Algselt postitas jaamu
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kergejõustik
Collapse
X
-
Algselt postitas eika Vaata postitustOtsigu siis ööklubist sassis peaga uus muusa.
Kommentaar
-
Algselt postitas jaamukarm värk on see jalgpall
ja ega see elu ka parem pole
Kommentaar
-
Ei ole palju vaja, et eesti spordiajakirjanikku mäljaks ajada. Kas see oli postimehes vms. "maailma kõigi aegade parim teise koha omanik". Päris hea."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas Juveman Vaata postitustSeda kas valetab, ei tea keegi. Igaühe oma arvata. Selles olen ma üsna veendunud, et kui ta vähegi oda lendama ei saa (võistlustel või treeningutel), siis MM-ile ta ei lähe kah. Selles suhtes, et kui ta näeb, et no ei tule kuidagi 80+, siis ta sinna ei roni.
.
Kommentaar
-
Mina ausalt öeldes loodan et ta ei tule medalile. Selle mehe ego läheb ju lõhki pärast seda. Sellist "sportlast" pole Eestile vaja. Mul on tõsiselt kahju et tema on Eesti ainuke kergejõustiku maailmameisterAm Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Eile viskas mees soojendusel harjutusväljakul iga katse vähemalt 75 meetri peale. Mees oli rahul ja hõikas sõpradele: mitmes ma olen Eestis ah?mitmes ma olen?! Nüüd siis teada mitmes. Kui soojendusel viskas mees pingevabalt, siis võistlustel läheb ta kohe viskama 85 meetrit. Seda paraku praegu ei tule. Suutnuks ta asja reaalselt võtta, olnuks vähemalt kuld taskus, olgu see tulemus milline tahes. Praegu aga lisandub iga võistlusega neid, kes saavad öelda, et nad on maailmameistrit võitnud. Milleks see? Ärgu võistelgu praegu.
Lisaks sellele, et mees kipub üle mõtlema, on ka tema tehnika uskumatul kombel lagunenud. Hoojooks aeglustuv...niivõrd elementaarne element kergejõustikus ja sellise kaliibriga mehel järsku ära kadunud. Lisaks tundub, et jõusaaliga on üle pingutatud, täiesti puudu on odaviskajale omane kiire tõmme, praegu mees sörgib ja laseb justkui odast lahti. Miski on väga viltu, aga mina siiski usun, et see leitakse taas üles. Kahtlen kas sel aastal, aga järgmisel ehk. Oleneb muidugi, kuidas ta jätkab. Kas endiselt elu nautides või taaskord trennile pühendudes.
Kommentaar
-
tehnikas on jah andruse suurimad vajaka jäämised praegusel hetkel on näha et tahab liiga palju... loobib oda liiga kõrgele taevasse selle asemel et oda ilusti kaugele loopida vähesema pingutuseta... siis hoojooks on kll minu arust muutunud andrusel just kiiremaks mis võib ta tehnikat kärpida :P http://youtube.com/watch?v=2NtNB6h0pd4 vaadates tema maailmameistrivõistluste kulla katset siis on näha et andrus loobib oda seal rohkem jalaga ja jooks on sujuvam...
Kommentaar
-
Algselt postitas marti88 Vaata postitustsiis hoojooks on kll minu arust muutunud andrusel just kiiremaks mis võib ta tehnikat kärpida :P
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar