17 vist jah viitas sellele, et NBAst sai ta oma tahtmie, aga üldise korvpallihooaja ideaalseks kordaminekuks oleks Kalev pidanud natuke paremini esinema Balti liigas.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
NBA
Collapse
X
-
INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas skint Vaata postitustPakun, et siin on viidatud ka tema mängijana teenitud sõrmustele.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas SDK Vaata postitustdrafti ennustame või jah? top10 või top15 vms.
Countdown to NBA Draft
08 DAYS 09 HRS 43 MIN 24 SEC
2) Grizzlies - Hasheem Thabeet
3) Thunder - James Harden
4) Kings - Ricky Rubio
5) Wizards - Jordan Hill
6) Timberwolves - Tyreke Evans
7 Warriors - Brandon Jennings
8) Knicks - Stephen Curry
9) Raptors - Jrue Holiday
10) Bucks - Jonny Flynn
Kommentaar
-
ei saa aru Rubio fenomenist
see, et tegi 14 aastaselt lepingu ja on Hispaania koondises ei tee temas wunderkindi
jalgpallist näidet võttes - oleks ta oma eakaaslastest üle nii nagu on Messi oma eakaaslastest, siis ma ei vaidleks vastu talendis. Ning et ta on puhas mängujuht, ning mitte eriti viskaja, siis läbilöömine läheks raskeks
riskante pick oleks MemphiseleСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustei saa aru Rubio fenomenist, see, et tegi 14 aastaselt lepingu ja on Hispaania koondises ei tee temas wunderkindi, riskante pick oleks Memphisele
Vaatasin huvi pärast statistikat: Hispaania meistriliiga viiendas meeskonnas 23 minutit, 10 punni, 2,6 lauda ja 6,2 söötu (liiga parim tulemus) ning 2,2 vaheltlõiget keskmiseltvmängus. No ma ei tea, mida veel nõuda?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKas keegi suudaks mulle selgitada, miks Memphies ei peaks teise valikuga võtma Rubio ja moodustama kolmiku Rubio - Mayo - Gay, keda abistaks Gasol, Arthur ja Conley?
Kommentaar
-
Algselt postitas SDK Vaata postitustsest Mayo vajab liialt palli oma käes, et olla efektiivne.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustei saa aru Rubio fenomenist
see, et tegi 14 aastaselt lepingu ja on Hispaania koondises ei tee temas wunderkindi
jalgpallist näidet võttes - oleks ta oma eakaaslastest üle nii nagu on Messi oma eakaaslastest, siis ma ei vaidleks vastu talendis.
In the seven games during the tournament, Rubio registered three triple-doubles, and one quadruple double. And to top it all off, he not only hit a halfcourt, buzzer-beating, three point shot from half-court, to force the first overtime In the 110-106 double overtime finale victory over Russia, but he scored 51 points, tallied 24 rebounds, passed for 12 assists, and had 7 steals for the game.
Messi who?
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustei saa aru Rubio fenomenist
jalgpallist näidet võttes - oleks ta oma eakaaslastest üle nii nagu on Messi oma eakaaslastest, siis ma ei vaidleks vastu talendis. Ning et ta on puhas mängujuht, ning mitte eriti viskaja, siis läbilöömine läheks raskeks
riskante pick oleks Memphisele
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar