Vastus teemale \'WRC\'
Sellised asjad on peaet paratamatud, kui kihutatakse kitsal, libedavõitu metsateel nii kuis torust tuleb. Mõttetu kihutamine, i say!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
WRC
Collapse
X
-
Vastus teemale \'WRC\'
Kaljuveerile jalaga kubemesse ja mitte üks kord.Eile uudistest tema sõnad:Sarnane juhtum juhtus viimati 12 aastat tagasi kui Possum Bourne SÕITIS SURNUKS oma kaardilugeja ja sõbra Austraalia rallil.
Lammas,öelnud siis,et samalaadne õnnetus juhtus kui Bourne vastu puud sõitis ja kaardilugeja hukkus aga SÕITIS SURNUKS...
Ise nõus Nathaniga,et MM peaks edasi sõitma aga kahtlen kas ta suudab pärast sellist pauku
Leave a comment:
-
Vastus teemale \'WRC\'
Algselt postitas SundanceKid
ma ei tahaks kindlasti kedagi süüdistada, ka Markkot kindlasti mitte!, aga kas meenub veel kellegile peale minu Markko sõnad Peugeot inseneride soovimatusest tegeleda tema auto juhitavuse probleemidega?
R.I.P Michael!
kaudselt v6ib siin syydistada ma ei tea keda/mida k6ike, aga see m6ttetu ja ralli on v6tnud veel yhe ohvri.
ei tundnud parki kyll isiklikult, aga hirmus s6bralik vend tundusja paistab et eesti (ralli)rahvale on ta sydamesse l2inud.
a kellegi surma yle n2nnutada ei ole kah viisakas/hea... kuigi ma pole usklik, siiski rahu tema hingele ja mina sel teemal enam s6na ei v6ta.
*chobram - leinalint autol
Leave a comment:
-
Vastus teemale \'WRC\'
ma ei tahaks kindlasti kedagi süüdistada, ka Markkot kindlasti mitte!, aga kas meenub veel kellegile peale minu Markko sõnad Peugeot inseneride soovimatusest tegeleda tema auto juhitavuse probleemidega?
R.I.P Michael!
Leave a comment:
-
Vastus teemale \'WRC\'
Kurvem kui mõne oma rahvuslase surm!!!!
Märtin peaks just nimelt edasi sõitma, usun et Michael oleks kah sellega nõus!
Leave a comment:
-
-
Vastus teemale \'WRC\'
Park oli ka tulihingeline jalgpallur ja Leoki toetaja...nagu me kõik,kes vähem,kes rohkem.Karm shokk,vägisi tuleb Dunlopi mats meelde...kurvad lood sellised...eesti fännide südamesse jääb ta alatiseks
Leave a comment:
-
Vastus teemale \'WRC\'
tõepoolest täielik okk
Minupoolne kaastunne Michael Parki perekonnale ja lähedastele ning kõigile autospordi pooldajatele
Leave a comment:
-
Vastus teemale \'WRC\'
ikka väga karm! Sügav kaastunne Markkole, Peugeot\'i teamile ja Michaeli lähedastele. valus hoop!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: