Algselt postitas Maekas
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Kergejõustik
Collapse
X
-
ma olen alati mõelnud mis võib olla nende inimeste peas kes teevad nii... lubavad tulla ja siis nagu kardavad või nii... Värnik oli kunagi mees ma mäletan, käis isegi Ateenas läbi vigastuse aga nüüd... masendav... Rahnu üldse va pulli vend ... prodelliäri on vist nv-l väga aktiivne ja töökätest võib puudus tulla ,et ei lase poisil sporti teha
Kommentaar
-
Vana klassivend Andrus näitas ikka oma vana taset
Omal ajal pidi praktiliselt iga päev tõdema, et issanda loomaaed on ikka kirjuMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustSamas, mulle tundub nii, et mees sai ise ka aru, et isegi kui ta selle 82 meetrit välja punnitab, siis ta ei vääri olümpiakohta ning jättis selle Kukele, äkki.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas 17 Vaata postitustSamas, mulle tundub nii, et mees sai ise ka aru, et isegi kui ta selle 82 meetrit välja punnitab, siis ta ei vääri olümpiakohta ning jättis selle Kukele, äkki.
Selle mehe puhul on juba varasest lapsepõlvest meeles tema hirmus vajadus tõestada, et tegemist kõva mehega ning eks staari olümpiale pääs ju tema arust olnud piisav tõestus, et tegu ikka tegijaga. Tulemus ise oleks teisejärguline olnud. Ma loodan, et ta homme Karlstadis ei esine, et viimasel päeval poolkogemata Mihkel Kuke lootused maha matta (kuigi tõenäosus üsna olematu, pole see siiski absoluutne 0)May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustSel juhul tekib ju küsimus, et miks ta siis Osakasse läks. Oli ju ta ainsaks õiguseks sinna tiitlikaitsjana minna ja tegi seal kvalifikatsioonis ca 76 meetriga ka hooaja isikliku tippmargi, saades 24. koha või midagi sellist
Selle mehe puhul on juba varasest lapsepõlvest meeles tema hirmus vajadus tõestada, et tegemist kõva mehega ning eks staari olümpiale pääs ju tema arust olnud piisav tõestus, et tegu ikka tegijaga. Tulemus ise oleks teisejärguline olnud. Ma loodan, et ta homme Karlstadis ei esine, et viimasel päeval poolkogemata Mihkel Kuke lootused maha matta (kuigi tõenäosus üsna olematu, pole see siiski absoluutne 0)
Suured sõnad ja väiksed teod.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustSuured sõnad ja väiksed teod.
Kommentaar
-
Algselt postitas SleepWalking Vaata postitustno krt. mees on maailmameister, MM-hõbe ja olümpia kuues. mida sa veel tahad? ja see ajaks ennast ka segadusse kui kepp enam ei lenda, tee või tina. ja kui oled juba kord maailmameister ja harjunud, et lendab - siis on ilmselt veider hakata eesmärki ka 78-meetri kanti settima. isegi kui see kõik näeb nõnda kurbnaljakas välja.
Põhimõtteliselt käis 3 aastat tagasi Helsingis pauk ja pärast seda on asi nii lontis, et mitte kuidagi enam ei õnnestu. Selles mehes on rohkem talenti, kui mingis kuradi Tero Pitkamäkis, Sergei Makarovis või Steve Backleys, aga kogu see talent on kinni peas. Heino Puuste on parim treener, aga kui spotlase suhtumine ja arusaam asjadest nii kuradi vale on, siis pole mitte sittagi peale hakata.
Muuseas, tema vanem vend Üllar oli noorena veel lootustandvam mees, aga nüüd on tegemist tingimisi vabastatud kriminaaliga, kel ajaviiteks ka üks silm peast välja torgatud.
Eks mõlemad poisid ole isasse, kes vana veoautokrossi staar ja kelle suhtumine maailma on ikka üsna omapärane (mingil määral ka telekast nähtud)May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustJa mis on temaga juhtunud pärast suurimat tulemust, MM tiitlit?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMis ta oli siis koolis samasugune mees?
Suured sõnad ja väiksed teod.
Minu klassivennaks sai ta 7.klassis (ja vajus aasta pärast ) ja siis oli kogu tema olemus sarnaselt papale üks ilus jutt. Treeningutel käis ta sarnaselt teiste minusuguste naljameestega aeg-ajalt nalja tegemas ja jalgpalli mängimas.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar