Ujeee, mõlemad mu lemmikud purustasid oma vastased ja asusisd 3-2 jutima. Leonard tegi seejuures oma kõige halvema mängu playoffides, tema kohta ikka kohutav mäng, aga vahet pole. Ülejäänud mängisid ideaalselt. Embiid on vist ühe hea mängu suutnud teha siin seerias, ma ei tea miks teda üldse mängitatakse. Või siis rünnakul võiks vähem teda kasutada, kaitses on teda ehk jaa vaja. Simmons ei ole mingi superstaar. Ideaalis võiks järgmsie mänguga ära otsustada, aga võibolla Butler taob oma, vaese mehe superstaaridele, kaaslastele mõistsue pähe ja tuleb võrdne lahing. Ootan juba Leonardi ja Giannise duelli.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
NBA
Collapse
X
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustUjeee, mõlemad mu lemmikud purustasid oma vastased ja asusisd 3-2 jutima. Leonard tegi seejuures oma kõige halvema mängu playoffides, tema kohta ikka kohutav mäng, aga vahet pole. Ülejäänud mängisid ideaalselt. Embiid on vist ühe hea mängu suutnud teha siin seerias, ma ei tea miks teda üldse mängitatakse. Või siis rünnakul võiks vähem teda kasutada, kaitses on teda ehk jaa vaja. Simmons ei ole mingi superstaar. Ideaalis võiks järgmsie mänguga ära otsustada, aga võibolla Butler taob oma, vaese mehe superstaaridele, kaaslastele mõistsue pähe ja tuleb võrdne lahing. Ootan juba Leonardi ja Giannise duelli.
Marjanovici võiks ka rohkem ikkagi paariks minutiks mängu lasta, sest koguaeg on ta ohtik ja teeb ning Gasol ja Ibaka ei saa temaga hakkama. Reddick on nii kogenud mängija, kes on elus kõik hooajad playoffe mänginud ja ta võiks nagu reaalselt munad pihku võtta ja hakata ise ka viskama kolmese tagant, sest tal on ikkagi suhteliselt kuldne käsi... Selleasemel tuleb pingilt Simmons, kes viskab 8 minutiga 8 viset ja teeb pallikaotusi ja annab halbu sööte. Samuti ei ole suudetud meeskonda üldse liita Tobias Harrist, kes on ikkagi nba eliit ning kaugel Pistonsi ja Clippersi tasemest.
Mulle tundub, et väga palju võib ka Browni arvele kanda seda süüd, sest playoff on ikkagi 4 võiduni ja kuigi tal alguses oli plaan paigas, siis seeria käigus on Nurse ta selgelt üle mänginud ja suutnud Leonardist maksimumi välja võtta.
Kommentaar
-
Celtics langes siis välja. Kyrie tegi järjekordse kohutava esituse. Olin kindel, et teeb ühe korraliku mängu vähemalt veel peale esimest soliidset mängu. Ta pani endale jinxi peale selle ''I'm trying to do it all. For me, the 22 shots, I should have shot 30. I'm that great of a shooter." jutuga.
Ei mõista, miks siin mitmed on kurjust alahinnanud. Durant väljas, tähendab, et palju paremad viskajad meeskonnas saavad rohkem võimalusi ju. Egas vast vahet pole, kurjus on tipus nagu ikka juuni keskeks.Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Ja kaks seeriat läkski 7. mänguliseks, väga äge. Durant enam selles seerias ei mängi, aga nüüd ongi Curry võimalus ja ilmselt hakatakse palli julmalt liigutama ja veelgi rohkem kolmeseid viskama, maha Warriorsit ei kanna, aga loodetavasti Rockets tuleb siint välja. Bucksil peaks Brogdon ka terveks saama, kui vähegi vormis on, siis on Bucks ikka kuradi tugev.
Kommentaar
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustJa kaks seeriat läkski 7. mänguliseks, väga äge. Durant enam selles seerias ei mängi, aga nüüd ongi Curry võimalus ja ilmselt hakatakse palli julmalt liigutama ja veelgi rohkem kolmeseid viskama, maha Warriorsit ei kanna, aga loodetavasti Rockets tuleb siint välja. Bucksil peaks Brogdon ka terveks saama, kui vähegi vormis on, siis on Bucks ikka kuradi tugev.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustJa kaks seeriat läkski 7. mänguliseks, väga äge. Durant enam selles seerias ei mängi, aga nüüd ongi Curry võimalus ja ilmselt hakatakse palli julmalt liigutama ja veelgi rohkem kolmeseid viskama, maha Warriorsit ei kanna, aga loodetavasti Rockets tuleb siint välja. Bucksil peaks Brogdon ka terveks saama, kui vähegi vormis on, siis on Bucks ikka kuradi tugev.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rocheteau Vaata postitustKurjusele tehakse asi ikka väga lihtsaks läänes. Nuggets oleks vast olnud suuteline vähemalt 1-2 mängu näpistama neilt. Blazersiga tehakse nagu Torontoga tehti eelmine aasta samal ajal.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rocheteau Vaata postitustKurjusele tehakse asi ikka väga lihtsaks läänes. Nuggets oleks vast olnud suuteline vähemalt 1-2 mängu näpistama neilt. Blazersiga tehakse nagu Torontoga tehti eelmine aasta samal ajal.
Kommentaar
-
Toronto siis kuidag võitis, ehk siis lõpuks võitis seeria kkagi tiim, kus oli suurem staar, Leonard on hetkel vast ka Giannisest parem, aga vahe on väike ja Bucksi pink on selgelt tugevam kui Toronto, pluss ka teised algu mehed on seni suutnud toota. Kuigi tahaks, et Toronto saab finaali, siis ma arvan, et Bucks-Warriors oleks võrdsem.
Kommentaar
-
Ma ei saa ikka aru, kuidas Harden ja Paul nii halvad on playoffis, isegi Lou Williams oli parem kui Harden. Harden on põhiturniiril liiga parim ja siis playoffis me näeme, et ta on kaugel top mängijatest. Masendav jälle Warriorsit finaalis näha. Portland võib ka vabalt 2 võitu ära võtta. Lillard ja McCollum on piisavalt head olnud.
Bucks - Toronto puhul on kahetised tunded, tahaks et seeria läheks 7. mänguliseks ja olen Toronto poolt. Aga Giannis oli põhiturniiril võimas ja Giannis on olnud playoffides võimas. Seega Bucks tundub potentsiaalikam ja ka hetkel parem tiim kui Toronto, mida kiiremini nad edasi saavad, seda rutem saab hakata nautima kuidas Warriorsile pähe tehakse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar