Algselt postitas Juveman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kergejõustik
Collapse
X
-
That's my nigga! Ei midagi rassistlikku, tegu on mu sugulasega ja loodan temast kõike paremat. Ma küll mõtsin, et ehk tuleb temast esimene mustanahaline Eesti jalgpallikoondislane, aga igatahes kehaliste eelduste poolest oli alati selge, et sportlane temast saab.
Muideks see väide, et "rassistlikku suhtumist pole Tallinnas sirgunud poiss peale üksikute eemalt öeldud lausete kuulnud" on täielik bullshit. Tean juba omast käest, kui raske on temaga koos kas või lihtsalt linnas ringi liikuda.
Ma lihtsalt pidin marurahvuslaste õrritamiseks selle postituse tegema. Go Riks!
Kommentaar
-
Algselt postitas mazz Vaata postitust[URL="http://epl.ee/sport/372549"]kehaliste eelduste poolest oli alati selge, et sportlane temast saab.
Muideks see väide, et "rassistlikku suhtumist pole Tallinnas sirgunud poiss peale üksikute eemalt öeldud lausete kuulnud" on täielik bullshit.
ühtlasi on tegemist kultuuritegelase August Pulsti
lapselapselapsega, vb tuleb noormehel veel mõistus pähe ja jätab spordi, kus see ja teine aga jah, on juhtunud , et neid seoseid ei teata ja arvatakse inimene valele üritusele olevat sattunud, pidades teda automaatselt pätiksGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustAvame taaskord kergejõustiku teema, sest Kanter on üpris hea tulemuse teinud: 72.02. Pole küll Eesti rekord, aga ikkagi ilus tulemus.
Tammertki on hooaja eel põrutanud 68-69 aga Euroopas on tulemused siiski keskpärased...
Ootaks ikka õiged võistlused absoluutsete tippudega ära ja siis näeks kui hea Kanter tegelikult on, kuigi ma ei taha hetkel väita et ta praegu heas vormis pole
Kommentaar
-
Algselt postitas lennat Vaata postitustTV3 näitas kah neid katseid. On ikka ääretult ebasportlik minna hooaja rekordeid üritama sellistesse U.S.A. tuule-tunnelitesse, kus ka järele karjudes ketas sentimeetreid lisab. Alekna põrutanuks seal kohe 74 meetrit, kui tahtnuks.
Ei leia ma seal mitte midagi ebasportlikku. Läks head enesetunnet otsima ja selle ta ka leidis. Nii palju parem hooajale vastu minna. Ja sellistes paikades peetaksegi mini võistlusi, kuna loodud on suurepärased eeldused väga heaks tulemuseks. Nii et tore uudis igatahes. Samas ei maksa ka oletada, mida Alekna seal suutnuks või suudab. Lihtsalt kuidagi mõttetu.
Kommentaar
-
Algselt postitas Juveman Vaata postitustEi leia ma seal mitte midagi ebasportlikku. Läks head enesetunnet otsima ja selle ta ka leidis. Nii palju parem hooajale vastu minna. Ja sellistes paikades peetaksegi mini võistlusi, kuna loodud on suurepärased eeldused väga heaks tulemuseks. Nii et tore uudis igatahes. Samas ei maksa ka oletada, mida Alekna seal suutnuks või suudab. Lihtsalt kuidagi mõttetu.
ALEKNA The First ....
Millalgi hakkab Hundu ka endast meeste seas märku andma. Kindlasti hakkab, mina usun temasse, ta ei ole staar, vaid häbelik pikakasvuline maapoiss, kes oskab lihtsalt ketast heita ... Samasugune oli ja on seda senini Virgilijus Alekna.
edit: Ahjaa, minu lemmikheitja oli Lars Riedel! Niipalju aastaid seal möllu sees olla ja kui suured võistlused tulid (ükskõik, millises kohas, kasvõi Suure Karu Perses, võttis korraks käed taskust välja, pani laksu ära ja siis mõnules, kuidas konkurendid järjest läbi põrusid). Aga see on nüüdseks ajalugu. Nagu ka Erki Noole õnnestunud katse Sydneys, mis tõi talle ihaldatud olümpiavõitja tiitli, viies samas ära viimase armastatud spordireporteri Toomas Uba allesjäänud tervise-tagavarad.
Kommentaar
-
Algselt postitas sprinter Vaata postitustminu vana konkurent Marek Niit kordas USa-s enda nimel olevat eesti rekordit 200m jooksus 20,96 arvata on et suve jooksul jõuab seda veel paar korda ta veel parandada
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustkui sa Niidukile konkurent oled, pead väga kõva poiss olema..Kuidas on sinu nimi?
nimi on Marekkarm värk on see jalgpall
ja ega see elu ka parem pole
Kommentaar
-
täna siis Kohilas Kuldliiga, võiks ikka mõni rekord ka ära kukkuda, ehk läheb õhtul nati jahedamaks. Kanter oli Kohilas eile proovikatsel pannud sinna 67 meetri kanti ja Rebane oli kõrvalt öelnud, et kui korralikult vasak jalg ka oleks maha pandud oleks 7 meetrit lisa tulnud. Pole paha hoog.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar