Algselt postitas vincent
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
NBA
Collapse
X
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustEhk on viga ikka minu mingites seadetes. Pole siiamaani ühtegi videot seal näinud. Ja amazon.comi'is ei saa ka sämpleid kuulata.
Kommentaar
-
Mul on mingi teine NBA TV siis vist . Kontrollisin, praegugi funkab kõik suurepäraselt ja hailaidid kah olemas... Need viimaste jaoks tuleb muide sinna iga mängu kasti paremasse serva klikkida, kui natuke vasakule kalduda, lööb juba video asemel statsid lahti.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas leht Vaata postitustvoilaaa! kalevit võit 75-73
reed 24p, 12lp
johnson 16p
sokk 11p
kangur 9p, 5lp
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustKanguril pidi NBA keha olema küll, teati rääkida.
Kommentaar
-
Final Four siis la selgunud:
UCLA vs Florida
Ohio St vs Georgetown
Georgetown siis pisut üllatuslikult nelja seas, aga ma panustan et tšempion selgub mängust Florida vs Ohio.
Kui Oden vigadega kimpu ei satu, siis läehb Floridal korvi all väga raskeks, samas on Alligatoritel võimsam tagaliin. Ottide edusse nii väga ei usu.
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustBulls meistriks!!!lootused on ylepikaaja jälle kõrged
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustTänud põhjaliku analüüsi eest.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar