Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

NBA

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

On ainult üks vend - Derrick Rose

Kommentaar

Algselt postitas PraS Vaata postitust
      On ainult üks vend - Derrick Rose

Kommentaar

Kas keegi on teind selle ,et tulemused tulevad smsiga telefonisse.Tahaks ka teha,aga ma ei tea kuidas seda numbrit seal panna tuleb.

Oskab keegi aidata ?

Kommentaar

Algselt postitas xrip55 Vaata postitust
          Kas keegi on teind selle ,et tulemused tulevad smsiga telefonisse.Tahaks ka teha,aga ma ei tea kuidas seda numbrit seal panna tuleb.

Oskab keegi aidata ?
          Ma võin sulle saata tulemusi 25 kr/tk.
          Uhke esimene Borussia Dortmundi avatari omanik

Kommentaar

Algselt postitas silverman Vaata postitust
            Ma võin sulle saata tulemusi 25 kr/tk.
            Ma tean kedagi, kes on nõus sama asja 24.- ga tegema, aga jah üldiselt rikkus ei anna häbeneda.
            Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
            "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

atdhe.net u
              Tutvusin nüüd selle lehega, ja vaatasin mis mängud täna on, huvitaks Denveri-Houstoni mäng, seda seal nimekirjas ei leidnud. On ehk lootust, et see tekib sinna hiljem, või seda mängu ei näe siis ?

e. jep. muidugi on denveri mäng hoopis 27jaanuar.

Kommentaar

Algselt postitas Thugie Vaata postitust
                Tutvusin nüüd selle lehega, ja vaatasin mis mängud täna on, huvitaks Denveri-Houstoni mäng, seda seal nimekirjas ei leidnud. On ehk lootust, et see tekib sinna hiljem, või seda mängu ei näe siis ?
                küll ta tuleb

siit leiab samuti häid striime
                Where were you in '62?

Kommentaar

Knicks nüpeldas ikka korralikult Wolvesi 132-105. Lee, Harrington, Nate ja Jeffries väga head.

Kommentaar

Running into the biggest man in the planet. Puhas füüsika.

Kommentaar

Algselt postitas Kasepats-Pidur Vaata postitust
                      Running into the biggest man in the planet. Puhas füüsika.
                      Hahaha...nagu vastu betoonseina

Olee ole ole ole Tartu Tammeka! Olee ole ole ole Me sinised-valged!

Kommentaar

29 mängijat, kes USA koondisesse kutsutud on: vau. Lihtsalt vau.

Kui palju neid lõpuks jääb? 15? Võtaks näiteks nii:
                        Keskmängijad: Dwight Howard, Amare Stoudemire
                        Suured ääred: Chris Bosh, Al Jefferson, Kevin Love/David Lee (token white guy)
                        Väiksed ääred/tagamängijad: LeBron James, Kevin Durant, Carmelo Anthony, Andre Iguodala, Danny Granger, Dwyane Wade, Kobe Bryant
                        Mängujuhid: Chris Paul, Chauncey Billups, Deron Williams

Kui 13, siis jätaks välja token white guy ja Iguodala/Williamsi.
                        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

David Lee ja Kevin Love on küll toredad poisid ja päris meeldivate statsidega sel hooajal, aga Lamar Odomi näol on ilmselt tegu maailma parima kuuenda mehega ja Boshi ning Jeffersoni kõrval hakkaksid nii Love kui Lee teist viiulit mängima, Odom saaks sellega ilmselt paremini hakkama.

Mängujuhtidest praagiks Billupsi välja ja tooks Westbrooki asemele - statsid on meestel enam-vähem ühte auku, aga Billups on juba vana ja vigastustealdis päss, samas Westbrook meeldiv noor uljaspea.

Muidu olen rahul, jätaks samad pojad, kes Martinil.

Kommentaar

Danny ja Andre tuleks küll välja praakida.

17me LAL armastus on ka vast liiga kollane. Koondises peaks ikka olema superstaarid mitte mingid vaese mehe Toni Kukoc'd.

Kommentaar

17me LAL armastus on ka vast liiga kollane. Koondises peaks ikka olema superstaarid mitte mingid vaese mehe Toni Kukoc'd.
                              David Lee ja Kevin Love on superstaarid või?

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
                                David Lee ja Kevin Love on superstaarid või?
                                Pole öelnud, kuid kui seda hooaega jälgida siis ei anna ei tema mängu ega ka numbreid nende kahega kõrvutada. Mina lükkaks hoopis Portlandit vedava LaMarcus Aldridge koondisesse ning Andre ja Danny asemel lükkaks valikusse Gay ja Rose.

Kommentaar

Working...
                                X