320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

HOKI

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Vastus teemale \'HOKI\'

    Jäähoki MM-i 1. divisjoni B-grupi turniiril Tallinnas pidi Eesti meeskond avamängus 1:3 (0:2 1:1 0:0) alla vanduma Poola koondisele.

    Poola koondise peatreener Rudolf Rohacek ütles, et otsustavaks kujunes esimene periood, kui arvulisest ülekaalust avati kiiresti skoor ja suudeti veel eduseisu kasvatada.

    Poola koondises parimaks valitud Czerkawski sõnas, et iga turniiri avamäng on tähtis ja selle võit samuti. NHL-is mängiva Czerkawski kinnitusel on Eestil head tehniliste ja individuaalsete oskustega mängijad.

    \"Samas olin ma enne kohtumist pisut närvis, sest polnud Poola koondist terve aasta näinud ja ei teadnud täpselt, milleks me võimelised oleme.\"

    Eesti koondise peatreeneri Juri Tsepilovi sõnul oli meie koondise algus närviline, mängijad ehk liialt emotsionaalsed. \"Teisel kolmandikul oli meil päris palju väravalöömise momente, kuid ebaõnnestusime. Samuti oli tugevaks löögiks Poola koondise kolmas värav kolmandiku eelviimasel sekundil.\"

    Küsimusele, miks lõpus seisul 1:3 väravavahti kuuenda väljakumängija vastu ei vahetatud, vastas Tsepilov, et selleks ei olnud võimalust, kuna vastased võtsid mängijad hästi kinni.

    Eesti koondise mängu parimaks mängijaks valitud Eduard Valiullin ütles, et reaalselt ongi Poola ju meist klassilt kõrgem ja et osad mängijad \"kõrbesid\" liialt enne esimest kodumängu ja ei näidanud oma parimat hokit. Valiullini sõnul seisneb tasemevahe selles, et meil on meeskonnas kõigest viis proffi, kuid Poolal on neid poole meeskonna jagu.

    Pelle Sildre arvates alustas Eesti mängu tagasihoidlikult, vähese agressiivsusega, mis maksis ka kohe kätte.

    Turniiri esimeses kohtumises tegid Leedu ja Holland 3:3 viigi. Tänases viimases mängus asuvad vastamisi Horvaatia ja Austria (hetkel on seis 0:5, peale II perioodi).
    Homme kell 20:00 kohtub Eesti Austriaga.

    Kommentaar


      Vastus teemale \'HOKI\'

      Tallinnas toimuval jäähoki maailmameistrivõistluste 1. divisjoni B-alagrupiturniiri teises voorus kaotas Eesti 1:3 (1:0, 0:2, 0:1) Austriale.

      Kui mängitud oli 15.26, viis Roman Potšinok Eduard Valiullini söödust Eesti meeskonna arvulisest ülekaalust juhtima. Sean Selmer viigistas samuti arvulisest ülekaalust teise kolmandiku alguses, Mike Stewart viis aga austerlased ette kuus sekundit enne viimast vaheaega. Otsustava värava viskas Selmer kohtumise viimasel minutil tühja Eesti väravasse.

      Eesti koondise väravas tegi Aleksei Terentjev 47, austerlastel Reinhard Divis 16 tõrjet. Eesti teenis 20, Austria aga 10 karistusminutit.

      Kahe vooru järel on Austrial neli, Hollandil ja Leedul kolm, Poolal kaks ning Eestil ja Horvaatial null punkti.

      Eesti hokiga on kodusel MM-l ühel pool. Huvitab vaid kohtumine Leeduga. Kas ka 1:3?

      Kommentaar


        Vastus teemale \'HOKI\'

        Algselt postitas lennat


        Eesti hokiga on kodusel MM-l ühel pool. Huvitab vaid kohtumine Leeduga. Kas ka 1:3?
        Tänu Leedu võidule on kõik peale esikoha veel lahti.
        Piisab Leedut võita ja siis võib tekkida surnud ring.

        Kommentaar


          Vastus teemale \'HOKI\'

          Olen mõlemat Eesti koondise mängu vaatamas käinud ja õhkkond ning loodud tingimused on korralikud. Müüakse õlut, siidrit, longerot + muidugi karastavaid jooke, süüa, meeneid jne.
          Teadustaja on korralik, helisüsteem tasemel, ainukese asjana tõid tuttavad välja asjaolu, et NHL-i vaadates võid T-särgiga mängul olla ja ikka on palav, Suurhallis panime teiseks mänguks ikka kindad kätte ja lisaks kampsuni selga Aga see on köki-möki.
          Eesti on esitanud võitluslikud partiid, vbla Poola-mängu avakolmandik jäi pehmeks, aga eilne mäng austerlastega oli küll äge andmine juba. Väga kaasahaarav!
          Kohapeal vaatamist ei anna võrreldagi telerist jälgimisega. Ja palju on rahvast hallis?
          Ikka ei vea poolt saaligi täis. Reklaami enne turniiri nagu oli, aga samas ega ta liialt pealetükkivaks ei muutunud, s.t. üldiselt ikka ebapiisavalt. Natuke kehv lugu üldiselt. Kui tuua põhjuseks, et eestlasi satsis vaid 4, siis sellega olen ma nõus. Muidugi oleks hulga toredam jälgida oma poisse mängimas, aga tundub et sellega läheb veel hea tükk aega.
          Samas et see üldse kunagi toimuma saaks, ongi säärased turniirid olulised, et seda hokipisikut levitada.
          Igaljuhul soovitan oma p***e kasvõi korragi Suurhalli vedada ja ise järele vaadata!

          Kommentaar


            Vastus teemale \'HOKI\'

            Antzu ei näinud, aga Poola vastu mängu sai Suurhallist jälgitud.
            Pean tunnistama, et see oli mu esimene hokimäng live´s vaadata ja alguses oli raske mängule keskenduda. Seepärast magasin maha ka esimese värava, mille meie kiiper (kes suht ebakindlalt mängides) sisse laskis.
            Põhitribüünil istudes oli meldivalt jahe temperatuur, erirahvusest naabrid ja õhus hõljus pohmeluse pahmott. Õhk muutus ülemisele tasandile istuma minnes veel jahedamaks, kuid alkohaisust puhtamaks.
            Poolakad olid suuremad ja tugevamad...Kuigi hea õnne korral oleks võinud seis meie kasuks olla.
            Mind ei häiri pörmugi, et koondis nii venekeelne on. Poogen.

            \"Eesti suru Leedu vastu jääd (?!)\"

            Kommentaar


              Vastus teemale \'HOKI\'

              Külm on seal jah! Väga külm. Aga no eelmine kord kui saku suurhallis toimus \"see mis iganes cup\", siis oli jää liiga pehme. Nüüd nad kompenseerivad seda vist kondeka põhja keeramisega. Aga see selleks.
              Rahva arvu kohta nii palju - hea, et niigi palju on! Loen koguag kommentaare, et sattusin esimest korda lives jälgima jne. Ju siis ikka on rahvast. Kui aus olla, siis ma kartsin, et tuleb veel vähem. ja ega seda rahvast seal väga vähe ei ole.


              ajusurm
              How does Freddy Kruger wipe his butt?

              Kommentaar


                Vastus teemale \'HOKI\'

                Njaa, tuleb meelde, kuidas kunagi ammu sai Linnahallis C grupi valikmänge vaatamas käidud. Mingil imekombel oli ka Jaapan sellesse seltskonda kukkunud ja nende 3 fänni pakkusid kohalikele karvamütsidele kenasti elamusi. Kusjuures Eestil õnnestus veel 2:2 viik kätte saada nende vastu, kusjuures juba siis väravat kaitsnud Terentjev saatis korda väikesi imesid. Saalis valitsesid miinuskraadid, viinapudel käis läki-läkide vahel ringi ja Nippon! karjuvatele japsidele lubati trumm pähe kinni lüüa. 3/4 kohti oli raudselt täis ning skandeeriti traditsioonilisi ergutusi nagu šaibu-šaibu ja malatsõ.

                Üks mäng on veel hästi meeles, nimelt Ukraina? vastu. Eesti jäi suht kiirelt kaheväravalisse kaotusseisu, kuid suht lõpu eel suudeti üks tagasi mängida. Viimased minutid möödusid marulise surve all ja sisuliselt täismaja ülimalt häälekal toetusel. Siis mingil hetkel said fännid (enam ei mäleta, mis põhjusel ja kelle peale) kurjaks ja väljakule hakkas lendama plast- ja tühje viinapudeleid, sekka ka mõni ükskik tool. Õnneks suudeti rahvas maha rahustada ja mängiti lõpuni. Igatahes tagas Eesti koha 4. hulgas ja pääses B gruppi.
                Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

                Kommentaar


                  Vastus teemale \'HOKI\'

                  Oli ka minul seal olles eile üllatus, kui külm tribüünidel on. All poordi taga seistes ei olnud seda külma nii palju tunda. Kuna ma seal kaamerat pea käes hoidma, siis on ka minult paratamatult kindad käes. Kuid mis rahvasse puutub, siis peab tõdema, et vähe seda on, kuid vähemalt oli sedagi, eile sai kohapeal viibitud ka Hollandi ja Horvaatia mängu ajal ja siis jäi seda rahvast ikka korralikult vähemaks, ligemale 250 inimese kanti. Vähemalt tullakse Eesti mängudeks kohale. Poola vastu oli seda rahvast minu arvates vähem, kuid Austria vastu juba parajajalt normaalne. Oma moodi huumorit pakkusid Austria fännid, kui neile oli juba võit kindel, u. 5-10min enne kohtumise lõppu mõned vennad end üsna alasti koorinult mööda tribüüne rahva seast läbi jalutasid.
                  "The more we sweat in training, the less we bleed in battle"

                  http://runplus.wordpress.com

                  "Fitness is a battle, welcome to the front line"

                  Kommentaar


                    Vastus teemale \'HOKI\'

                    Kunagi, vist 1987, kui Linnahallis mängisid CCCP esiliigas kohalik kokkuklopsitud punt nimega Tallinna Talleks ja Leningradi SKA. Olin ka kohal ja jube külm oli. Pärast mitut Talleksi mängijate käe ja kepi läbi sooritet korralikku potti saadi vististi 2:3 (elik 3:4) tappa. Venekeelsetele joptvojumattidele ei näinud lõppu tulevat. Pole hiljem enam elus hokit vaatamas käinud. Kohutav hapukas küüslaugu- ja viinahais on siiamaani meeles.

                    Kommentaar


                      Vastus teemale \'HOKI\'

                      leedukatelt siis 2-7 suhuvott

                      viispluss, tv3pluss!
                      Catalunya is not Spain!

                      Kommentaar


                        Vastus teemale \'HOKI\'

                        Masendav.austria ja poola vastu hea m2ng aga siis leedukate (pole ju kaugel see aeg kus me neid v6itsime vabalt) vastu nii sitt m2ng...
                        INTER ARMA CARITAS

                        Kommentaar


                          Vastus teemale \'HOKI\'

                          Tulin ka mängult.
                          Polegi midagi nagu kommentaarida. Leedu kottis ENSV koondist nagu korvpallis.
                          Hoki iseenesest meeldib mulle raskelt-vuti järel teine ala. Aga sihukese vantide koondise poolt müll küll erilisi emotsioone ei tekkinud.

                          Peab mainima ,et kogu turniirisümboolika on Supporter Gruppi toodang ehk siis vutfännid on ka hokisallide,mütside,pasunate ja särkide autorid.
                          FCF Forever

                          Kommentaar


                            Vastus teemale \'HOKI\'

                            Vähemalt Hollandit kotivad korralikult.

                            Kommentaar


                              Vastus teemale \'HOKI\'

                              Asjad alles algusjärgus ning vara veel hõisata, kuid siiski....juhhheii!

                              MMi resultatiivsustabel peale 3 mängupäeva (mängud, väravad, söödud, punktid):
                              1 CROSBY \"Super Kid\" Sidney CAN 2 3 3 6
                              2 BERGERON Patrice CAN 2 2 4 6
                              3 BROWN Dustin USA 2 3 1 4
                              4 KOPITAR Anze SLO 2 2 2 4
                              5 MALKIN Evgeni RUS 1 1 3 4

                              Klikates \"Malkinil\" saate teada, miks ta endiselt Magnitagorskis peesitab ja millal ometi NHLis mängima hakkab...

                              Kommentaar


                                Vastus teemale \'HOKI\'

                                Soome - Tsehhi 3:3 kus juures Soomlased jäid kahel korral 2 väravalisse kaotusseisu ja kõik 3 väravat viskasid Soome kaitsja mängjad
                                Olen see kes olen

                                Kommentaar

                                Working...
                                X