www.raptorsnation.net nagu mainis keegi fantasy teemas. Lingid ilmuvad sinna üldjuhul vahetult enne mängu.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
NBA
Collapse
X
-
Algselt postitas Mädavagla Vaata postitustSelline küsimus, et tahaks hullult selle aasta playoffe vaadata. Millistest allikatest te pilti saate. (TV kanalid + nett)
siin viide http://digi-tv.ee/viewtopic.php?f=34...lit=nba#p89545
Kommentaar
-
Algselt postitas tarmuhha Vaata postitustkui tahad hullult playoffi näha, siis pead satti omama.
siin viide http://digi-tv.ee/viewtopic.php?f=34...lit=nba#p89545Olen see kes olen
Kommentaar
-
Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Ireland: “They ran your Nike commercial tonight. How’d they film that, man? How’d you jump over that car?”
Kobe: “Hollywood, baby!”
Ireland: “So, you’re not putting yourself in unnecessary danger, I hope.”
Kobe: “It’s Hollywood. What’chu expect out here?”
(The two share a hearty laugh.)
Ireland: “That’s all your giving me?”
Kobe: “Hey, if Rambo can take on a whole army - ‘Rambo Part 20′ can take on a whole army, I can jump over an Aston Martin.”½121½
Kommentaar
-
Esimene hooaja PO mäng läbi ja tuleb tunnistada, et kui enne mängu sai kõvasti trash-talki tehtud, siis sõnad tegudeks valas neljandal veeerandil ikkagi James ja Agent Zero üritused jäid lahjaks. Mängu alguses oli ka Arenas pildis, aga siis kui vaja teha, siis polnud Võluritel kedagi palli kor vivskamas - võimalusi anti palju, aga uskumatulr kehv tabavus...
Kommentaar
-
tundus, et jamesi 2 üsna rasket korvi tegid mängu ära, aga siis viskas james veel 2 vabaviset mööda ja butler sai täiesti vabalt kolmest proovida. lahja esitus wizardsi poolt tõepoolest. ei meeldinud ka cavsi mäng, eriti see, et otsustavatel hetkedel pidi varejao mängu enda peale võtma.
aga nüüd juba teise mängu (spurs-suns) üsna närvliliselt kulgenud esimene poolaeg läbi. loodetavasti saab spurs järele ja teine poolaeg läheb põnevaks. mitte, et ma kellegi poolt oleks.½121½
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustMitte, et Spurs teisel lisaajal kahega poleks võitnud....
Tundub, et läks põnevaks ja koduseinad tõid mängu ikkagi ära. Ise eelistaks muidugi Päikesepoisse edasi minemas.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar