320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kergejõustik

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
    Keenialaste, ugandalaste ja etiooplaste masskahtlustamine on puhas rassism.
    Ma arvan, et eluterve kogus kahtlusi on mõistlik. Samamoodi on kahtlased enamus rattureid endiselt ja kogu Norra suusakoondis. Seega ei tasu otsida rassismi, kus seda pole.

See on nagu Mo Farahi kaasus. Selle taust on ka enam kui kahtlane ja see pole kuidagi rassismiga seotud. Keegi ei väida, et nad ongi paremad jooksjad, lihtsalt tippu jõudmine, seal püsimine ja tulemused on alati mõistlik kahtluse alla seada.
    Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitust

Ma arvan, et eluterve kogus kahtlusi on mõistlik. Samamoodi on kahtlased enamus rattureid endiselt ja kogu Norra suusakoondis. Seega ei tasu otsida rassismi, kus seda pole.

See on nagu Mo Farahi kaasus. Selle taust on ka enam kui kahtlane ja see pole kuidagi rassismiga seotud. Keegi ei väida, et nad ongi paremad jooksjad, lihtsalt tippu jõudmine, seal püsimine ja tulemused on alati mõistlik kahtluse alla seada.
      Kahtlusel peab olema konkreetne põhjus. Chepngetich ei jooksnud esimest korda kiiret maratoni ja absoluutses tipus on nii naised kui mehed viimastel aastatel rekordeid (isiklikke või maailma) korraga minutitega parandanud. Meeste võitja Chicagos parandas ka isiklikku rekordit pea kolme minutiga. Selles ei ole midagi erakordset ja üksnes selle põhjal dopingust rääkima hakata on nonsenss.
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
        Kahtlusel peab olema konkreetne põhjus. Chepngetich ei jooksnud esimest korda kiiret maratoni ja absoluutses tipus on nii naised kui mehed viimastel aastatel rekordeid (isiklikke või maailma) korraga minutitega parandanud. Meeste võitja Chicagos parandas ka isiklikku rekordit pea kolme minutiga. Selles ei ole midagi erakordset ja üksnes selle põhjal dopingust rääkima hakata on nonsenss.
        See, et Keenia pikamaajooksus doping täiega lokkab, ei ole konkreetne põhjus?
        Puhta kergejõustiku eest võitleva organisatsiooni Athletics Integrity Unit Keenia saadik Raphael Roux lahkas haruldases intervjuus kurikuulsa jooksumaa dopinguprobleemi ja osutas, et seal valitseb samasugune omerta ehk vaikimiskultuur nagu (varem) jalgrattaspordis.

Kommentaar

Aja küsimus kui MCN möne enda vana postituse rassismiks tsiteerib
          “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Algselt postitas kaala Vaata postitust
            Aja küsimus kui MCN möne enda vana postituse rassismiks tsiteerib
            Kui ta jõuab mõtlemisega aega, mil ta oli viiene ja jooksis aelgasemalt kui praegu.
            see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust

Kui ta jõuab mõtlemisega aega, mil ta oli viiene ja jooksis aelgasemalt kui praegu.
              mille põhjal selline väide Mägra kohta? krdi homofoob!

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust

mille põhjal selline väide Mägra kohta? krdi homofoob!
                Daz Fooob
                see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Working...
                X