Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Soome yle2 kannab soomlaste mängud otse yle ja lisaks medalimängud pakun 1.Rootsi 2.Venemaa 3.Soome.Eesti koosseisu kahjuks turniiri lehelt ei leia.Eks see endistest meistriliigas ja praegu HHLis mängivatest meestest koosne.Loodan et Lääne Tiit on oma jääpalluri karjääri lõpetanud .Kui see vend ikka veel satsi võetakse siis miks mina kodus olen ,oma titaan põlvega olen raudselt kõvem mees kui Lääne Tiit
Lääne Tiitu seekordses koosseisus pole, nimekirjast ei leidnud vähemalt. Nimede põhjal võib öelda, et endised või praegused hokimehed ajavad palli taga nüüd jää peal.
Eesti võitis ka Kõrgõstani 13 - 0.
Pankov Tallinna Tiigrites ,Pantrites,Tartu Välgus,Kohtla-Järve Centralis mänginud .Eesti meister Pantrite,Välguga.Esindanud Eesti koondist viimati 2010 MMil.
Täna siis viimane päev et EMV mehi yles anda Pantrites juba järgmine mäng jääl Rainer Palu,Aleksei Romanovski ja oh imet Roman Potshinok!!!!Viiking Spordi ridades uued Valiullin ,Zorin,Sizov.Kas vanameister Valiullin s1966 mängib ka või on treener?
Kommentaar