Miami poisid võivad randa lebotama minna. Igati teenitud sweep Bullsile. Saab näha, kui paljud Heati penskaritest ja vabaagentidest üldse meeskonda jäävad, aga kindlasti on suvel suuri muutusi selles meeskonnas oodata.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
NBA
Collapse
X
-
Idas lähevad seeriad päris kuivalt, kaks korda 4-0 juba ning Cavs ka 3-0 peal hetkel. Kui Dallas välja langeb siis lihtne oleks pakuda Sunsi meistriks kohe, kuid ma arvan et Houston-Utah paarist tuleb väga kõva vastane konverentsi tiitlile. Mina loodan et Dallas suudab veel seeria ümber pöörata.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustIdas lähevad seeriad päris kuivalt, kaks korda 4-0 juba ning Cavs ka 3-0 peal hetkel. Kui Dallas välja langeb siis lihtne oleks pakuda Sunsi meistriks kohe, kuid ma arvan et Houston-Utah paarist tuleb väga kõva vastane konverentsi tiitlile. Mina loodan et Dallas suudab veel seeria ümber pöörata.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustSpurs polegi meeskond?Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustKaua Shaqi leping kestab?
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitust
Päris hea sait.Sänk ju.
Paljugi üllatavat võib leida.
Knicks on ikka üle kõige.Starbury palk muudkui tõuseb ja tõuseb.Parim PG ka ju NBA-sINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustPäris hea sait.Sänk ju.
Paljugi üllatavat võib leida.
Knicks on ikka üle kõige.Starbury palk muudkui tõuseb ja tõuseb.Parim PG ka ju NBA-s
Nimelt toodi välja, et Starbury ja Francise saavad hooaja jooksul rohkem palka kui terve Bobcatsi sats
Kommentaar
-
Kasutan võimalust, et vanakooli koomikut Walkerit mainiti (btw, eile uhas ühe neljase isegi sisse, aga ega ülejäänud mängu jooksul rohkem midagi mõistlikku ei teinud ka), ja panen siia ühe vana, kuid sigahea lingi. Loodetavasti pole sellest teemast veel läbi käinud.
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar