Postimees väidab, et 40-kordne.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Kergejõustik
Collapse
X
-
Tegelikult, ma usun, et tal on neid tiitleid rohkemgi.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.Kommentaar
-
värniku üle on mul ikka siiralt heameel.loodan et ta karjäär jätkub samal tasemel või langeb veel.ehk et ei pääse eesti MV eelvõistlustest edasiMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott JärvelaKommentaar
-
INTER ARMA CARITASKommentaar
-
ma usun küll, et Ehakene on vasarat ka kunagi hallil ajal pildunud.Kommentaar
-
Kukk siis tänast võistlust alustanud kohe om isiklikurekordiga 81.77.selle peale ütleks heameelega et hüvasti värnik,andrus värnik?Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott JärvelaKommentaar
-
81.77 on endiselt vaid B-normi täitmine, 3 cm on rohkem vaja (A-norm siis 81.80), et Kuke minek oleks kindel. Ja värnik on alati teadnud, et olümpiaks on vaja A-norm täis visata. Eks hiljemalt homme õhtuks on selge.Kommentaar
-
nu Kukke kaks esimest katset on tema kohta suht head olnud ja usun et tüüp suudab a-normist jagu saada.homme arvan et värnik ei suuda 75 meetrit ka täis saadaMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott JärvelaKommentaar
-
"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar