Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kergejõustik

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Ma tean. Ma olin seda isegi lives vaatamas eile. Aga kuna ta oli reaalselt ainuke, kelle liikumine oli sportkäimise vääriline, siis oleks kohtunikel päris nadi ta maha võtta nt. Tegemist ongi ainukese subjektiivse alaga kergejõustikus. Selliseid asju juhtub.
    okei, kui nii siis nii.

minu käimise vaatamine piirdub mingi 15 taguse ajaga, kus selgelt meeles, kuidas kaameratest kuskil kurvis zoomiti sisse ja näidati 2 õhus jalga põhjusena, miks kohtunikud võistleja diskvalifitseerisid.

kas rahvusvahelistel võistlustel läheb ka selline asi tulevikus läbi tulevikus tal?

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust
    See selleks, mida see nr361 teeb seal? Õues oli jalutamiseks liiga külm?
    Meeste käimine oli veel oluliselt hullem.

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Algselt postitas rahvaspordipäev Vaata postitust
    Eks osadel aladel on see kohalik tase täiesti naeruväärne jah. Kui ma viimati aastaid 10 ja rohkemgi käisin Eesti meistrivõistlusi vaatamas, siis naiste kolmikus oli pooltel võistlejatel väga suuri probleeme kastini jõudmisegagi. Võistlejaid oli äkki 5.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    no aga vt seda videot, see samm küll lähemal jooksu kui kõnnisammule...
    Ma tean. Ma olin seda isegi lives vaatamas eile. Aga kuna ta oli reaalselt ainuke, kelle liikumine oli sportkäimise vääriline, siis oleks kohtunikel päris nadi ta maha võtta nt. Tegemist ongi ainukese subjektiivse alaga kergejõustikus. Selliseid asju juhtub.

Leave a comment:

• rahvaspordipäev
    replied
    Last edited by rahvaspordipäev; 16.02.20, 11:17. Põhjus: Mirotvortseva sai muidugi lõpusirgel 3 trahvi täis juba

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Loomulikult läheneb. Mingi hetk arvutati isegi välja, et ühtegi kehtivat maailmarekordit ei ole puhtfüüsiliselt võimalik nii välja käia, et oleks koguaeg kontakt maaga.

Ja sellepärast ei tohi käimist ka mingite aegluubis videode ja piltide järgi hinnata. Ma pole kindel, kas enam isegi telepildis kordust võib aegluubis näidata. Seda vb ikka võib. Aga stiilikohtunikud tehnika hindamisel seda aluseks võtta ei tohi.

Üldiselt on nii, et kui tehnika on paigas ja lives veel päris jooksu ei meenuta, siis lastakse läbi. Muidu peaks kõik tipud maha võtma.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Duplantis on kreeka nimi?

edit: prantsuse, tüüp on Louisianast pärit

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    See on müstiline, et nii kõrgele teiba otsast suudab lennata. Mäletan, et imestasin seda juba Bubka puhul.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    https://sport.delfi.ee/news/kergejou...di?id=88946741

ei tea ülipalju käimisest, aga kas see mitte jooksusammule liigselt ei lähene? tegin suvaliselt instast võetud videost ühe screenshoti, kus imo selgelt 2 jalga õhus:

[ATTACH=CONFIG]6655[/ATTACH]
    Loomulikult läheneb. Mingi hetk arvutati isegi välja, et ühtegi kehtivat maailmarekordit ei ole puhtfüüsiliselt võimalik nii välja käia, et oleks koguaeg kontakt maaga.

Ja sellepärast ei tohi käimist ka mingite aegluubis videode ja piltide järgi hinnata. Ma pole kindel, kas enam isegi telepildis kordust võib aegluubis näidata. Seda vb ikka võib. Aga stiilikohtunikud tehnika hindamisel seda aluseks võtta ei tohi.

Üldiselt on nii, et kui tehnika on paigas ja lives veel päris jooksu ei meenuta, siis lastakse läbi. Muidu peaks kõik tipud maha võtma.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied

ei tea ülipalju käimisest, aga kas see mitte jooksusammule liigselt ei lähene? tegin suvaliselt instast võetud videost ühe screenshoti, kus imo selgelt 2 jalga õhus:

Screenshot 2020-02-16 at 05.57.18.jpg
    Lisatud failid

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Karl Erik Nazarov jooksis täna uue eesti 60m jooksu rekordi 6.68. Mind huvitab tõsiselt, mis aega ta suudab suvel 400m tõkkejooksus näidata, mis tema enda sõnul põhialaks võetud. Arvestades, et ta jooksis hiljuti üle ka 60m tõkkejooksu noorsoo rekordi, siis lootust on. Kiiruslikus mõttes on ta selgelt parem, kui Mägi. Igatahes on tüüp teinud viimase aastaga meeletu arengu läbi. Loodetavasti ka kiiruslikus vastupidavuses. Siis võib päris ilusaid asju tulla sealt.

Ja Hausenberg hüppas teibas uue isikliku 5.20. Tore, et see ala ka üle pika aja välja tuli.

Leave a comment:

• allars
    replied
    Võimas tõepoolest. Näis, palju selle mehe laeks olema saab. Hetkel tundub küll, et 6.20 võiks olla see maagiline piir, mille ta alistab.

Leave a comment:

• Epic
    replied
    Mondo jõudis juba maailmarekordini. Võimas.

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Seadistasin telekat kodus ja avastasin ühe tuttava näo viasat explorerilt. Dean Macey on üks kahest saatejuhist Fishing Allstars saates

Leave a comment:

• check
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    See hommik + õhtu kontseptsioon on oma aja ära elanud, jube väsitav kõigile. Dohas toimunud ühine 5-6 tunnine päev oli täiesti hästi tehtud ja sobiv.
    +1 pole vist kunagi ühtegi kergejõustiku tiitlivõistlust nii palju jälginud, kui nüüd Doha MM-i. Ajaliselt väga mugav ja kompaktne lahendus, formaadina kindlasti õigustas ennast + väidetavalt sportlastele ka vähem kurnav kokkuvõttes

Leave a comment:

Working...
X