Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Oot, what nagu. Uibo esitused ongi mädad ja Sääritsa teravad noodid sobisid sinna väga hästi. Ärge mängige pehmot jälle.
Ma ei pidanud silmas teravalt küsimist. Ma pidasin silmas seda, et kui 2 meest on peale jooksu väsimuse käes vaarumas, küsida neilt 6 korda täpselt sama küsimust erineva sõnastusega millele mehed ka 6 korda juba vastanud olid.
Et noh, kui küsimus stiilis, et oli sitt päev/jooks?
Vastus: oli jah, ei tulnud välja, homme paremini
Küsimus: aga miks siis ikkagi ei tulnud välja?
Vastus: ei tea, vigastus ja ei ole vabandusi, homme proovime paremini
Küsimus: aga et mis siis juhtus ikkagi?
Vastus: ei tea, ei tulnud välja, homme võitleme edasi
Küsimus: Aga vigastus või palavus segas siis jah?
Vastus: Ei taha seda vabanduseks tuua, homme võitleme edasi
Küsimus: aga et homme ikka proovid edasi?
Vastus: Muidugi
Küsimus: Nii et homme võitlema, jah?
Vastus: Jah
Arvestades et mehed samal ajal hingeldavad ja ei saa väga sõnagi suust, rääkimata mingist põhjalikust analüüsist, siis iga taktitundeline inimene lõpetab peale teist küsimust, eriti kui pole midagi küsida. Aga ei, Säärits laseb sama küsimust veel 3 korda.
Ju tal mingi kihlvedu ikka on kellegagi, ei ole võimalik et keegi tahtmatult nii halb on.
Kui nüüd teibas 0 tuleb, on küll Uibol puhtalt vale algkõrguse valik. Kogu see võistlus on näidanud, et asjad ei tule nii, nagu võiks. Oleks pidanud tunnetama, et mõistlikum on veidi madalamalt alustada.
Kui nüüd teibas 0 tuleb, on küll Uibol puhtalt vale algkõrguse valik. Kogu see võistlus on näidanud, et asjad ei tule nii, nagu võiks. Oleks pidanud tunnetama, et mõistlikum on veidi madalamalt alustada.
No õnneks ikka nii halvasti ei läinud. Anti-jinx vist toimis
Uibo rekordseeria (8514) 11,04; 7.57; 14.78; 2.12; 50,32; 14,66; 46.58; 5.30; 61.75; 4:27,54
Uibo seeria Berliinis 11,31; 7.27; 14.61; 2.02 ; 50,18 ; 14,57 ; 45,53 ; 5.10 ; xx ; xx
Seni 6686 (-303 p; virtuaalselt laias laastus 8200p graafikus)
Pigem hakkab vist medal küsitavaks muutuma kui vigastus ka segab... eks muidugi odas võiks teoorias panna ühe purakaga oma ära ja siis jääb ainult kannatamine, aga... see on ainult teooria.
Uibo rekordseeria (8514) 11,04; 7.57; 14.78; 2.12; 50,32; 14,66; 46.58; 5.30; 61.75; 4:27,54
Uibo seeria Berliinis 11,31; 7.27; 14.61; 2.02 ; 50,18 ; 14,57 ; 45,53 ; 5.10 ; xx ; xx
Seni 6686 (-303 p; virtuaalselt laias laastus 8200p graafikus)
Pigem hakkab vist medal küsitavaks muutuma kui vigastus ka segab... eks muidugi odas võiks teoorias panna ühe purakaga oma ära ja siis jääb ainult kannatamine, aga... see on ainult teooria.
Saan ma õigesti aru, et kümnevõistlejad läksid õhtul hotelli asemel kuhugi läbensile, et üks lõpetas ratastoolis, üht õmmeldi ja kolmas ei saanud järgmisel päeval enam aru, kuhu suunas see ketas lendama peab?
Saan ma õigesti aru, et kümnevõistlejad läksid õhtul hotelli asemel kuhugi läbensile, et üks lõpetas ratastoolis, üht õmmeldi ja kolmas ei saanud järgmisel päeval enam aru, kuhu suunas see ketas lendama peab?
Kommentaar