Krt, ma ei tea miks mul täna selline tunne pool-finaalist alates oli, et Bolt põrub ja nii ka juhtus. Aga võit jäi jamaikalaste lohutuseks ikka nendele.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kergejõustik
Collapse
X
-
Algselt postitas Fänn614 Vaata postitustLoodetavasti Bolt heastab selle meeste 200 & 400m finaalides.
Kommentaar
-
Algselt postitas Fänn614 Vaata postitustLoodetavasti Bolt heastab selle meeste 200 & 400m finaalides.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust400-s ta ju ei osalenud?Adiós amigos
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMinu arvates nõme, et esimese valestardi puhul kohe minema kupatatakse. Ühe võiks ikka lasta teha. Lühikene ala siiski ja kõik ju tahavad head starti teha. Kahju. Finaal polnud päris finaali vääriline minu jaoks.
Kommentaar
-
Grit Šadeikolt esimene ala, 110 tõkked isiklik rekord 13.44, väga kõva algus tema kohta. Esimesel alal oli vaid mõni võistleja, kes isiklikku rekordit ei teinud, suur enamus tegi kas isiklikku või hooaja parima, suuresti ka tänu suurepärastele tuuleoludele.
Sellise tulemuse pealt on kindlasti järgmistele aladele juba hea minna.Hala Madrid !
Kommentaar
-
Kurat küll. Kanter võiks oma lutsu ära vahetada ja lõpuks normaalse ketta võtta. Sellest ajast alates, kui ta selle vahendi kasutusele võttis, on tulemused selgelt alla käinud. Ka kettameeste seas käib tegelikult juba ammu jutt, et see vahend on totaalne luts ja pmst mitte keegi ei kasuta seda peale Gerdi. Fakk küll. Kuld on juba esimese Hartingu katsega läinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas -JalkafriiK_ Vaata postitustSeis pole lootusetu, hea heide Gerdi poolt
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar