Kas see Spursi med osakond on juba laiali jooksnud?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
NBA
Collapse
X
-
Noh, see viimane just väga vaba ei tundunud, Draymond oli lähedal. Rohkem kui laua serva oleks võinud vähemalt tabada aga suurt vahet seal polnud. Lõpus kobistasid teisedki mehed, see vale kate Boogie poolt sobib üheks näiteks, viimastel minutitel üldse palju paska temalt.
Durant ootab ilmselt 1. juulit juba. Raske näha, kuidas GSW siit kaks mängu veel peaks ära võtma.
Kommentaar
-
See mäng läks visete taha ja täielik ime, et lõpus veel võimalus oli. 25 protsenti oli kolmeste tabavus ja üldse visked ei läinud, eriti Green, Leonard ja Siakam. Warriors pani samal ajal pea ideaalselt kolmeseid. Tavaliselt Toronto kahte kohutavat viskepäeva ei tee, seega ma olen endiselt optimistlik, et siin veel probleemi pole. Aga eks järgmine mäng kaotades on juba sellinne 50-50 jälle.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rocheteau Vaata postitustLowry, kaks vaba kolmest ja üks TO ning sinna see mäng läks
Kommentaar
-
Äge seeria oli. Mul muidugi kurjuse võidu vastu midagi polnud, eriti peale seda kui ka Klay rivist välja langes. Murdekoht oli minu arust see kiirrünnak, kus Draymond Neymarit tegi. Viga seal vist isegi oli aga kui sinu ja korvi vahel on vaid Kyle faking Lowry, siis nii suur mees vist ei peaks hoogu maha võtma. Hea küll kui LeBroni vastu teha ei julge...
Ilma Durantita, poolpiduse Cousinsi ning nüüd lõpus ka ilma Klay'ta pandi tegelikult üsna hästi.
Kommentaar
-
Leonard oli suur pettumus rünnakul, teda võeti julmalt peale ka, aga kohati ta võttis liiga palju enda peale ja tuli palju rumalaid viskeid täna, Lowry ja Siakam said vähem tähelepanu ja olid võimsad, aga võidu tõid seekord pingimehed. VanVleet pani tähtsal hetkel mitu kolmest ja ta oli üldse finaalseeria suurim üllatus. Ibaka suutis ka mitu korda järjest tähtsatel hetkedel toota, Lowry tegi oma playoffi parima mängu just täna. Leonard sai mvp auhinna, aga seeria parim mängija oli ilma mingi kahtluseta Klay Thompson, kes mängis rünnakul nagu jumal. Tema visketabavus oli julm. Ta pani kõigis mängudes kolmeseid üle 50 protsendise tabavusega ja viiest mängust kolmes üle 60. protsendise tabavusega.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar