Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Suusatamise MK

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

päris kõva konkurents on Vene koondises, isegi Rotchev ei mahu Touril sõitjate hulka
    AILTON

Kommentaar

Norras asi veel hullem.
      Sprindikullad Anti Saarepuule ja Kaija Udrasele:

Kommentaar

Häbi Eesti suusatamine!!!!!!!!!!!
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
          Häbi Eesti suusatamine!!!!!!!!!!!
          Sul elus mingeid pooltoone ka eksisteerib muidu?

Kommentaar

suht kusine on seis tõesti, vaikselt meenuvad kaugemad ajad, ainult et siis ei räägitud enne hooaega suure suuga.
            AILTON

Kommentaar

See aasta ma loodan, et tour te skii võidab Taihman, kuigi täna oli halb sõit tema poolt.Bauer on heas vormis ja ilmselt nende kahe vahel võitluseks esikoha nimel läheb võibolla ka Hetland ja Södergren. Eesti meestest võiks Mae oma eelmise aasta kohta parandada. Rehema võiks saada 40 parema hulka ja teistelt eestlastelt ootaks tuuri lõpetamist. Naistest võidab kas Björgen või Kuitunen teised natuke nõrgemad eesti naised võiksid üritada mitte jääda viimaseks.

Kommentaar

Algselt postitas karl54 Vaata postitust
                See aasta ma loodan, et tour te skii võidab Taihman, kuigi täna oli halb sõit tema poolt.Bauer on heas vormis ja ilmselt nende kahe vahel võitluseks esikoha nimel läheb võibolla ka Hetland ja Södergren. Eesti meestest võiks Mae oma eelmise aasta kohta parandada. Rehema võiks saada 40 parema hulka ja teistelt eestlastelt ootaks tuuri lõpetamist. Naistest võidab kas Björgen või Kuitunen teised natuke nõrgemad eesti naised võiksid üritada mitte jääda viimaseks.
                sa oled nii nummi oma jutuga...nigu kuuse lemps
                b-day

Kommentaar

Ega jah midagi rõõmustavat ei ole aga seda oli ka oodata.

Kommentaar

Täitsa uskumatu.
                    Naistest pääsesid Sprindi 30 hulka nii Kaili Sirge kui kaTatjana Mannima.
                    Meestest vaid Simonlatser.
                    Nüüd vähemalt midagi jäligida

Kommentaar

Nooh täna oli juba midagigi rõõmustavamat :P...Mulle nagu jubedalt ikka meeldib see Tour de Ski... see on nagu sellepärast eriti hea ,et seal üllatavad alati uued mehed... eriti hästi oli näha seda tänasel sprindi etapil, kus eestlane Timo Simonlatser sai 7. koha ja sprindifinaalis üllatasid venelased...Minu arust on hea kui uued näod tulevad suusatamises tippu ... Ja see tegi ka asja nagu eriti põnevaks... Ainuke miinus pool on see ,et siiski jamh omadele ei saa palju kaasa elada...Ei ole nii tasemel kui peaks:P

Kommentaar

Simonlatser pani julgelt ja näitas teistele eesti pussudele koha kätte ja muidugi minu isiklik lemmik oli Gjerdalen oma rekkamehe prillidega
                        AILTON

Kommentaar

Algselt postitas Mikk4 Vaata postitust
                          Simonlatser pani julgelt ja näitas teistele eesti pussudele koha kätte ja muidugi minu isiklik lemmik oli Gjerdaelen oma rekkamehe prillidega
                          Ja juba lahe nägi see vend välja nende prillidega.
                          Aga Simonlatserist rääkides, mine tea mida ta finaalis oleks teinud, kui poleks kukkunud pool finaalis (muidugi ,kui oleks edasi saanud)

Kommentaar

Simonlatser pani täna hästi ja Tord Asle Gjerdalen nägi oma prillidega lahe välja. Väike pildike ka temast.

Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                            Algselt postitas taku*
                            Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Algselt postitas runno Vaata postitust
                              Sul elus mingeid pooltoone ka eksisteerib muidu?
                              ma alati loodan et eesti võidab jalkas ja kalev teeb rockile ära.ei ole ma eriti mingi pessimist vaid ikka optimist
                              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                              Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                                ma alati loodan et eesti võidab jalkas ja kalev teeb rockile ära.ei ole ma eriti mingi pessimist vaid ikka optimist
                                Hea, et sa küsimusest aru said.
                                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Working...
                                X