päris kõva konkurents on Vene koondises, isegi Rotchev ei mahu Touril sõitjate hulka
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Suusatamise MK
Collapse
X
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustHäbi Eesti suusatamine!!!!!!!!!!!
Kommentaar
-
See aasta ma loodan, et tour te skii võidab Taihman, kuigi täna oli halb sõit tema poolt.Bauer on heas vormis ja ilmselt nende kahe vahel võitluseks esikoha nimel läheb võibolla ka Hetland ja Södergren. Eesti meestest võiks Mae oma eelmise aasta kohta parandada. Rehema võiks saada 40 parema hulka ja teistelt eestlastelt ootaks tuuri lõpetamist. Naistest võidab kas Björgen või Kuitunen teised natuke nõrgemad eesti naised võiksid üritada mitte jääda viimaseks.
Kommentaar
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustSee aasta ma loodan, et tour te skii võidab Taihman, kuigi täna oli halb sõit tema poolt.Bauer on heas vormis ja ilmselt nende kahe vahel võitluseks esikoha nimel läheb võibolla ka Hetland ja Södergren. Eesti meestest võiks Mae oma eelmise aasta kohta parandada. Rehema võiks saada 40 parema hulka ja teistelt eestlastelt ootaks tuuri lõpetamist. Naistest võidab kas Björgen või Kuitunen teised natuke nõrgemad eesti naised võiksid üritada mitte jääda viimaseks.b-day
Kommentaar
-
Nooh täna oli juba midagigi rõõmustavamat :P...Mulle nagu jubedalt ikka meeldib see Tour de Ski... see on nagu sellepärast eriti hea ,et seal üllatavad alati uued mehed... eriti hästi oli näha seda tänasel sprindi etapil, kus eestlane Timo Simonlatser sai 7. koha ja sprindifinaalis üllatasid venelased...Minu arust on hea kui uued näod tulevad suusatamises tippu ... Ja see tegi ka asja nagu eriti põnevaks... Ainuke miinus pool on see ,et siiski jamh omadele ei saa palju kaasa elada...Ei ole nii tasemel kui peaks:P
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustSimonlatser pani julgelt ja näitas teistele eesti pussudele koha kätte ja muidugi minu isiklik lemmik oli Gjerdaelen oma rekkamehe prillidega
Aga Simonlatserist rääkides, mine tea mida ta finaalis oleks teinud, kui poleks kukkunud pool finaalis (muidugi ,kui oleks edasi saanud)
Kommentaar
-
Algselt postitas runno Vaata postitustSul elus mingeid pooltoone ka eksisteerib muidu?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustma alati loodan et eesti võidab jalkas ja kalev teeb rockile ära.ei ole ma eriti mingi pessimist vaid ikka optimistarmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar