Vastus teemale \'WRC\'
Teine päev ka siis läbi.
LOeb ikka juhib,Teine ja kolmas ikka Stohl ja Solberg.(Henning),neljas ikka Märtin
tundub et märtin ei saa stohli ja solbergi kätte.solberg 15 .sekundi kaugusel aga stohl on juba üle minutiga ees.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
WRC
Collapse
X
-
Vastus teemale \'WRC\'
Stohl ja Solberg on päris hea üllatuse teinud. Kuid Märtinil suht head võimalused siit rallylt kõrget kohta saada. Kahju muidugi et Markkol rehv purunes. loodame et järgmised 2 päeva on paremad.
Leave a comment:
-
Vastus teemale \'WRC\'
Essa päev siis läbi.Eesotsas on veits kahtlased sõitjad.
Esimene kindlalt Loeb,Teine Austria rallisõitja Manfred Stohl,tema kaotab loebile 2.04,kolmas on Henning Solberg kaotus loebile koguneb 3.01 ja temast 15 sekundit taga on Markko.
Märtin peaks vast teiseks saama,sest Stohli ja Solbergi alistamisega ei peaks eriti probleemi olema ja tema taga olev Warmbold on 29.sekundi kaugussel,tema ei peaks ohusatma,ta igal kiiruskatsel sõidab Märtinist aeglasemini.
Leave a comment:
-
Vastus teemale \'WRC\'
Peugeot meeskonna jaoks ei alanud Küprose ralli hästi. Seekord reedesele päevale sattunud 13. kuupäeval purunes Marcus Grönholmil mootoririhm ja soomlase sõiduvahend jäi seisma juba esimesel katsel. Markko Märtin lõhkus kohe avakihutamisena kavas olnud kuuenda MM-etapi pikimal, 38 km pikkusel katsel tagumise vasaku rehvi. Poole distantsist katkise rehviga läbi ajama pidanud eestlane langes seetõttu juhtkolmikust pooleteise minuti kaugusele.
Hoolimata pikast katsest mahtus kolm kiiremat vähem kui 10 sekundi sisse, kusjuures keskmine kiirus ei ületanud oluliselt linnasõidu tempot. Liidriks tõusis Petter Solberg (Subaru), kes edestab MM-võistluste üldliidrit Sebastien Loebi (Citroën) 2,7 ja Toni Gardemeisterit (Ford) 8,7 sekundiga. Märtin kaotas norralasele 1.39,8 ja oli 14. Punktikohast oli eestlast 17 katset enne ralli lõppu lahutamas 1.08. Mootoriprobleemide tõttu andis üle 20 minuti ära ka Gilles Panizzi (Mitsubishi).
Teisel, 15 km pikkusel katsel lõi Loeb tosina sekundiga Solbergi ja tõusis ise juhtima. Oma tänavust neljandat etapivõitu püüdlev prantslane omas nüüd Solbergi ees 9,2 edusekundit. Hästi alustanud Gardemeister oli seekord Loebist üle poole minuti aeglasem ja langes Francois Duvali (Citroën) järel neljandaks. Märtin kaotas teisel katsel parimale 24,9 sekundiga, mis andis neljanda aja. Kokkuvõttes kerkis eestlane 13. kohale, kaheksanda kohani maad veel 40 sekundit.
Hommikupoolikusel viimasel, 7,5 km kihutamisel venitas taas kiireimaks osutunud Loeb Solbergi ees vahe veel 3,1 sekundi võrra suuremaks. Alla 10 sekundi kaotasid valitsevale maailmameistrile veel Gardemeister, Manfred Stohl (Citroën), Henning Solberg (Ford) ja Märtin. Eestlasele andis kaotus 8,1 sekundit kuuenda aja. Teenindusse läks üldjärjestuse kolmandal kohal taas Gardemeister, sest Duval langes ka Märtinist tahapoole. Kokkuvõttes on Märtin tõusnud kümnendaks, vahe liidriga on 2.10 ja viimase punktikohaga vaid kaheksa sekundit.
Minu ennustus 3-5 koht
Leave a comment:
-
Vastus teemale \'WRC\'
Algselt postitas Oll
Märtin enne viimast päeva Sardiinias viies:
http://www.sportnet.ee/uudis.php3?id=69331
Ise arvan, et lõpetab 3. või 4. kohaga
Sina peale pole saanud Pegoga, aga staabilne on küll!
Leave a comment:
-
Vastus teemale \'WRC\'
Märtin enne viimast päeva Sardiinias viies:
http://www.sportnet.ee/uudis.php3?id=69331
Ise arvan, et lõpetab 3. või 4. kohaga
Sina peale pole saanud Pegoga, aga staabilne on küll!
Leave a comment:
-
Vastus teemale \'WRC\'
Jah,Peugeot näitab, et nende autoon väga vastupidav, ning aastaga on tehtud suht suur hüpe. Alguses olin ma väga vastu sellele, et Märtin Peugeoti läheb, Aga nüüd olen ma täiesti rahul sellega. Uus Meremaa rallyl oli see kahju, et Markko kaotas esimese päevaga juba minuti.Kuid siiski hea algus Märtini poolelt. Väga stabiilselt on alustanud, Märtin on igalt etapilt punktie kogunud.
Leave a comment:
-
Vastus teemale \'WRC\'
Märtin lõpetas viiendana ning sõitjate üldtabelis langes kolmandaks. Peugeot on igatahes konstruktorite karikas 12 punktise vahega esimene. Grönholm on sõitjatest neljas.
Leave a comment:
-
Vastus teemale \'WRC\'
Märtinil ei lähe siis väga hästi..Avapäeva järel 7.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Vastus teemale \'WRC\'
Suzuki osaleb 2005. aastal kõikidel rallidel
Suzuki rallimeeskond osaleb 2005. aastal kõigil 16 MM-etapil. Jaapani autotootja saadab igal MM-etapil starti tänavuse Junior WRC maailmameistri, rootslase Per-Gunnar Anderssoni ja samas arvestuses teise koha pälvinud britt Guy Wilksi, teatab wrc.com.
Junior WRC sarja kuuluvatel etappidel lisanduvad neile eestlane Urmo Aava ja soomlane Kosti Katajamäki. Kui hooaega alustatakse tänavugi kasutusel olnud Ignisega, siis hooaja keskel saavad Suzuki piloodid istumise alla uue Swift Super 1600 nime kandva ralliauto.
Suzuki otsus osaleda lisaks Junior WRC sarja etappidele ka teistel rallidel, annab alust spekuleerida teemadel, et meeskond kavatseb juba 2006. aastal liituda WRC-sarjaga.
Leave a comment:
-
Vastus teemale \'WRC\'
Algselt postitas budulojus
Solberg: “Järgmisel aastal võidame kümme rallit”
Norrakas Petter Solberg sihib enda sõnul tuleval WRC hooajal rekordilist kümmet rallivõitu, lubades esimesena tõsisemalt ette võtta veebruaris toimuva Rootsi ralli. “Olen tuleva aasta osas väga optimistlik,” ütles Solberg oma Norra fännklubile.
“Saame Mehhikos uue auto, mis on detsembris Rootsis testimisel. Auto juures on mitmeid uuendusi ja ma ootan väga selle rooli asumist.”
“Järgmisel aastal võidame kümme rallit. Esimene võit tuleb Rootsis. Olen väga kõvasti keskendunud just Rootsi rallile,” põles Solberg enesekindlusest.
Enda arvates kaotas Solberg 2004. aasta WRC tšempioni tiitli Citroenile just Mehhikos, Türgis ja Küprosel kaotatud punktide ning mitmete katkestamiste pärast. Asfaldirallid Hispaanias ja Korsikal ei mänginud tema arvates siin erilist rolli.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: