Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Suusatamise MK

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Artur
    Veerpalu's great form in major championships and lack of such outside these competitions has caused many to believe that he has used illegal performance enhancing drugs in order to win. Nevertheless, it is yet to be proven that Veerpalu has been involved with doping

Eelnev kõik on pärast äsjast MM võitu ilmunud Veerpalu-teemalisse ingliskeelsesse Wikipedia artiklisse...
    Mõni kade venku või tsehh kindlasti kirjutas. Igal loll saab sinna crap-i kirjutada.

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
      Mõni kade venku või tsehh kindlasti kirjutas. Igal loll saab sinna crap-i kirjutada.
      Pigem juba mõni norrakas või rootslane.

Kommentaar

olgem ausad, see jutt oli täiesti ette oodatav
        Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

ma kahtlustan kašuube, jorubasid ja eskimoid.

edit: ahah, noh, andku nad andeks.

Kommentaar

nojah äge värk ju

Kommentaar

Kuidas muidu oma pettumust välja näidata, kui mitte teisi mahatehes.

Kommentaar

Ma olen enam kui kindel, et Veerpalu ja teised eestlased pole mingid ajudeta kanad, kes arvavad, et doping on tee võitudeni. Ja eks Aftenposten üritab skandaali tekitamisega ka natukene rohkem oma lehte müüa.

Kommentaar

no olgem ausad. Teiste silmade läbi võib ju as kahtlane olla küll. Et võistleb väha ja siis on mingi kolmekümnes ja siis tuleb MM ja lükkab põske kõigile.

Oli ju selline vägev kreeka 200m jooksja kes 2x aastas võistles...

Kommentaar

Norrakad ohivad ju kogu aeg, kui nende omad ei võida. Seda võis juba oodata, kui neil võistlus perse läheb, siis kasutavad kõik dopingut.
                    Lõvi helistab põlevale ringile:
                    «Kuule, ma hüppan õhtul läbi!»

Kommentaar

Pole siin midagi kahtlast. Nädal aega tagasi oli ta üheksas ja paar korda on ta veel see hooaeg esikümnes olnud. Normaalne ,et sellises vanuses keskendutakse hooaja tähtsamale sõidule ja pole vaja tõmmelda MK etappidel. Kõik kes sellel hooajal MK etappidel on esikolmiku seas olnud polnud eile tegijate sea.

Kommentaar

homme veerpalu hakkab siis suusavahetusega sõidus jälle enda imelist klassikatehnikat näitama
                        www.netsoccer2.com

Kommentaar

Algselt postitas rainer44 Vaata postitust
                          homme veerpalu hakkab siis suusavahetusega sõidus jälle enda imelist klassikatehnikat näitama
                          klassikas võiks eest ära saada, aga ilmselt nii ei juhtu.
                          vabatehnikas võiks eluparima sõidu teha.
                          FC Flora

Kommentaar

Ma tahaks teada, millal ükskord see kahes stiilis sõit tehakse niimoodi, et vabatehnika esimesena ja siis klassika.

Kommentaar

Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
                              klassikas võiks eest ära saada, aga ilmselt nii ei juhtu.
                              vabatehnikas võiks eluparima sõidu teha.
                              enne põlvevigastust ta suutis juu sapporo mk -l suusavahetuses 4.ks tulla
                              www.netsoccer2.com

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust
                                Ma tahaks teada, millal ükskord see kahes stiilis sõit tehakse niimoodi, et vabatehnika esimesena ja siis klassika.
                                Võiks üldse proovida seda distantsi ka eraldistardist. See võiks päris huvitav olla.
                                Algselt postitas budulojus
                                kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Working...
                                X