kingsi bosside vastu?

suht huvitavad trade´id peaks mainima
                              Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Vastus teemale \'NBA\'

unetu öö vol3, Pacers ja Cavs algab kell 2 öösel, aga õnneks on homme ju laupäev. Täna tuleb ainult saunas õlledega ettevaatlik olla.

Kommentaar

Working...
                                X