Võtab ta senise karjääri kenasti kokku.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
WRC
Collapse
X
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustVõtab ta senise karjääri kenasti kokku.
Rally wins 18
Podiums 67
ralli wins arvestuses on läbi aegade 10. kohal, stage wins arvestuses samuti 10. koht, podiums 6. koht. oma prime's pani 2014. a 4 rallit ja 2015. a kolm rallit kotti. mitmeid kordi üldarvestuse teine mees...
et ei tea, kas päris ikka võtab karjääri kenasti kokku.
Kommentaar
-
Polo oli neil aastatel nii domineeriv jõud, et seal oleks võinud ka Georg Gross rallivõite võtta. MM-sarjas võeti mõlemal mainitud aastal kolmikvõit ja kahe hooaja peale suutsid peale VW-de rallisi võita vaid Meeke ja Neuville. Mõlemad ühe.
Kui ma su käest paarikümne aasta pärast küsiks, et kuidas sa Latvalat rallisõitjana iseloomustaksid, siis mida sa vastaksid?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustPolo oli neil aastatel nii domineeriv jõud, et seal oleks võinud ka Georg Gross rallivõite võtta. MM-sarjas võeti mõlemal mainitud aastal kolmikvõit ja kahe hooaja peale suutsid peale VW-de rallisi võita vaid Meeke ja Neuville. Mõlemad ühe.
Kui ma su käest paarikümne aasta pärast küsiks, et kuidas sa Latvalat rallisõitjana iseloomustaksid, siis mida sa vastaksid?
oot, et JML 4-5 hooaega focuses ja 7 võitu ei loegi? Või Focusega saavutatud üldarvestuse teine koht Loebi järel JML poolt? Noh võrdluses nt Markko Märtin? et küsiks vastu, et kuidas Markkot siis iseloomustaksid? (veitsa kardan su vastust)
mina iseloomustaks teda selliselt, et Hirvoneni natuke väiksem vend, kellel võite samas rohkem... ja maailmameistriks mitte tulnud meeste arvestuses on Latvala ikkagi väga kõva vend olnud.
Ma ei oska nagu kuidagi rohkem kommenteerida. Lihtsalt arvan, et JML mingiks "sportlasena ebaõnnestunud vennaks" pidada on kinda weird.
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustoot, et JML 4-5 hooaega focuses ja 7 võitu ei loegi? Või Focusega saavutatud üldarvestuse teine koht Loebi järel JML poolt? Noh võrdluses nt Markko Märtin? et küsiks vastu, et kuidas Markkot siis iseloomustaksid? (veitsa kardan su vastust)
mina iseloomustaks teda selliselt, et Hirvoneni natuke väiksem vend, kellel võite samas rohkem... ja maailmameistriks mitte tulnud meeste arvestuses on Latvala ikkagi väga kõva vend olnud.
Ma ei oska nagu kuidagi rohkem kommenteerida. Lihtsalt arvan, et JML mingiks "sportlasena ebaõnnestunud vennaks" pidada on kinda weird.
Ta on küll mitu korda MM-sarjas teiseks tulnud, aga olgem ausad, kordagi pole tal reaalset võimalust seda tiitlit võita olnud. Fordis oli ta muidugi tubli ja lootustandev, aga selleks ta jäigi. Erinevalt Hirvonenist, ei julgeks ma teda isegi meeskonnamängijaks nimetada. Mäkinen pidi teda ikka mitu korda ka sel hooajal korrale kutsuma enne, kui ta silmad ruutus sõitmise lõpetas ja meeskonna nimel sõitma hakkas. Inimesena mulle Latvala muidugi väga sümpatiseerib.
Märtinit ei saa ka Latvalaga väga võrrelda, sest tema muutus aastate jooksul ikkagi kindlamaks ja stabiilsemaks rallimeheks erinevalt JML-st. Peugeot 307 oli ju paras saan, kuid sellest hoolimata kogus ta oma viimasel MM-hooajal kõikidelt rallidelt punkte, kuni selle saatusliku Wales-i rallini.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustKus sa lugesid välja, et ta ma teda "sportlasena ebaõnnestunud vennaks" nimetasin?
Kommentaar
-
Sinu sõnad, mitte minu.
Aga vaadates eelmiste päevade highlightse, siis Hyundai ja Ford on ikka korralikud tangid võrreldes Toyotaga, mis kipub isegi hüpetel lagunema. Breen rullus 4-5x üle katuse kraavi, aga ei mingit probleemi - sõidab edasi. Sunninen sõitis kaks korda välja, aga ei mingit probleemi - sõidab edasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustSinu sõnad, mitte minu.
Aga vaadates eelmiste päevade highlightse, siis Hyundai ja Ford on ikka korralikud tangid võrreldes Toyotaga, mis kipub isegi hüpetel lagunema. Breen rullus 4-5x üle katuse kraavi, aga ei mingit probleemi - sõidab edasi. Sunninen sõitis kaks korda välja, aga ei mingit probleemi - sõidab edasi.
Nii, nüüd on see tiitel ainult Toyota kaotada. Suvel bronnisin Kataloonia reisi ära ja lootsin, et sellel rallil äkki vormistatakse ära, lootus elab.
Ma ei ole kunagi rallit sõitnud, aga kas Tänaku riskimine punktikatsel oli kontrolli all või paaris kohas oli variant lappesse minna?
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustWho cares. Mis auto kõige kiirem lõpuks oli?
Nii, nüüd on see tiitel ainult Toyota kaotada. Suvel bronnisin Kataloonia reisi ära ja lootsin, et sellel rallil äkki vormistatakse ära, lootus elab.
Ma ei ole kunagi rallit sõitnud, aga kas Tänaku riskimine punktikatsel oli kontrolli all või paaris kohas oli variant lappesse minna?
Edit: Ogieri näoilme Tänaku aegu nähes SS-il oli kuld. Nagu ka Adamo intervjuu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustEi tasu igas asjas tonti näha. Lihtsalt väike tähelepanek. Ja kuna Evans näitas ja on kogu hooaja jooksul väga korralikku kiirust näidanud Fordiga ning Ogier tuli sama masinaga 2x järjest Maailmameistriks, siis ma üldsegi ei kahtle, et Ott suudaks ka Fordiga sama teha, mida hetkel Toyotaga. Ta ongi amazing nagu Mäkinen ütles.
Edit: Ogieri näoilme Tänaku aegu nähes SS-il oli kuld. Nagu ka Adamo intervjuu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustMa ei ole kunagi rallit sõitnud, aga kas Tänaku riskimine punktikatsel oli kontrolli all või paaris kohas oli variant lappesse minna?buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustpole ka rallisõitja, aga sita joppamise korral võib igast liigsest puutest kujuneda järjekordne rehv-katki või rehv-veljelt-maha olukord...või midagi veel halvemat. aga ju siis otil oli fiiling sees ja uskus, et jumal on täna (kui mitte saarlane, siis) vähemalt mandi-eestlane.
Hispaania asfaldi osa. Citroen ei liigu ja Neuville on kiire. Lisaks on platsis Loeb ja Sordo, kes vabalt võivad Ogieri edestada kõik puhta kiirusega.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar