Algselt postitas marti88
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Suusatamise MK
Collapse
X
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustKuigi jah, ma ei saa naeru pidama. Steiv, marti88 püüab praegu su enesekindlust tõsta
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustSina ju tsiteerisid mind kui ma vastasin "neiu" krissu kommentaarile 60-e kohtade suhtes. Et sinusugusele midagi selgeks teha siis--mina vastasin krissu kommentaarile ja sina tulid tulemustest rääkima, tsiteerides mind.
Vist ikka peaks eelnevaid poste lugema või mis? Muidu äkki tekib mingi rängemat sorti kompleks...
Ma oskan teha multi-tsitaati ja kui minu jaoks oleks krissu algne kommentaar ka midagi tähendanud, siis oleks selle ka vastusesse kaasanud.
Kuna ma seda ei teinud, siis oli siiski eesmärk vastata AINULT sinu kommentaarile (mida ma ka tegin) lihtsalt kerge ülevaatega tema saavutustest tippvõistlustel.
Eks ma järgmine kord siis kirjutan kerge ääremärkuse, kui ma ei taha, et sa arvestaksid kelle iganes eelmis(t)e jaburate postitusega ja ei hakkaks neid seostama minu omaga.
case closedMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitusthakkaks neid seostama minu omaga.
Teemasse ka:
Norra suusakoondis teatas, et nädalavahetusel Otepääl toimuval MK-etapil ei osale ühtegi suusatajat, kes tegid kaasa Tour de Skil.
Seega ei tee kaasa ei meeste seas teise koha saanud Petter Northug ega naiste konkurentsis neljas olnud Kristin Steira, kirjutab ERR Sport.
Sellest hoolimata on meeste jaoks Otepää võistlused üliolulised, sest nädalavahetusel näidatavad tulemusi arvestatakse olümpiakoondise koostamisel.
Meeste 15 km eraldistardist klassikasõidus stardivad teiste seas Odd-Björn Hjelmeseth, Jens Arne Svartedal ja Anders Aukland. Meeste klassikasprindis aga Eldar Rönning ja Jon Kristian DahlINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustSellest hoolimata on meeste jaoks Otepää võistlused üliolulised, sest nädalavahetusel näidatavad tulemusi arvestatakse olümpiakoondise koostamisel.
Meeste 15 km eraldistardist klassikasõidus stardivad teiste seas Odd-Björn Hjelmeseth, Jens Arne Svartedal ja Anders Aukland. Meeste klassikasprindis aga Eldar Rönning ja Jon Kristian Dahlthe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Vaatasin homset meeste 15 km stardinimekirja ja stardis on vaid 62 meest. Eestlasi on stardis lausa 14, ja loota on ,et mitmedki neist, peale meie kolme tugevaima murdmaamehe, võivad homme punktidele sõita.
Ka naisi on 10 km klassika sõidus üllatavalt vähe, vaid 49. Eestlannasi stardis 6.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustVaatasin homset meeste 15 km stardinimekirja ja stardis on vaid 62 meest. Eestlasi on stardis lausa 14, ja loota on ,et mitmedki neist, peale meie kolme tugevaima murdmaamehe, võivad homme punktidele sõita.
Ka naisi on 10 km klassika sõidus üllatavalt vähe, vaid 49. Eestlannasi stardis 6.AILTON
Kommentaar
-
Algselt postitas MaskVaatasin homset meeste 15 km stardinimekirja ja stardis on vaid 62 meest. Eestlasi on stardis lausa 14, ja loota on ,et mitmedki neist, peale meie kolme tugevaima murdmaamehe, võivad homme punktidele sõita.
Ka naisi on 10 km klassika sõidus üllatavalt vähe, vaid 49. Eestlannasi stardis 6.Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustVäga tagasihoidlikud stardilistid on tõesti. Ma usun et Tour mõjus sportlastele raskemini kui võib-olla arvatakse. Sellest hoolimata loodan, et rahvast on kõvasti, et üks korralik suusapidu teha ja et ikka omadest keegi pjedestaalile roniks
Tagasihoidlikuma osalejate arvu põhjuseks kipub alati olema tiitlivõistlus või siis ei viitsita kahtlaste ilmastikuolude tõttu end kohale venitada.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Otepääl on olnud läbi aegade üsna vähe võistlejaid. Paljudele ei sobi just rajaprofiil mis MK etappidel on üks raskemaid(koos tehvandi tõusuga)
Mind pani eilsete spordiuudiste ajal aga hoopis imestama see, et Lemps oli oma kulda väärt sissejuhatustöö hoopis Kalkuni õlgadele pannud ja endast polnud mitte piiksugi juttu. Tea kas täna kommenteerib nii et suu vahutab? vahutab just sellepärast et paar aastat tagasi ta võistluste eelõhtul küll parimas konditsioonis polnud.
edit: Läheb teemasse täpselt. Hoidke oma piip ja prillid ! http://suusk.saku.ee/klipid/klipp/92F6gHtVubM/
No kurat see Kuuse on ikka haige pervert, isegi treeningu ajal kisub sportlased rajalt maha.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar