320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

NBA

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Selleaastane NBA playoff on väga hea olnud siiamaani.. Nii hoida

    Kommentaar


      Tundub, et tuleb parimaid võimalike finaale GSW-Boston and NBA gonna be great again.

      Kommentaar


        Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
        Tundub, et tuleb parimaid võimalike finaale GSW-Boston and NBA gonna be great again.
        Kuhu sul see team Booker jäi? Üldiselt selles vastasseisus ilmselt pigem Bostoni poolt.

        Kommentaar


          Algselt postitas Peeter I Vaata postitust

          Kuhu sul see team Booker jäi? Üldiselt selles vastasseisus ilmselt pigem Bostoni poolt.
          Mis team Booker?

          Kommentaar


            Bostoni vastu on GSW-l ilmselt üsna raske, sest ei tea täpselt, keda peab vigaseks sõitma.

            Kommentaar


              Kommentaar


                Sel reedel algab Las Vegases NBA suveliiga, kus Dallas Mavericksi vastu teeb eeldatavasti debüüdi Chicago Bullsi meeskonda kutsutud Eesti korvpallikoondislane Henri Drell. Mis on NBA suveliiga ja millised on Drelli võimalused pääseda sügisel Bullsi põhisatsi?


                Korralik artikkel Drellist vorbitud. Teeb võhikule ka puust ja punaseks selgeks NBA suveliiga.

                Kommentaar


                  Suvi oli rahulik ja suuri liikumisi oli vähe. Mõned klubid muutusid tugevamaks ja mõned kaovad suurest mängust.


                  Panin siis ida võistkondadele hinded.

                  Charlotte Hornets - 1. Hornets oli tõusev võistkond, aga Miles Bridges suutis oma karjääri korraks pausile panna ja eks paistab, mis sellest teemast saab. Ilma temata pole meeskonnal kõrgesse mängu asja, eriti kui Plumlee on sellises rollis. Hornetsi nõrgim koht on juba pikalt olnud korvialune ja ka see suvi ei suudetud kedagi juurde tuua, kuigi häid mängijaid on meeskonnas piisavalt. Seega oodatud diil on endiselt tegemata ja see hooaeg ei paista eriti roosiline.

                  Indiana Pacers - 2. Borgdon lahkus, aga vastu saadi peamiselt jama. Sellinne diil näitas ära, et see hooaeg minnakse püüdma võimalikult halba kohta. See eeldaks ka Turneri vahetamist, aga see on endiselt tegemata, kuigi hetkel peaks tal väärtust olema. Pole mingit mõtet teda hoida kui meeskond ei ole mitu aastat enam konkurentsis. Tal on juba sellinne vanus, et tema väärtus ei tohiks enam eriti tõusta,

                  Miami Heat - 2+. Kõik konkurendid on midagi teinud, aga Miami on pigem jäänud nõrgemaks. Ilmselt usutakse, et selle võistkonnaga on võimalik võita. Oladipo on suur küsimärk ja kui ta teeb hea hooaja, siis on miami kindlasti tugev, aga Lowry tundus eelmine hooaeg väsinud ja mõni diil võiks meeskonda värskendada.

                  Orlando Magic - 3. Draftist saadi esimese valikuna Paolo Banchero. Kedagi juurde tuua pole vaja, küll aga oleks oodanud mõne mängija lahkumist, näiteks Ross ja Harris. Meeskond on selgelt ülerahvastatud.

                  Chicago Bulls - 3. Drummond on ilmselt okei ja Dragic annab sügavust juurde, kuigi seda oli sellel meeskonnal kuhjaga. Eelmise hooaja play-off tekitas palju küsimusi, aga tundub, et sellesse kooslusesse usutakse ja proovitakse üks kord veel.

                  Toronto Raptors - 3. Toronto pink oli väga nõrk ja sinna toodi paar täiendust juurde, aga peamiselt oleks olnud vaja kedagi appi tagameestele, kes panid eelmine hooaeg hullu. Seega päris rahul veel ei saa olla ja midagi on vaja veel teha.

                  Washington WIzards 3 - Morris ja Barton ei tohiks meeskonda palju paremaks muuta. Seega kõik sõltub ikkagi kahe parima mängija tervisest.

                  Milwaukee Bucks - 3. Midagi erilist ei tehtud, see meeskond alles võitis tiitli ja kui kõik terved on, siis on nad kindlasti suures mängus. Joe Ingles on küsimärk ja temast ei oodata palju, aga kui ta suudab enamvähem tasemel naasta, siis peaks ta Bucksi joonisesse ideaalselt sobima.

                  Detroit Pistons - 4+ Grant lahkus ja seega põhituumik on nüüd noor ning paari aasta pärast võib Detroit olla tugev meeskond. Pingile toodi veel paar vanemat mängijat, et võib vist rahule jääda.

                  Brooklyn Nets - 4+. Lõpuks vist rahunesid kõik maha ja minnakse selle võistkonnaga tiitlile mängima. Küsimärke on palju, aga pinki on täiendatud ja kõik tähtsad mängijad hoiti alles. Seega võiks nagu rahule jääda, iseasi kui õnnelik keegi on.

                  Boston Celtics - 5-. Brogdon on hea täiendus ja ka Gallinari oleks meeskonda tugevamaks muutnud, aga kahjuks tema hooaeg on ilmselt läbi.

                  New York Knicks - 5-. Knicks tõi endale Jalen Brunsoni, kellelt oodatakse väga palju. Selles ei ole küsimust, et meeskond on nüüd tugevam, aga kas tegemist on ikka mängijaga, kes Knicksi kõrgesse mängu aitab. Randle proovis mitu hooaega olla meeskonna liider, aga lõpuks tuli välja, et tal ei olnud selle jaoks ainest. Brunsoni õlul on raske koorem, sest fännid sooivad jõuda play-offi ja paberil on see meeskond selleks võimeline. Minul sellesse usku ei ole, aga Knicks on kahtlemata meeskond, kelle tegemistel tasub silma peal hoida.

                  Philadelphia 76ers - 5. Pink on ülitugev ja meeskond saaks teha mõne diili veel, aga ka hetkel on 76ers teinud head tööd ja tegemist on ühe suurima favoriidiga.

                  Atlanta Hawks - 5. Midagi oli vaja muuta ja see muutus Murray näol tehti. Küsimärke on palju, aga vähemalt midagi on tehtud ja nüüd võib põnevusega oodata, kas see tagameeste kooslus hakkab toimima.

                  Cleveland Cavaliers - 5+. Selle suve parim diil oli Mitchelli vahetus. Mitchell on play-offis ennast tõestanud ja kuigi Lauri oli hea, siis ta ei sobi nii hästi Cavaliersi joonisesse. Lisaks toodi tagasi Rubio, kes enne vigastust sobis siia võistkonda valatult. Cavaliers võib juba see hooaeg finaalist mõtlema hakata.







                  Kommentaar


                    Haa, pärast Flagrant fouli ei suuda seda liigat v tõsiselt võtta.
                    "An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"

                    Kommentaar


                      Kommentaar


                        Minu põhiturniiri ennustus.

                        Ida


                        1. Philadelphia 76ers - See tundub hetkel kõige loogilisem valik. Embiid on elu parimas vormis ja on viimastel hooaegadel napilt kõige väärtuslikuma mängija auhinnast ilma jäänud. See hooaeg on tal hea võimalus see lõpuks ära võita. James Harden on kindlasti parem kui eelmine hooaeg ja tundub, et ta on piisavalt motiveeritud. Ta on kaua olnud heades meeskondades ja osalenud tiitlijahis, aga otsustavatel hetkedel kahjuks pole asjad õnnestunud. Seekord ta ei pea olema meeskonna suurim liider ja võibolla ei tule enam paremat võimalust kui see hooaeg. Seega meil on kaks motiveeritud superstaari, kellel on mõlemal väga palju tõestada.

                        Ülejäänud koosseis on samuti tugev, Tyrese Maxey teine hooaeg oli võimas ja ma ootan veelgi paremat hooaega. Tucker võiks veel ühe tugeva hooaja teha ja koos temaga on 76ers kindlasti tugevam. Tobias Harris on saanud viimastel hooaegadel kriitikat, aga tegemist on kahtlemata hea mängijaga ja ma usun, et seda ooslust on võimalik panna hästi mängima. Harrelli toomisega kõrvaldati ka meeskonna ainuke puudus. Nüüd on Embiidile rohkem vahetust ja Harrell on põhiturniiri mängija.

                        Seega 76ersil on üks tugevamaid koosseise ja võrreldes teiste favoriitidega veidi rohkem põhiturniiri võidu peale ülesehitatud.


                        2. Boston Celtics - Kui seda skandaali poleks juhtunud, siis ma oleksin ilmselt pigem Bostoni pannud esimeseks. Brogdoni lisandumine muutis Bostoni pingi väga tugevaks ja nüüd on palju võimalusi koosseisuga mängimiseks ning erinevate taktikate proovimiseks. Korvi alla oleks võinud kellegi veel juurde tuua, sest Blake küll mingit kindlust ei tekita ja kardan, et tema aeg on lõplikult möödas. Gallinari sai ka kahjuks vigastada ja ma ennustaks Bostoni napilt teisele kohale.


                        3. Milwaukee Bucks - Võivad vabalt põhiturniiri kinni panna, aga pigem tundub, et Bucks annab oma põhimeestele rohkem puhkust kui teised tipud. Pink on Bucksil pikk ja mängijaid jagub. Mõne taseme kohta on küsimärke ja 76ersi ning Bostoni varumehed on ehk veidi kvaliteetsemad. Suurim nõrkus ongi mängijate tervis. Viimastel hooaegadel on paljudel põhimeestel probleeme olnud ja eks ka põhimeeste keskmine vanus on kõrge.


                        4. Miami Heat on ära vajumas. Põhiturniiri jaoks on neil kindlasti piisavalt korralik tiim, et võiks kõrge koha kätte saada. Oladipo ja Herro õlul on palju. Kui Oladipo on endiselt hea mängija ja Herro suudab tõestada, et ta on rohkemat kui tugev skoorija pingilt, siis on Miami ohtlik. Butler ja Adebayo ei ole piisavalt tugevad, et ilma abita tiitli eest heidelda. Lowry on kiirelt kehvaks mängijaks muutunud ja Robinson on täiesti ära kadumas. Seega mõni vahetusdiil on võimalik. Korvialune on Adebayo kõrval nõrk ja sinna oleks hädasti abijõudu vaja.

                        Pigem Miami on hetkel põhiturniirill tugevam meeskond kui play-offis. Seega neljas koht tundub loogiline.


                        5. Toronto Raptors - See pink tundub ikka kohutav, aga algviisik jälle liiga kõige ühtlasem ja kui kõik tervena püsivad, siis see meeskond on tugev. Kui saaks vaid pingile mõne hea mängija juurde.. Hetkel on meeskonnas 7-8 normaalset mängijat ja kui keegi üllatama ei hakka, siis see on liiga nõrk koosseis pika hooaja peale. Samas eelmine hooaeg oli veel nõrgem pink ja saadi ilusti hakkama.


                        6. Atlanta Hawks - Tundub pigem pühiturniiri meeskond ja see hooaeg saadakse ennast kohe käima. Jälle sellinne tiim, kes nagu võiks olla isegi kõrgemal, aga mingitel põhjustel ei ole suurt usku.


                        7. Cleveland Cavaliers - Läheb natuke aega, et kõik klappima saada aga see meeskond on paberil kindlasti tugevam kui minu ennustatud seitsmes kohta. Meeskond on tagamängijate ja pikkade osas ülivõimas, kahjuks pole häid ääremängijad. Vaadates Cavaliersi koosseisu, siis neil on palju mängijaid, keda saaks vahetada. Sobiva diili leidmine ei pruugi olla kerge, aga tuleks proovida, sest see meeskond on tugev ja üks täiendus võib Clevelandi muuta favoriidiks number üks.


                        8. Chicago Bulls - No ma ei teagi. Tegelikult ju on neil hea koosseis ja kui Ball oleks terve, siis võiks ju asi toimida, aga ilma temata see koosseis ei sobi hästi kokku. Ma arvan, et see hooaeg proovitakse veel ja kui ei õnnestu, siis see meeskond lüüakse laiali ja vähemalt Vucevic ei jätka.


                        9. Brooklyn Nets - No ei ole lihtne Netsile lõppkohta pakkuda. Tuleb mõelda loogiliselt ja suurem tõenäosus on, et midagi juhtub. Vigastused või tülid ja seega üheksas koht tundub aus.


                        10. New York Knicks - No nad ikka üritavad, aga ida tase on liiga tugev ja selle koosseisuga ei saa playoffi. Või noh äkki Brunson on ikkagi superkangelane?


                        11. Wahington WIzards - Beal on ikka vigastatud superstaar ja Porzingis enam vist ei ole suur staar? Muidu on neil ju täitsa okeid abilised ja võiks ju hea meeskond olla? Pigem ei ja üheteistkümneskoht tundub aus.


                        12. Detroit Pistons - Tahaks neid juba kõrgemale ennustada. Äge võistkond.


                        13. Orlando Magic - Tahaks neid ka kõrgemale ennustada. Veel ägedam kui Detroit.


                        14. Charlotte Hornets - Nad lihtsalt peavad tankima ja oma poolstaare vahetama hakkama? Nende puhul ei tea midagi, aga see meeskond ei ole kindlasti kõrges mängus.


                        15. Indiana Pacers - Turner tuleks ka ära vahetada ja saab täiesti uuelt lehelt alustada.



                        Lääs


                        1. Phoenix Suns - Nende pink tundub nii hea, et jälle see põhiturniiri tiitel ära võtta. Booker on põhiturniiril võimas ja isegi kui Paul pooltes mängudes kaasa ei löö, siis peaksid võitma. Hmm, ma hakkasin nüüd natuke kahtlema. Päris palju näljaseid võistkondi on, kes võiks Sunsi rünnata. Jään siiski oma esialgse pakkumise juurde ja tuleb ära see esikoht.


                        2. Memphis Grizzlies - Paremad kui eelmine hooaeg, aga Suns jääb kuidagi veel ette. Võib juhtuda, et eelmine hooaeg oli ületus ja langetakse, aga see tiim tundub samas pigem põhiturniiri meeskond ja seega usun neisse.


                        3. Golden State Warriors - Igav ennustus. Esikolmik on sama, mis eelmine hooaeg. Warriors on tugevam kui eelmine hooaeg ja no tundub, et nende skandaal oli rahulikum kui Bostoni oma. Kui liiga palju põhimeestele puhkust antakse, siis mu ennustus võib mööda minna, aga ma arvan, et soovitakse pigem asjad kindla peale ära teha.


                        4. Minnesota Timberwolves - Palju tugevam kui eelmine hooaeg ja ei imestaks kui minnakse põhiturniiri esikohta püüda. Esialgu jään konservatiivseks ja ennustan Minnesota neljandaks.


                        5. Los Angeles Clippers - Liiga kõige sügavam meeskond. Neil on 11-12 head mängijat ja sellise koosseisuga ei saa neid halvemale kohale panna.


                        6. Dallas Mavericks - Ma olen Dallast vist alati pigem tugevamaks pidanud kui nad on. Luka on imeline mängija, aga see koosseis ei ole isegi top 10 liigas. Seega kuues koht tundub aus.


                        7. New Orleans Pelicans - Kui Zion on terve ja hea, siis võivad ka kõrgemale jõuda. Ma usun, et eelmine hooaeg karastas seda tiimi ja Pelicansil tasub silma peal hoida.


                        8. Denver Nuggets - Liiga palju küsimärke. Jokic peab ikka haige hooaja tegema, et seda tiimi kõrgemale vedada. Ideaalis võiksid olla top 6 meeskond, aga ma ei taha usaldada meeskondi, kus põhimehed alles naasevad pikalt vigastuspausilt.



                        9. Los Angeles Lakers - No ei usu hetkel neisse, aga võiks ju paremad olla kui eelmine hooaeg.


                        10. Portland Trail Blazers - Algviisik on ju kõva ja pingil on ka paar okeid mängijat. Minu arust on hea meeskond, aga lääs on see hooaeg ebareaalselt tugev ja Portland peab ikka võimsa hooaja tegema, et play-offi jõuda.


                        11. Sacramento Kings - Tugevam kui eelmine hooaeg, aga väga halb seis on. Läänes on palju tugevaid meeskondi ja 4 nõrka. Kings jääb jälle sinna tugevate ja nõrkade vahele. Mingit arengut endiselt ei toimu.


                        12-15. on neli tankivat võistkonda. Spurs ja Oklahoma on ikka väga nõrgad paberil. Jazzil on isegi täitsa okei koosseis ja nad võiks veel hakata olulist rolli mängima vahetusdiilide osas ning neil on võimalus tiitlimängus kaudselt kaasa lüüa.

                        Kommentaar


                          Mis seal Bostonis juhtus?

                          Kommentaar


                            Suck-it Udoka tonksas kõiki mängijad vms.

                            Kommentaar


                              Cavaliers tundub päris hea. Mitchell ei pea üksi rünnakut enam vedama. Mobley ja Allen on kaitses ülivõimsad. Tundub üks meeskondadest, kes võiks Bucksile ohtlik olla. Brogdoni roll on Bostonis tagasihoidlikum kui ma oleks oodanud, aga äkki asi paraneb.

                              Kommentaar


                                Läänes on asjad ikka väga põnevad.

                                Denver - Jokic on endiselt imelises hoos ja tassib oma tiimi. Pink on endiselt nõrk, aga Murray hakkab vaikselt vormi tõusma. Gordon on väga hea olnud ja Porter Jr on endiselt üks liiga parimaid kaugviskajaid. Ta on kahjuks kogu aeg vigastustega hädas, aga arvestades kui kaua ta väljas oli, siis hetkel on seis hea.

                                Memphis on oodatult tugev ja seda olukorras, kus nende kolm parimat mängijat on väga vähe saanud koos mängida. Keegi on alati vigastatud olnud ja usun, et see tiim võitleb kindlasti läänes esikoha eest.

                                Pelicans on hetkel lääne parim meeskond. Ingram on väga pikalt väljas olnud, aga Zion on see hooaeg ikka ebareaalselt hea olnud ja kui Ingram lõpuks terveks saab, siis on Pelicansi alistamine päris raske.

                                Suns on hea, aga pole usku, et nad tiitli eest võidelda suudaks. Põhiturniiril on hoolimata vigastustest hästi mängitud, aga ma arvan, et hetkel ollakse heal juhul top 10 tiim liigas.

                                Los ANgeles Clippers üritab oma põhmehi hoida ja Leonard on veel päris roostes. Kui Leonard ja George play-offis terved on, siis sellel tiimil on samuti potentsiaali lääne parim olla.

                                Golden State on endiselt mängus, aga Curry vigastus tuli halval hetkel ja nüüd saab Poole näidata sisu ja meeskonda mängus hoida. Aga see hooaeg ma neid võitmas ei näe. Nets,Celtics, 76ers,Cavaliers ja Bucks tunduvad kõik tugevamad. Läänes ma ei imestaks kui nad finaali saaks, aga võitu ma ei usu.

                                Dallas on alati mängus, aga Luka üksi neid kõrgele ei tassi ja mul pole tema kaaslastesse mingit usku.

                                Portlandi algviisik on nii hea, et nad võivad samuti unistada läänekonverentsi finaalikohast.

                                Minnesota on ennast kohutava vahetusdiiliga halba olukorda mänginud, aga top 10 koht ei tohiks olla võimatu.

                                Sacramento Kings on kõik mängu pannud ja nad lihtsalt peavad play-offi jõudma. Ma loodan, et see ka nii juhtub ja vahelduseks võiks nad ka põhiturniiri lõppedes mängus olla.

                                Lakes on pekkis ja play-off oleks ime, pigem saab sinna Jazz, aga ma arvan, et ka nemad vajuvad ära. Nii kaua kui Minnesota midagi ei muuda on neil muidugi lootust.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X