320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

NBA

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'NBA\'

Vedrujalg on eelmise aasta rookie.Pani eelmise hooaja All Star Weekendi donkamisvõistluse kinni!
    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Vastus teemale \'NBA\'

Algselt postitas marcello

Vedrujalg on eelmise aasta rookie.Pani eelmise hooaja All Star Weekendi donkamisvõistluse kinni!
      njaa ma just lootsin, et see aasta saan imetleda kuidas ta särab aga pohh.
      jokers to the right
      clowns to the left of me

Kommentaar

Vastus teemale \'NBA\'

Miks sa arvad,et ta see aasta osa ei võta?
        Donkamisest kindlasti kui ei siis pead aastakese veel ootama.2007 Sophomores vs. Rookies on ta kindlasti
        INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Vastus teemale \'NBA\'

ma just tahtsin teda dunk\'amisvõistlusel näha. kuskilt eelmise aasta videot ei ole võimalik tõmmata?
          jokers to the right
          clowns to the left of me

Kommentaar

Vastus teemale \'NBA\'

äkki leiad siit midagi: http://www.nba.com/allstar2005/rising_stars/

Ja seesamune,et Vedrujalg võib see hooaeg Sophomore vs. Rookies ka platsil olla
            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Vastus teemale \'NBA\'

äkki leiad siit midagi: http://www.nba.com/allstar2005/rising_stars/

Ja seesamune,et Vedrujalg võib see hooaeg Sophomore vs. Rookies ka platsil olla
              tänan...see oli lihtsalt mega.
              jokers to the right
              clowns to the left of me

Kommentaar

Vastus teemale \'NBA\'

kellel on viasat, siis sellel on lihtne- www.tv1.lt väidab, et näitavad NBA-d
                Selle nädala mängud nt Cavs-Jazz ja Cavs-Bulls. Pole paha ma ütleks.

Kommentaar

Vastus teemale \'NBA\'

Donkamisest kindlasti kui ei siis pead aastakese veel ootama.2007 Sophomores vs. Rookies on ta kindlasti
                  kui ta teist aastat NBA-s veedab, siis saab ta ikkagi see aasta viimase võimaluse või kuidas? eelmine aasta rookie, see aasta sophomore - või olen ma millestki valesti aru saanud?
                  ½121½

Kommentaar

Vastus teemale \'NBA\'

hmmm Bryant kolme veerandajaga 62 silma, pole justkui paha, mis siis saanuks, kui ta viimasel veerandajal ka mänginuks?

Kommentaar

Vastus teemale \'NBA\'

Algselt postitas dreyd

kellel on viasat, siis sellel on lihtne- www.tv1.lt väidab, et näitavad NBA-d
                      Selle nädala mängud nt Cavs-Jazz ja Cavs-Bulls. Pole paha ma ütleks.
                      seda kanalit näeb viasatiga?
                      Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Vastus teemale \'NBA\'

aga jõuluõhtal kohtuva spurs ja pistons...BAD BOYS SHUT \'EM DOWN!

edit: 23 detsember siiski.
                        jokers to the right
                        clowns to the left of me

Kommentaar

Vastus teemale \'NBA\'

Algselt postitas Hughes

kui ta teist aastat NBA-s veedab, siis saab ta ikkagi see aasta viimase võimaluse või kuidas? eelmine aasta rookie, see aasta sophomore - või olen ma millestki valesti aru saanud?
                          Minu kala jah.Oma arust ma isegi muutsin postitust aga ju siis mitte
                          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Vastus teemale \'NBA\'

pole küll otseselt teemasse aga sooviks saada vince dunki üle selle prantsuse udu?

edit: sain juba
                            jokers to the right
                            clowns to the left of me

Kommentaar

Vastus teemale \'NBA\'

Puht ebaprofessionaalsest huvist - kes või mis on prantsuse udu?

Kommentaar

Vastus teemale \'NBA\'

Algselt postitas skint

Puht ebaprofessionaalsest huvist - kes või mis on prantsuse udu?
                                märksõnad- Sydney 2000. a. olümpiaturniir. Pikk prantslane, Wisse või Wiese, vms. Carter hüppab üle selle mehe, kes on teoreetiliselt vähemalt 2.10 kõrge.

Kommentaar

Working...
                                X