Ma väga loodan, et vähemalt naiste neljasadat jänkid ei võida. Noor Miller võiks suuta väga jõhkra aja joosta poolfinaali põhjal.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kergejõustik
Collapse
X
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMa saan aru, et küsimus oli Gatlin enne ja Gatlin nüüd? (Ei?) Noh, kui sa 4a sporti ei tee ja kütad rahus dopsi, siis oledki 33a eluvormis härg, sellal kui Boltid hakkavad kahekümnendate lõpus juba ära kustuma. Bolt võiks ka karjääri ära lõpetada, siis 3a EPOt ja hirvesarveleotist kütta ning siis tagasi tulla ja 8.90 joosta."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
näh, Felix võttis N400m ikka USA-le kulla ära,
aga Jamaika valitsemisajal pole vähemalt 2x3 sprindikulda ameeriklastele broneeritud nagu kunagi
Algselt postitas eika Vaata postitustkui sa 4a sporti ei tee ja kütad rahus dopsi
ümber maja sörkjooksu tegev harrastussportlane võib oma lõbuks dopinguga eksperimenteerida,
aga bännitud sportlane peab vist ikka kontrolle kartma
Eesti dopinguvastased reeglid (pdf): Võistluskeelu ajal jääb karistatud isik endiselt dopingukontrolli objektiks, välja arvatud juhul, kui karistatud isik võistluskeelu kehtimise ajal sportlaskarjääri lõpetab.GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
samas peaks ka küsima, kuidas kontrollitakse vahepealsel ajal neid kangelaslikke noori emasid, kes pärast sünnitust võistlusrajale naasevad ja võite nopivad. meenub, et meie kuulus suusapiiga näiteks venitas viimase hetkeni ametliku otsusega, ladudes samal ajal usinalt põhja uueks hooajaks.
Kommentaar
-
WOW .... mida pidu meie sportlaste seas. Ja jooksiski ennast olümpiale. Kurat ma olen nii rõõmus. Avan kohe kaks viinapudelit korraga!!! Oot, mis su nimi oligi nüüd? Ahh.. Liina. Mis siis et mehed jooksid sust kaks ringi mööda, aga tähtis on see, et saavutatud 29. koht viib sind olümpiale!
Mind ka kisub olümpiale viimasel ajal. Nüüd rohkem pole vaja, kui lihtsalt Joosta. Jooksma hakkan iga päev ja kuhu iganes. Jooksen toast välja ja siis kohe tuppa tagasi. Jooksen ka kaugemale, otse prügikastini, kuhu mu prügi maandub. Tahaks veel joosta, aga ei tea kuhu??? Panin kohe hunniku küsimärke, et asi selgem oleks.
Niih jooksin ära...hingeldan....veeel hingggggeldan................raske raisk.......ja saigi see 15 meetrit joostud.
Aga olümpiale peab minema! Seda 29. kohta on vaja kaitsta ja võibolla ka saavutad 28. koha. Näpud pöidlas ja hoian veel paar aastat!Messi...The never ending legend!
Kommentaar
-
Algselt postitas Staadium Vaata postitustWOW .... mida pidu meie sportlaste seas. Ja jooksiski ennast olümpiale. Kurat ma olen nii rõõmus. Avan kohe kaks viinapudelit korraga!!! Oot, mis su nimi oligi nüüd? Ahh.. Liina. Mis siis et mehed jooksid sust kaks ringi mööda, aga tähtis on see, et saavutatud 29. koht viib sind olümpiale!
...
Aga olümpiale peab minema! Seda 29. kohta on vaja kaitsta ja võibolla ka saavutad 28. koha. Näpud pöidlas ja hoian veel paar aastat!
Kommentaar
-
Tegelikult on see super, et Pekingis suudetakse olümpianorm täita. Jah, see norm pole maratonis päris teiste aladega võrreldav, aga sellistes tingimustes teda täita on ikkagi palju suurem saavutus kui kusagil kevadiselt jahedas Londonis või sügisel Berliinis.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustEem, eelmisel olümpail oli vist mingi 2 kergejõustiklast esikahekümnes . Selliselt mõeldes tasuks vist üleüldse kolm sportlast Riosse saata (Kanter, Mägi, Uibo) ja ülejäänud tehastesse liinitööle saata.
Point ongi selles, et tuleb ketsipaeladele panustada!
Oh jah vahepeal mõtlesin välja peagavastuseinajooksmis konkursi. Sinna on oodatud kõik maratonijooksjad. Ja enamuses siin kirjutajad võik ka proovida seda spordiala. Maailmarekord on purustamta. Keegi pole suutnud veel üle kahekorra seina purustada peahoobist!Messi...The never ending legend!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar